Rudens, saule, mīlestība, smaidi un neaprakstāmas emocijas!!! Mimīšu 6.09.08
njuks
Mūsu kāzas bija burvīgas un pasakainas, tādēļ lai pati sev nedaudz atsvaidzinātu emocijas un arī ļautu jums ielūkoties burvīgajos dienas notikumus pievienoju arī savu aprakstiņu!!
Bildes, gan pat nēesu vēl dabūjusi visas, bet vismaz no oficiālā fotogrāfa fantastiskās bildes ir dabūtas un lūk mūsu diena:
Iepriekšējā nedēļa laiks bija briesmīgs- lietus un auksts, pie tā visa vēl dabūju kārtīgas iesnas un aizkrita ciet balss. Piektdienas vakarā ejot gulēt, nāca raudiens, jo paššajūta bija briesmīga un likās, ka tulīt tulīt un būs arī temperatūra un drudzis. Bet bija arī savs labums, dēļ slimības, man pēdējā diena pagāja mierīgi bez stresa , jo gan vecāki gan līgavainis darīja visu, lai viss notiktu kā nākas un ļāva man atpūsties:)
Un tad pienāca 6.09. plkst 7 no rīta- es pamostos un sajūta laba- iesnas tik pa kā nav, arī temperatūra nokritusies! Un tā nu ieradās friziere, un kamēr posāmies arī balss bija atgājusi un jūtos lieliski!!
Tā nemanot māja piepildījās ar cilvēkiem un sapratām, ka tūlīt , tūļīt vedēji un mans lieliskais būs klāt!!
Pa vēderu skrēja skudriņas, bet galvā valdīja neaprastāms miers!!
Bidlītes no izpirkšanas un pucēšanās vēl nav! Bet īsumā protas bija divas viltus līgavas un tad vēl daži pārbaudījumi. Bet, kad līgavainim būtu jāierauga mani, tika paziņots, ka viņam jādodas uz mūsu pirmo randiņa vietu...
Bildes, gan pat nēesu vēl dabūjusi visas, bet vismaz no oficiālā fotogrāfa fantastiskās bildes ir dabūtas un lūk mūsu diena:
Iepriekšējā nedēļa laiks bija briesmīgs- lietus un auksts, pie tā visa vēl dabūju kārtīgas iesnas un aizkrita ciet balss. Piektdienas vakarā ejot gulēt, nāca raudiens, jo paššajūta bija briesmīga un likās, ka tulīt tulīt un būs arī temperatūra un drudzis. Bet bija arī savs labums, dēļ slimības, man pēdējā diena pagāja mierīgi bez stresa , jo gan vecāki gan līgavainis darīja visu, lai viss notiktu kā nākas un ļāva man atpūsties:)
Un tad pienāca 6.09. plkst 7 no rīta- es pamostos un sajūta laba- iesnas tik pa kā nav, arī temperatūra nokritusies! Un tā nu ieradās friziere, un kamēr posāmies arī balss bija atgājusi un jūtos lieliski!!
Tā nemanot māja piepildījās ar cilvēkiem un sapratām, ka tūlīt , tūļīt vedēji un mans lieliskais būs klāt!!
Pa vēderu skrēja skudriņas, bet galvā valdīja neaprastāms miers!!
Bidlītes no izpirkšanas un pucēšanās vēl nav! Bet īsumā protas bija divas viltus līgavas un tad vēl daži pārbaudījumi. Bet, kad līgavainim būtu jāierauga mani, tika paziņots, ka viņam jādodas uz mūsu pirmo randiņa vietu...
Dzuulija
Ļoti, ļoti skaisti. Gan kleita, gan pušķis, tādi smaidīgi. Un vēl, protams, priecē tas, ka arī Jūsu skaistākajā dienā bija krusta baznīca un Laimes ligzda! Skaisti.... :)
Zancene
Liec savas pagales manās liesmās,
Es savas metīšu tavā gunī,-
Mēs kļūsim viena uguns dziesma
Vasaras svelmē un rudenī vēlā.
Sirsnīgi sveicu! Lai mīlestības piepildīta ir katra jūsu diena!
Es savas metīšu tavā gunī,-
Mēs kļūsim viena uguns dziesma
Vasaras svelmē un rudenī vēlā.
Sirsnīgi sveicu! Lai mīlestības piepildīta ir katra jūsu diena!
Precos Pro
Esi pakalpojumu sniedzējs?
Pievienojies mums un paplašini savu klientu loku
Uzzini vairākReklāma
Fabrikas restorāns
bagātīgas garšas un lieliska apkalpošana ar Vecpilsētas panorāmas skatu
Ziedu Ekspresis
ziedu un dekoru bāze
Māris Arbidāns
Kāzu fotogrāfs, LKFVA biedrs
Iesakām
Pianista Brīvdienas