Kāzu pakalpojumi
Svinību vietas
Skatīt visus

Skatīt kartē

Kāzu modes katalogs
Idejas un padomi
Skatīt visus
Kāzu stāsti
Skatīt visus
plānošanas rīki

Visskaistākā un baltākā diena - PANDU DIENA 09.08.08

Atvērt jaunu tēmu
m

melisa

Cik ilgi to gaidījām un cik ātri tas pienāca! Tagad arī mēs skaitāmies vīrs un sieva! :) Kāzas bija burvīgas, mīļas, skaistas un vienkārši super!
Vispirms gribu pateikties jums, dārgās līgaviņas / sieviņas! Tik jauku forumu nekad neesmu redzējusi, visas tik atsaucīgas un pretīmnākošas, ka pilnīgi prieks! Nezinu kā mēs bez šitā foruma tiktu galā! Jūs esat vienkārši burvīgas! :)

Tad nu neliels ieskats mūsu skaistajā dieniņā!
58 atbildes

Noksi

Laimi!!!
e

es-saule

Labais ar to kāpostu:D, no bildēm man visvairāk patīk tā , kur jūs ar vīriņu esat pie koka stumbra, lieliski abi izskataties.:)
Bet galvenais- Daudz, daudz laimes, mīlestības, pacietības un saticības ilgus, ilgus gadus kopā laimīgi dzīvojot!!!!!
m

melisa

paldies par par apsweikumiem :)))

liilu

~*~
Laimīti Jaunajam pārim...
~*~

Daniela

Sirsnīgi sviecu Jūsu kāzu dienā, laimīgo kopdzīvi uzsākot!

Foririnka

Mīļi sveicieni jaunai ģimenītei!!! Līdojiet mīlestības spārnos pēc iespējas ilgāk - visu mūžu!!! :)))))

Sweety

Super bildes,jaukas kazas, miljs un saskanigs paris!Lai izdodas!!:)
a

aijochka

Apsveicu ar jaunas ģimenītes izveidi :) :) :)

iveta25

Jauki:) Apsveicu!!!;) Liekas, ka arī tev māsa bijusi vedējmāte:))

Miiciite

Apsveicu! Ļoti jauks pāris un jaukas bildes! Un īpaši mīļa bildīte,kur jus sēžat vecākiem klēpī!
m

melisa

:)
m

melisa

līgavas pušķa mešana

Annaleah

Ļoti skaists un saskanīgs pāris! Sveicu Jūs abus un vēlu laimes un mīlestības pilnu turpmāko - kopīgo ceļu! (P.S. patiešām lielisks meikaps!) :)
m

melisa

mičošana - atvadoties no bērnības sēžam vecākiem klepī
m

melisa

pēc kāda laiak seko mana kārta izpirkt līgavaini - dziedu kur tu teci gailīti manu :D
Pro reklāma

Precos Pro

Esi pakalpojumu sniedzējs?

Pievienojies mums un paplašini savu klientu loku

Uzzini vairāk

Pieraksties jaunumiem

Saņem aktuālākās kāzu idejas, iedvesmu un jaunākos pakalpojumu sniedzēju piedāvājumus.