Nebēdnieku prieki 10.05.2008 Fotostāsts...
nebēdniece :)
Nolēmu arī es dalīties savas lielās dienas bildēs un atmiņās.
Tiesa gan mazliet neierastā veidā- kā slideshow ar mūziku. Vienkārši bildes mums pašiem visas likās tik skaistas, ka te nepietiktu vietas un pacietības salikt. :)
tad nu, manu aprakstiņu varat noskatīt šeit:
www.nebednieki.axspace.com/
Komentāri tur tādi emocionāli,jo tie ir no mana kāzu piezīmju blociņa lappusēm, rakstīti ļotenē, tikko pēc kāzām - ceļā uz Krētu kāzu ceļojumā.:) (pilni saldu nopūtu)
Piedodiet ka tas būs tik gari, apm. pusstundu vajag, lai noskatītos, bet atceros, kā pati ar prieku lasīju citu laimīgo aprakstus, un dalīts prieks taču ir dubults prieks! :)
Paldies foruma meitenēm par idejām, padomiem un sarunām. Tas brīžiem padarīja stresaināku gatavošanās procesu, taču arī deva pieredzi un bagātināja mūsu lielo dienu.
Mazu gabaliņu kāzu VIDEO var redzēt arī draugos:
www.draugiem.lv/video/?2e00h
Patīkamu skatīšanos! Un lai visām mīļas, iedvesmojošas, neaizmirstamas un jautras kāzas!!!
Tiesa gan mazliet neierastā veidā- kā slideshow ar mūziku. Vienkārši bildes mums pašiem visas likās tik skaistas, ka te nepietiktu vietas un pacietības salikt. :)
tad nu, manu aprakstiņu varat noskatīt šeit:
www.nebednieki.axspace.com/
Komentāri tur tādi emocionāli,jo tie ir no mana kāzu piezīmju blociņa lappusēm, rakstīti ļotenē, tikko pēc kāzām - ceļā uz Krētu kāzu ceļojumā.:) (pilni saldu nopūtu)
Piedodiet ka tas būs tik gari, apm. pusstundu vajag, lai noskatītos, bet atceros, kā pati ar prieku lasīju citu laimīgo aprakstus, un dalīts prieks taču ir dubults prieks! :)
Paldies foruma meitenēm par idejām, padomiem un sarunām. Tas brīžiem padarīja stresaināku gatavošanās procesu, taču arī deva pieredzi un bagātināja mūsu lielo dienu.
Mazu gabaliņu kāzu VIDEO var redzēt arī draugos:
www.draugiem.lv/video/?2e00h
Patīkamu skatīšanos! Un lai visām mīļas, iedvesmojošas, neaizmirstamas un jautras kāzas!!!
hainta
super!!! Noskatijos visu no viena gala lidz otram.. :) un pat raudiens uznaca.. :) ceru, ka man bus tikpat forshas kazas ka jums!! Lai daudz laimigu,laimigu, neaizmirtulem,ievaam un pienenju laukiem pilni pavasari... :)
Līga
Ka jums fotografeja?Man liekas jauka shi bilde, ko te ieliki un vel dazas.Bij piknika dazas superigi.Fotografam ljoti ljoti noveicies.....Vienigais, salikusi esi baigo daudzumu un svesham cilvekam tik daudz ir gruti noskatities:)Savejiem citadak, interesanti ari liels daudzums.
Precos Pro
Esi pakalpojumu sniedzējs?
Pievienojies mums un paplašini savu klientu loku
Uzzini vairākReklāma
Fabrikas restorāns
bagātīgas garšas un lieliska apkalpošana ar Vecpilsētas panorāmas skatu
Ziedu Ekspresis
ziedu un dekoru bāze
Māris Arbidāns
Kāzu fotogrāfs, LKFVA biedrs
Iesakām
Pianista Brīvdienas