Kāzu pakalpojumi
Svinību vietas
Skatīt visus

Skatīt kartē

Kāzu modes katalogs
Idejas un padomi
Skatīt visus
Kāzu stāsti
Skatīt visus
plānošanas rīki

Viss bija super: Mūsu kāzas 23.08.07

Atvērt jaunu tēmu

Miika

Nu tā, pēc trijām dienām jau būs mēnesis riņķī, kā esam jaunā kolosālā statusā.
Neesmu liela rakstītāja, tāpēc neiedziļinoties sīkumos varu pateikt, ka viss bija lieliski. To pierāda arī kāzu bildes, kur es brīžiem pat pārāk daudz smaidu :)
Viss sākās ar izpirkšanu, kur no piedāvātajām četrām līgavām tiku izvēlēta es :)
Tad devāmies limuzīnā uz baznīcu. Tikko atcerējos mazu "čēpē" - pasūtītā baltā limuzīna vietā atbrauca melns, jo baltas iepriekšējā vakarā saplīsa... (bet, re, es jau šo problēju biju piemirsusi :)
45 atbildes

Lauminja

Atliek vien komplimenti :) Bildēs izskataties uz kādiem 23 - 24 :)

Man būs jāmaina vecuma kritēriji - joprojām pēc veca ieraduma visus salīdzinu ar savu mazo brāli, kuram nu jau 24 :) Līdz ar to visi, kuriem tik daudz vai mazāk iekrīt "tik jaunu" kategorijā :)))

Africa

bilde, kur jūs braucat ar pajūgu un divas rozā ģērbtas būtnes auļo uz zirgiem pakaļ ir labā:))
tiešām "pārāk jauni" izskataties, lai tas vecums nenāk vēl ilgi!

Miika

Mazliet sasmaidījos par apzīmējumu "tik jauni", jo šobrīd kā reiz meklēju pirti, kur svinēt sava vīra 30 dzimšanas dienu. Un man jau ar 1/4 gadsimta nodzīvota :))))
Bet taisnība jau vien ir, bildēs tiešām neizskatāmies pēc saviem gadiem :))

ieveens

Ņem no laimes vainadziņa
Pa vienam ziediņam,
Lai pietiktu katru dienu,
Visam mūža gājumam

Lauminja

Abi tik jauni un skaisti :). Bildes šķiet tik skaistas, ka nereālas - kā kādam žurnālam vai katalogam :).

Lai Jums daudzas jo daudzas saules pilnas dienas priekšā un lai saules atspulgs otra acīs ļauj pārdzīvot tumšakus brīžus!
B

Boo...

ļoti skaista Tu biji savā dienā - nevarēju ne acis nolaist :))
Apsveicu un novēlu visu to labāko kopīgo dzīves ceļu uzsākot :*
a

anminka

ļoti laimīgas ačteles abiem, jauka kleita un pušķis!
laimi un prieku mūžu staigālot!

Miika

Nu lūk, esmu padalījusies arī ar savu skaisto dienu. Brīžiem uznāk tādas kā skumjas, ka mēs tik ilgi gaidījām, tik ļoti gatavojāmies tai dienai, bet viņa pagāja TIK ātri......

Katrā ziņā tām līgaviņām, kam tas vēl priekšā, tiešām iesaku šo dienu izbaudīt līdz sirds dziļumiem.

Miika

Aizkustinošs brīdis :)

Miika

Balto balonu mākonis. Bija jautri ar to hēliju. Protams, daļa viesu bija krietni aizrāvušies ar tā elpošanu:)
Bet skats, kad tie tika palaisti gaisā bija neaizmirstams :)

Miika

Jau nomičoti tiekam mesti gaisā. Neatceros gan cik reizes :)

Miika

Līgavu zaga, bet nenozaga

Miika

"vakars uz ezera " :)

Miika

Rūgts :) !

Miika

turpat
Pro reklāma

Precos Pro

Esi pakalpojumu sniedzējs?

Pievienojies mums un paplašini savu klientu loku

Uzzini vairāk

Pieraksties jaunumiem

Saņem aktuālākās kāzu idejas, iedvesmu un jaunākos pakalpojumu sniedzēju piedāvājumus.