Viss bija super: Mūsu kāzas 23.08.07
Miika
Nu tā, pēc trijām dienām jau būs mēnesis riņķī, kā esam jaunā kolosālā statusā.
Neesmu liela rakstītāja, tāpēc neiedziļinoties sīkumos varu pateikt, ka viss bija lieliski. To pierāda arī kāzu bildes, kur es brīžiem pat pārāk daudz smaidu :)
Viss sākās ar izpirkšanu, kur no piedāvātajām četrām līgavām tiku izvēlēta es :)
Tad devāmies limuzīnā uz baznīcu. Tikko atcerējos mazu "čēpē" - pasūtītā baltā limuzīna vietā atbrauca melns, jo baltas iepriekšējā vakarā saplīsa... (bet, re, es jau šo problēju biju piemirsusi :)
Neesmu liela rakstītāja, tāpēc neiedziļinoties sīkumos varu pateikt, ka viss bija lieliski. To pierāda arī kāzu bildes, kur es brīžiem pat pārāk daudz smaidu :)
Viss sākās ar izpirkšanu, kur no piedāvātajām četrām līgavām tiku izvēlēta es :)
Tad devāmies limuzīnā uz baznīcu. Tikko atcerējos mazu "čēpē" - pasūtītā baltā limuzīna vietā atbrauca melns, jo baltas iepriekšējā vakarā saplīsa... (bet, re, es jau šo problēju biju piemirsusi :)
deniize
ļoti ļoti skaistas,jaukas bildes! :) vai man ludzu ari vari uzrakstit,kur pirki kleitinju un kas bija fotografs?....paldiesinsh ;)
mimi
Tu vienkārši pasakaini izskaties!!!! Un tik laimīgas ačteles jums abiem, ka prieks skatīties!!!! Tā kā man tā diena vēl tikai priekšā gribēju tev jautāt, (ja protams tas nav noslēpums), kur tu iegādājies tik brīnumjauku kleitiņu un kas bij jūsu fotogrāfs???? Jau iepriekš paldies!!!
Miika
Paldies :)) !!! Lai arī bija šādi tādi "čē pē", viss izdevās tā kā paši gribējām. Un tas jebkurās kāzās ir pats galvenais :)))
Mazā
Pasakainas bildes! Apsveicu jūs!!!!
Es pat tikko vīram izrādīju bildes un abi nospriedām ka kolosālas kāzas!!!
Es pat tikko vīram izrādīju bildes un abi nospriedām ka kolosālas kāzas!!!
chiepa
skaisti jaunlaulaatie! Starojums tieshaam katraa bildee saskataams. Superiiga ideja ar baloniem un briinumsveciiteem!!! skats droshivien bij iespaidiigs! Un tieshaam izskataties stipri jaunaaki par saviem gadiem! Lai jums miilaas, laimes un saticiibas pilns kopeejais muuzhs!!! :)
Digna
Brīnišķīgas bildes :) Tiešām vārdus nevajag - visu izsaka laime un prieks, kas staro no bildītēm :)
sikasaulite
Ļoti skaistas bildes!citas kā māklas darbi!Lai izdodas laimīga un saticīga kopdzīve un daudz daudz mīlestības jums!!!
Bubū
Savienotas sirdis, rokas,
Ceļš nu viens un mērķis viens,
Divas takas kopā lokās,
Šķetināts jauns pavediens!
Slēgta ir šī derība
Mīlestībā, cerībā!
Ceļš nu viens un mērķis viens,
Divas takas kopā lokās,
Šķetināts jauns pavediens!
Slēgta ir šī derība
Mīlestībā, cerībā!
mazulīte
savā kāzu dieniņa biji ļoti skaista - pricesīte...burvīgi!!! :)
mīlestība lai vienmēr jūs vieno!!! :) laimīte, lai vienmēr jums seko!!! :)
mīlestība lai vienmēr jūs vieno!!! :) laimīte, lai vienmēr jums seko!!! :)
eli...
Apsveicu, ļoti skaistas bildītes un abi tik laimīgi:)) Žetons par kopbildi, laba pieeja un 'vakars uz ezera' arī ļoti skaista:)) Esiet laimīgi!
Precos Pro
Esi pakalpojumu sniedzējs?
Pievienojies mums un paplašini savu klientu loku
Uzzini vairākReklāma
Fabrikas restorāns
bagātīgas garšas un lieliska apkalpošana ar Vecpilsētas panorāmas skatu
Ziedu Ekspresis
ziedu un dekoru bāze
Māris Arbidāns
Kāzu fotogrāfs, LKFVA biedrs
Iesakām
Pianista Brīvdienas