Kāzu pakalpojumi
Svinību vietas
Skatīt visus

Skatīt kartē

Kāzu modes katalogs
Idejas un padomi
Skatīt visus
Kāzu stāsti
Skatīt visus
plānošanas rīki

Nebēdnieku prieki 10.05.2008 Fotostāsts...

Atvērt jaunu tēmu

nebēdniece :)

Nolēmu arī es dalīties savas lielās dienas bildēs un atmiņās.
Tiesa gan mazliet neierastā veidā- kā slideshow ar mūziku. Vienkārši bildes mums pašiem visas likās tik skaistas, ka te nepietiktu vietas un pacietības salikt. :)
tad nu, manu aprakstiņu varat noskatīt šeit:

www.nebednieki.axspace.com/

Komentāri tur tādi emocionāli,jo tie ir no mana kāzu piezīmju blociņa lappusēm, rakstīti ļotenē, tikko pēc kāzām - ceļā uz Krētu kāzu ceļojumā.:) (pilni saldu nopūtu)
Piedodiet ka tas būs tik gari, apm. pusstundu vajag, lai noskatītos, bet atceros, kā pati ar prieku lasīju citu laimīgo aprakstus, un dalīts prieks taču ir dubults prieks! :)
Paldies foruma meitenēm par idejām, padomiem un sarunām. Tas brīžiem padarīja stresaināku gatavošanās procesu, taču arī deva pieredzi un bagātināja mūsu lielo dienu.

Mazu gabaliņu kāzu VIDEO var redzēt arī draugos:
www.draugiem.lv/video/?2e00h

Patīkamu skatīšanos! Un lai visām mīļas, iedvesmojošas, neaizmirstamas un jautras kāzas!!!
66 atbildes
V

ValijaG

kolosāli!!!!

hainta

super!!! Noskatijos visu no viena gala lidz otram.. :) un pat raudiens uznaca.. :) ceru, ka man bus tikpat forshas kazas ka jums!! Lai daudz laimigu,laimigu, neaizmirtulem,ievaam un pienenju laukiem pilni pavasari... :)
L

Līga

Ka jums fotografeja?Man liekas jauka shi bilde, ko te ieliki un vel dazas.Bij piknika dazas superigi.Fotografam ljoti ljoti noveicies.....Vienigais, salikusi esi baigo daudzumu un svesham cilvekam tik daudz ir gruti noskatities:)Savejiem citadak, interesanti ari liels daudzums.

simija

VNK trūkst vārdi :)))

test

Kā pasakā...

ilssy

super!!!! ļoti skaisti!!! :)
Pro reklāma

Precos Pro

Esi pakalpojumu sniedzējs?

Pievienojies mums un paplašini savu klientu loku

Uzzini vairāk

Pieraksties jaunumiem

Saņem aktuālākās kāzu idejas, iedvesmu un jaunākos pakalpojumu sniedzēju piedāvājumus.