Jelgavas un Jelgavas rajona līgaviņas - 2008. gadā:)
ise_nese
Visas Mītavas līgaviņas un līgavaiņi par visiem priekiem un ķibelēm, kas radušās gatavošanās procesā, par viesu namiem un apskates vietām:)
Noelle
Varu ieteikt superīgāko Make-up meistarīti - Mārīti Rudko. Jau vairākas reizes esmu tiesi pie viņas gājusi un rezultāts vienmēr kolosāls! Ja interesē telefona numurs, varu iedot :)
Gitab
sveiki, sveiki, es arī no Jelgavas un kāzas būs Jelgavā :) It kā viss pamazām notiek, bet nav īsti skaidrības par ziediem, kur labāk pasūtīt. Varbūt varat ieteikt.
ise_nese
Mīļās jelgavnieces!!! Varbūt kāda var ieteikt vizāžistu (make- up) Jelgavā pēc savas pieredzes??
Un kā vispār ir ar skaistuma kopšanas procedūrām - kas kurā salonā vislabāk patika.
Mums visām tak šāda info noderētu:)Vai ne??
Un kā vispār ir ar skaistuma kopšanas procedūrām - kas kurā salonā vislabāk patika.
Mums visām tak šāda info noderētu:)Vai ne??
montha
he hee!!! Es ar izbijusi Jelgavniece! Tik tā kā ikdiena jau kuro gadu noris Rīgā, tur arī dosim lielo Jā vārdu :))
viibeke
nu tad jau man ar atliek pievienoties....savu ligzdiņu jau uzvijām Jelgavā...kāzas gan notiks Auces baznīcā,jo abi tur esam iesvētīti un pasākums Dobelē viesu namā...par tām tortēm varētu uzzināt sīkāk,cik laicīgi jāpiesaka,jo lai gan nesvinēsim Jelgavā,bet ziedus un torti,kā arī citas lietiņas pasūtīsim tieši no šejienes....
Aija
Mums kāzu torte tika pasūtīta "Rausī"- no daudziem viesiem dzirdēju, ka bijusi ļooti garšīga!
burve emiilija
Es ar no Jelgavas :) Laulāsimies Ozolnieku kāzu namā - kolosāla vieta un kolosāla vadītāja. Kāzas mums vadīs kāzu vadītāja - arī jelgavniece Ruta, lieliska sieviete ar raksturiņu :) Mūsu vedēji rūpējas tikai par tiltiem, vēlamies, lai arī viņiem tas ir jauks pasākums. Svinēsimies ''Mārmuižiņās'' (tikko svaigi redzamas Privātajā Dzīvē), kolosāla atsaucība no saimniekiem un lieliska vieta kāzām - veclaicīga, bet svaigi remontēta muiža. Ja kādai interesee, varu numuriņu iedot - ir arī guļvietas un par samērīgu cenu.
Stresa nekāda, absolūti viss jau ir gatavs lai gan kāzas tikai augustā.
Stresa nekāda, absolūti viss jau ir gatavs lai gan kāzas tikai augustā.
pellite
es arī no jelgavs :)
gribēju pajautāt vai varat ieteikt kādus labus muzikantus... nevaru vēl atrast...!!! :)
gribēju pajautāt vai varat ieteikt kādus labus muzikantus... nevaru vēl atrast...!!! :)
minchux
:) Es ar, es ar! :)) Tiešām prāvs pulciņš jelgavnieku :)) Pati no Jelgavas, topošais vīrs rīdzinieks, bet laulāsimies Jelgavā :)) un ceru, ka izdosies atrast arī jauku vietiņu Jelgavā ģimenes ligzdiņas vīšanai :))
gizell
skatos, es te nemaz neesmu atziimeejusies :))) es taksh ar jelgavniece, un Jelgavaa laulaashos!! :)) jauku mums visaam gatavoshanos!!! tikai bez stresa!!! :)))
vishy
Mani tikai izpirks no Jelgavas :) Pastaigāsim pa pils parciņu un tad jau uz plašo Vidzemi laidīsim ;)
Precos Pro
Esi pakalpojumu sniedzējs?
Pievienojies mums un paplašini savu klientu loku
Uzzini vairākReklāma
Fabrikas restorāns
bagātīgas garšas un lieliska apkalpošana ar Vecpilsētas panorāmas skatu
Ziedu Ekspresis
ziedu un dekoru bāze
Māris Arbidāns
Kāzu fotogrāfs, LKFVA biedrs
Iesakām
Pianista Brīvdienas