Uz kurieni 2011.gadā?
Njau
Sveikas!
Vai šī gada līgaviņas jau plāno savu kāzu ceļojumu?:)
Sāku domāt,ka šim jautājumam tā kā arī vajadzētu pievērsties, varbūt var kaut ko lētāku atrast.;)
Vai jum sceļojumu plāno kāds konsultants?
Vai šī gada līgaviņas jau plāno savu kāzu ceļojumu?:)
Sāku domāt,ka šim jautājumam tā kā arī vajadzētu pievērsties, varbūt var kaut ko lētāku atrast.;)
Vai jum sceļojumu plāno kāds konsultants?
Signe84
Pēc kāzām no darba brīva tikai viena nedēļa, domājām pabraukt tepat pa Latviju vai kādu no kaimiņvalstīm, līdz sapratām, ka nedēļa nemaz nav tik maz un nopirkām biļetes uz Sardīniju, Alghero. Izskatās absolūti fantastiski! Norezervējām apartamentus 4 naktīm caur tripadvisor.co.uk. Esmu sajūsmā :-)
Njau
Nopirkām ceļojumu uz Krētu, viesnīcu un lidojumu, uz vietas skatīsimies ko gribēsies, ekskursijas vai pludmali.;)
Taņa&Atis
Mēs brauksim uz Horvātiju jau šo piektdien :) Tad atpakaļ ceļa uz Ungāriju, uz Egeru un Balatonu :)
Zhagatinja
mes arii domaajam un domaajaam kur braukt , brauksim rudenii , jo tagad diemzheel laika nepietiek ....., Latvijaa celjojumu cenas ir ljoti augstas
ja veelaties ieekonomeet tad veerts padomaat arii caur Vaaciju rezerveet celjojumus ....
ja veelaties ieekonomeet tad veerts padomaat arii caur Vaaciju rezerveet celjojumus ....
Njau
Tagad arī mēs varam pievērsties ceļojuma plānošanai. Viena no kāzu dāvanām bija dāvanu karte ceļojumu birojā.;) Gan jau brauksim rudenī, lai paildziinātu vasarau.:)
Daiguu
Kurā vietā esat rezervējuši mājiņu? Man arī bail, ka izcepsimies pludmalē, un bail arī no pūļiem. :) Šobrīd apsveram kādas miljons iespējas, kurp doties, bet baigi grūti izšķirties. :)
kireina
Ta ka es neesmu saules un karstuma piekriteja un it ipasi gulet pludmale man nepatik, tad mes medusmenesi brauksim uz Italijas kalniem..:) Esam jau nopirkusi biletes (ar manu jauno uzvardu..:)) un rezervejusi majinu. Man liekas, ka nav nekas romantiskaks par divvientulibu kalnainaja Italijas ainava pie ezera... Bez tam ari ediens tur ir fantastisks!!
Turklat tas mums izmaksa pavisam nedargi!
Lai jums veicas ar jusu idealas vietas meklejumiem!!!
Turklat tas mums izmaksa pavisam nedargi!
Lai jums veicas ar jusu idealas vietas meklejumiem!!!
Signe & Jānis
Es Krētā nodzīvoju 3 mēnešus 2 gadus atpakaļ. Izbraukāju pus Krētu, nepietika laika visu apskatīt, tā kā tur ir daudz ko redzēt, ir skaistas pludmales. Ja ir iespēja aizbrauciet noteikti uz Vai un Crissi pludmali, Knosu :)
Inkaaa8888
Mēs pagājušo gad bijām Dominikānā, tur ir vnk paradīze, ļoti skaisti, silti un vispār super...
Tā kā pēc kāzām naudiņas vairs nebūs tik daudz, tad plānojam braukt uz Krētu :) Grieķija manuprāt ir ļoti piemērota lai tur pavadītu kāzu ceļojumu :)
Tā kā pēc kāzām naudiņas vairs nebūs tik daudz, tad plānojam braukt uz Krētu :) Grieķija manuprāt ir ļoti piemērota lai tur pavadītu kāzu ceļojumu :)
Signe & Jānis
Mēs nopirkām ceļojumu uz Dominikānu :))) Ceļojumu atradām Anglijas mājas lapā, kur cnas daudz draudzīgākas kā Latvijā - thomson.co.uk
sanna
Esmu braukusi pāris gadus atpakaļ. Pilnīgi nekā sarežģīta. No Ryanair lidostas kursē busiņš uz Romas centrālo staciju. Nese Frankfurtē izmantoju to pašu.
Atradu internetā shuttledirect.com
Tieši Romu, bet vispār tur ir visas Ryanair lidostas. Pārbaudīju Frankfurtes cenas-tas pats, kas pērkot uz vietas. Paskaties. Varbūt uzreiz internetā nepērc, varbūt kavēs ļotene.
Atradu internetā shuttledirect.com
Tieši Romu, bet vispār tur ir visas Ryanair lidostas. Pārbaudīju Frankfurtes cenas-tas pats, kas pērkot uz vietas. Paskaties. Varbūt uzreiz internetā nepērc, varbūt kavēs ļotene.
Daiguu
Starp citu, varbūt kāda, kas bijusi Romā ar Ryanairu, var apstāstīt, kā no lidostas tikt uz centru? Laikam tomēr ņemsim Romu, ja neatradīsim kādu kūrortu pa lēto un foršo.
Precos Pro
Esi pakalpojumu sniedzējs?
Pievienojies mums un paplašini savu klientu loku
Uzzini vairākReklāma
Fabrikas restorāns
bagātīgas garšas un lieliska apkalpošana ar Vecpilsētas panorāmas skatu
Ziedu Ekspresis
ziedu un dekoru bāze
Māris Arbidāns
Kāzu fotogrāfs, LKFVA biedrs
Iesakām
Pianista Brīvdienas