Kāzu ceļojums 2010
Mazā Estere
Zināms jau, ka krīze rit pilnā sparā, un tomēr...2010. gada līgaviņas, vai dosieties kāzu ceļojumā un kurp tieši? Mēs ar topošo esam vieni traki ceļotāji, nu baigā kaislība tā ir...tagad gan visa nauda aizplūst vienā virzienā - Lielās dienas organizēšanā, bet tik un tā prātojam, lauzam galvu, meklējam - nu dikti gribās kaut kur aizlaist pēc kāzām atpūsties no visa un visiem...Padalīsimies idejās, sapņos, labos atradumos utt.!
Mazā Estere
Paldies par atbalstu, mīļi :) It kā jau esam ieplānojuši lūgt viesiem, ja vēlas vispār ko dāvināt (ņemot vērā krīzi), tad lai dāvina naudiņu kāzu ceļojumam, bet mani kaut kā māc lielas šaubas, ka tur varētu kaut kas savākties, jo maz ir tādu, kam tagad viegli ar naudu iet. Štruntīga sajūta, ka nezini - būs vai nebūs ceļojums, jo ceļošana ir mūsu lielā kaislība un viens no galvenajiem hobijiem, tāpēc arī mūsu gadījumā emocionāli kāzu ceļojums spēlē lielāku lomu nekā varbūt daudziem citiem pāriem. No otras puses - negribas kaut ko būtisku tāpēc atraut kāzu dienai, jo tā tak arī tikai vienreiz! Dilemma :) Bet nu es tomēr ceru, ceru, ceru!! :)
Pavels_santa
nepārdzīvo! :) vasarā ir daudz pēdējā brīža piedāvājumu, un kas zin, varbūt uz kāzām sadāvinās naudiņu, un pietiks arī ceļojumam :)
Pankucinja
Viss atkarīgs no tā cik līdzekļi būs pēc kāzām.Gribam uz Grieķiju,bet vai sanāks to gan nezinam.
Mazā Estere
Mums pašiem ļoti kārojas kaut ko iespaidīgu un atmiņā paliekošu, kaut ko īpašu, kaut kur tālāk par Eiropu, jo paceļojuši jau šur tur esam, tāpēc vajadzētu kaut ko atšķirīgu, jo kāzu ceļojums taču ir tikai viens! Diemžēl ambīcijas nesaskan ar realitāti :) Izskatās, ka pagaidām neatliks naudas aviobiļešu iegādei, līdz ar to arī visi lielie sapņi un plāni nobrūk...Kāzu izdevumi aug ģeometriskajā progresijā, bet plānotie ieņēmumi šur tur atkrīt. Laikam jau muļķīgi, taču manā uztverē sapņu kāzas sastāv no 3 elementiem - ceremonija, svinības un kāzu ceļojums. Izskatās, ka 3. elements draud izgāzties. Bēdīgi, bet fakts. Kādās summās jūs plānojat savus ceļojumus?
sicilia
skatoties, kad jums ceļojums. Mūsu priesteris doķus aiznesa jau pirmdien, otrdien aizstiepu pasi mainīt. ceturtdien bija jaunā pase. mainot uzvārdu, nekāda ekstranauda nav jāmaksā. tikai 15 ls kā mainot pasi. Njā, bet mūsu ceļojums bija pēc 2 nedēļā, jo man pa vidu sanāca liela jubileja un gribējās to nosvinēt ar draugiem.
Rashela
Mēs brauksim roadtripaa ar auto uz Slovākiju, Horvātiju, varbūt Ziemeļitāliju, atpakaļceļa varbut caur Čehijai un Austrijai izbrauksim...
Kopā 2 nedēļas apmēram...bez konkretiem plāniem un rezervācijām :)
Kāzas 6-7dien, prom brauksim 2dien...
Meitenes - kā jūs darīsiet ar pasēm?
Es biju domājusi braukt ar veco un visas pasu lietas kārtot pēc ceļojuma...bet mani brīdināja, ka esot tad mācitājam jālūdz, lai šamējais uzreiz vēļ nesniedz doķus iekšā par laulībām...citādi mana pase var kļūt nederīga...
Kopā 2 nedēļas apmēram...bez konkretiem plāniem un rezervācijām :)
Kāzas 6-7dien, prom brauksim 2dien...
Meitenes - kā jūs darīsiet ar pasēm?
Es biju domājusi braukt ar veco un visas pasu lietas kārtot pēc ceļojuma...bet mani brīdināja, ka esot tad mācitājam jālūdz, lai šamējais uzreiz vēļ nesniedz doķus iekšā par laulībām...citādi mana pase var kļūt nederīga...
Axeriana
Nu tā mums no vecākiem kāzu dāvāna. :) Ja būtu pašiem, tad būtu kas daudz lētāks, vai vismaz uz ne tik ilgu laiku. :)
Pankucinja
vuij..kāds cipars.Tur jau vēl vienas kāzas var uztaisīt :D Bet tas tāds joks :) Mēs noteikti meklēsim ko lētāku!!
Axeriana
Mēs lidosim uz divām nedēļām. Tā kā laikus pasūtījām (kaut kur februārī, kad tūroperatori piedāvāja labas atlaides), tad mums ceļojums izmaksāja nedaudz virs 1500 LVL. Citādi būtu virs 1900. Dzīvosim 4* viesnīcā bungalo mājiņā ar skatu uz dārzu. Paņēmām HB ēšanu, bet tagad nožēloju, jo izrādās, ka Krētā HB nozīmē brokastis un vakariņas, bet visi dzērieni par maksu (citur forumos bija rakstīts, ka pat par ūdeni nāksies maksāt). :)
Axeriana
Mēs izlēmām, ka pēc divu dienu kāzām dosimies uz Ventspils pusi atpūsties viesu namā Chill Inn pie jūras. Bet pēc mēneša augustā dosimies kāzu ceļojumā uz Krētu. :)
krix
mēs arī tepat pa Eiropu un tās dienvidu pusi. biļetes jau nopirkām laicīgi. ceru, ka nerimstošais vulkāns neturpinās traucēt gaisa satiksmei...
Pankucinja
Ja mums nepietiks līdzekļu ceļojumam ar nosaulumu VISS IEKĻAUTS, tad noteikti dosimies uz savu galvu,tas nebūs pirmo reiz. Tā kā tālakais punkts ASV ir jau sasniegts dosimies te pat pa Eiropu :)
VerKa
Mēs brauksim "pašrocīgi"! Mums jau bija pieredze, kad patstāvīgi braucām uz Spāniju (Barselonu) un Italiju (Roma, Venēcija un kalnu kurorts). diezgan labi mums sanāca. Meklējām cilvēkus, pie kuriem palika, caur hospitality club. Tagad mums ir draugi no Itālijas un Spānijas, ar kuriem regulāri sarakstāmies....
Precos Pro
Esi pakalpojumu sniedzējs?
Pievienojies mums un paplašini savu klientu loku
Uzzini vairākReklāma
Fabrikas restorāns
bagātīgas garšas un lieliska apkalpošana ar Vecpilsētas panorāmas skatu
Ziedu Ekspresis
ziedu un dekoru bāze
Māris Arbidāns
Kāzu fotogrāfs, LKFVA biedrs
Iesakām
Pianista Brīvdienas