Kāzu pakalpojumi
Svinību vietas
Skatīt visus

Skatīt kartē

Kāzu modes katalogs
Idejas un padomi
Skatīt visus
Kāzu stāsti
Skatīt visus
plānošanas rīki

Rudens, saule, mīlestība, smaidi un neaprakstāmas emocijas!!! Mimīšu 6.09.08

Atvērt jaunu tēmu

njuks

Mūsu kāzas bija burvīgas un pasakainas, tādēļ lai pati sev nedaudz atsvaidzinātu emocijas un arī ļautu jums ielūkoties burvīgajos dienas notikumus pievienoju arī savu aprakstiņu!!
Bildes, gan pat nēesu vēl dabūjusi visas, bet vismaz no oficiālā fotogrāfa fantastiskās bildes ir dabūtas un lūk mūsu diena:

Iepriekšējā nedēļa laiks bija briesmīgs- lietus un auksts, pie tā visa vēl dabūju kārtīgas iesnas un aizkrita ciet balss. Piektdienas vakarā ejot gulēt, nāca raudiens, jo paššajūta bija briesmīga un likās, ka tulīt tulīt un būs arī temperatūra un drudzis. Bet bija arī savs labums, dēļ slimības, man pēdējā diena pagāja mierīgi bez stresa , jo gan vecāki gan līgavainis darīja visu, lai viss notiktu kā nākas un ļāva man atpūsties:)
Un tad pienāca 6.09. plkst 7 no rīta- es pamostos un sajūta laba- iesnas tik pa kā nav, arī temperatūra nokritusies! Un tā nu ieradās friziere, un kamēr posāmies arī balss bija atgājusi un jūtos lieliski!!
Tā nemanot māja piepildījās ar cilvēkiem un sapratām, ka tūlīt , tūļīt vedēji un mans lieliskais būs klāt!!

Pa vēderu skrēja skudriņas, bet galvā valdīja neaprastāms miers!!
Bidlītes no izpirkšanas un pucēšanās vēl nav! Bet īsumā protas bija divas viltus līgavas un tad vēl daži pārbaudījumi. Bet, kad līgavainim būtu jāierauga mani, tika paziņots, ka viņam jādodas uz mūsu pirmo randiņa vietu...
51 atbilde

simija

Mils sveiciens ari no manis :)
l

laurishhh

Apsveicu gan Tevi ar jauno vīru, gan visu Tavu ģimeni ar priecīgo notikumu!! :))
e

elfa

Tik skaisti ,ka asaras acīs saskrēja! No sirds apsveicu:)

Dzuulija

Ļoti, ļoti skaisti. Gan kleita, gan pušķis, tādi smaidīgi. Un vēl, protams, priecē tas, ka arī Jūsu skaistākajā dienā bija krusta baznīca un Laimes ligzda! Skaisti.... :)

njuks

Paldies!!! :*

Saulux

Sirsnība un patiesa mīlestība no bildītēm staro! Sveicu jauno ģimeni! :)

njuks

Paldies meitenes:)

Foririnka

Apsveicu jauno ģimenīti!!!
a

aijochka

Mīlestību, Mīlestību .........visa mūža garumā!
Apsveicu!

Noksi

ah, tik ļoti skaisti.. Apsveikumi un RŪGTS!

Zancene

Liec savas pagales manās liesmās,
Es savas metīšu tavā gunī,-
Mēs kļūsim viena uguns dziesma
Vasaras svelmē un rudenī vēlā.

Sirsnīgi sveicu! Lai mīlestības piepildīta ir katra jūsu diena!

Wika

Loti skaistas un miljas kaazas! Apsvecu!! Ljoti sirsniigi!!!

iveta25

Skaistas bildes un arī ļoti interesantas kāzas tev bijušas:) Sirsnīgi sveicu!!!:)
b

brenda

Jauki, izskatās, ka vedēji un draugi labi pastrādājuši! :)

Kukainiitis

RŪGTS!!!! :)))))
Pro reklāma

Precos Pro

Esi pakalpojumu sniedzējs?

Pievienojies mums un paplašini savu klientu loku

Uzzini vairāk

Pieraksties jaunumiem

Saņem aktuālākās kāzu idejas, iedvesmu un jaunākos pakalpojumu sniedzēju piedāvājumus.