Kāzu pakalpojumi
Svinību vietas
Skatīt visus

Skatīt kartē

Kāzu modes katalogs
Idejas un padomi
Skatīt visus
Kāzu stāsti
Skatīt visus
plānošanas rīki

Pelītes un Lācīša neaizmirstamā kāzu diena (06.08.2010)

Atvērt jaunu tēmu

Mazapelite

Bija pienācis 6. augusta rīts. Pamodos ap plkst. 8, lai paspētu apdarīt visus rīta darbus un pie reizes sagatavotu savu mājdzīvnieku-pundurtrusīti 2 dienu prombūtnei. Mans mīļotais topošai vīriņš nakšņoja citās mājās, tā kā mierīgi bija laiks vēl visu apdomāt un apcerēt. :D
Drīz vien ieradās frizierīte un make-up meistare, lai mani sagatavoti LIELAJAI dienai. Dīvainā kārtā likās, ka kāzu rītā būs daudz lielāks uztraukums, bet sajūtās bija samērā mierīgas un protams patīkamas. Nedaudz gan skumdināja fakts, ka šajā rītā ģērbšanā nepiedalījās man tuvie cilvēki, bet mēs ar frizierīti lieliski tikām galā un drīz vien es jau atrodos savā sapņu kleitā. Vēlāk ieradās arī lieciniece un fotogrāfs un gaidot kāzu transportu uzņēmām pāris interesantas bildes.

Par kāzu auto bijām izraudzījušies mašīnu, ko abi gribējām redzēt savās kāzās – Čaiku. Mana izredzētā vecāki pirms daudziem gadiem savā kāzu dienā brauca ar šāda veida mašīnu un mēs arī nolēmām, ka vēlamies iet viņu pēdās. :)

Tātad izpušķotā mašīnīte aizveda mani un lieciniekus uz Ziedoņdārzu, kur fotogrāfs un video operators iemūžināja jaunā pāra t.i. mūsu romantisko tikšanos, kad mīļotais dāvināja man puķu pušķi, bet es viņam piespraudi (bildes par šo faktu arī būs tikai vēlāk). Vēl pirms došanās uz baznīcu paspējām parkā patrenkāt baložus un uzspēlēt futbolu. :)
25 atbildes

Mazapelite

Par Čaiku, kas bija mums var sazināties ar Vitālijs (telefonu aizsūtīšu privāti), viņš ir mašīnas īpašnieks un reizē arī šoferis.

Kriksis24

Lieli sveicieni jaunajai gimenei:)
Saki ludzu kur jus noirejat Caiku???

Mazapelite

Pasaule maza! :)
Liels paldies - kāzu ceļojums tiešām bija fantastisks! :)
a

annemarija123

Pēc lācīšu krekliņiem atcerējos, kur esmu jūs redzējusi. Lidostā :)
Lai kopā dzīvošana kā burvīgs kāzu ceļojums! :)

Mazapelite

Paldies!
Lily_v - labu fotogrāfu esam izvēlējušās. :) Bildes jau saņemtas?

lily_v

Apsveicu! Mums Kopīgs Fotogrāfs :) Eduards :))
V

Vilcens

Apsveicu!

Mazapelite

Paldies!
Pušķi darināja Kristīne Grīnvalde (no Rīgas) - ļoti talantīga floriste. Biju pārsteigta cik pušķis bija liels un skaists.
i

ilze_egle

Daudz laimes jaunajai ģimenei! :)
Ļoti forša un interesanta ideja par koka sirsniņu saslēgšanu ar atslēdziņu! Un ļoti patīk pušķis!

Mazapelite

Dažas bildes no fotogrāfa :)
d

dzirkste

Laimi jaunajai ģimenei :)

Madeline

Laimi jums! :)
V

Vilcens

Apsveicu!!!

Mazapelite

Liels paldies visiem par skaistajiem vārdiem!!! :)
s

sweet09

Daudz laimītes, mīlestības un jauku mazulīšu! :)
Pro reklāma

Precos Pro

Esi pakalpojumu sniedzējs?

Pievienojies mums un paplašini savu klientu loku

Uzzini vairāk

Pieraksties jaunumiem

Saņem aktuālākās kāzu idejas, iedvesmu un jaunākos pakalpojumu sniedzēju piedāvājumus.