Kāzu pakalpojumi
Svinību vietas
Skatīt visus

Skatīt kartē

Kāzu modes katalogs
Idejas un padomi
Skatīt visus
Kāzu stāsti
Skatīt visus
plānošanas rīki

Nebēdnieku prieki 10.05.2008 Fotostāsts...

Atvērt jaunu tēmu

nebēdniece :)

Nolēmu arī es dalīties savas lielās dienas bildēs un atmiņās.
Tiesa gan mazliet neierastā veidā- kā slideshow ar mūziku. Vienkārši bildes mums pašiem visas likās tik skaistas, ka te nepietiktu vietas un pacietības salikt. :)
tad nu, manu aprakstiņu varat noskatīt šeit:

www.nebednieki.axspace.com/

Komentāri tur tādi emocionāli,jo tie ir no mana kāzu piezīmju blociņa lappusēm, rakstīti ļotenē, tikko pēc kāzām - ceļā uz Krētu kāzu ceļojumā.:) (pilni saldu nopūtu)
Piedodiet ka tas būs tik gari, apm. pusstundu vajag, lai noskatītos, bet atceros, kā pati ar prieku lasīju citu laimīgo aprakstus, un dalīts prieks taču ir dubults prieks! :)
Paldies foruma meitenēm par idejām, padomiem un sarunām. Tas brīžiem padarīja stresaināku gatavošanās procesu, taču arī deva pieredzi un bagātināja mūsu lielo dienu.

Mazu gabaliņu kāzu VIDEO var redzēt arī draugos:
www.draugiem.lv/video/?2e00h

Patīkamu skatīšanos! Un lai visām mīļas, iedvesmojošas, neaizmirstamas un jautras kāzas!!!
66 atbildes

maara

PALDIES:) tieshaam fantastiskas bildes un klaat veel muuzika, mmm....lai jums izdodas saglabaat sho sajuutu un tieshaam esiet ljoti, ljoti laimiigi! burviigas kaazas:)

liilu

Pasakaini skaistas kāzas... Vienkārši dievīgi...
i

innne

vismaz vēl tagad var noskatīties :)
Ļoti skaisti! apsveicu!
man pat skatoties brīžiem skudriņas noskrēja! :)

Man tikko no servera atnāca paziņojums, ka pāsniegts mēneša bandwith limits,vai kas tur... tai ir laikam tas lielums kopā, ko rēķina saskaitot lapas Megabaitu smagumu ,katru reiz kad kāds noskatās. Es ceru ka viņi neaizklapēs manu lapu ciet. :(
bet nu pagaidām neko, gaidīsim redzēsim. nav jau nekas traks, par 1 dolāru to banwithu var palielināt par 30 x.
(tas tā.. info, ja nu pēksni neko kādam nerāda, tad nemeklējiet vainu savā datorā.)

Paldies meitenes, jūs arī mani iedvesmojat un iepriecinat.:)

Kukainiitis

Apsveicu!!! Tiešām skaisti!!!! :)))

Daniela

VIENKĀRŠI IDEĀLI UZ VISIEM MILJONS PROCENTIEM!!!
Lai Jums dzīve ir tik pat skaista un vēl skaistāka un mīlestības pilna.
Rūgts!

kristine

nu vienkārši bez vārdiem!!! super :)
apsveicuuuu! :)

iedvesmo un iepriecini!

Bumblebee

Man pilnīgi trūkst vārdu...tik pasakainas un sirsnīgas kāzas! Bildes arī vienkārši fantastiskas! No visas sirds apsveicu jūs abus!!!
Tagad ar nepacietību gaidu savējās!!!

Noksi

Ak Dievs, cik skaisti...

Pekainite, paldies, jā! Dzīvojas vēl mīļāk nekā bildēs izskatās :)
esam kopā jau 5. gadu, un ķīmija kā nepāriet tā nepāriet :D
tas laikam tāpēc ka esam diezgan atšķirīgi, visu laiku meklējam kompromisiņus, līdz ar to neapnīkam viens otram. Joprojām atklājam viens otru kā neapdzīvotu salu.. No malas izskatās ka bieži kašamies, bet nākamajā brīdī jau čubinamies. un tā visa ir tāda kā skola- mācamies nepazaudēt katrs savu būtību ,un reizē atrast kopīgu valodu. un nedarīt otram to ,ko negribētu sev! ja sanāk sāpināt, tad vienmēr izrunāties par lietu, naetminēties pagātnes bēdas un nepierēķināt klāt, neko nekrāt uz sirds. Lai ir viegli. un var kopā lidot.:)

paldies !meitenes par apsveikumiem!, man tiešām milzīgs prieks, ka jums patīk.

stirninja

Fantastiski!Sirsnīga un mīļas filma...Super!
Apsveicu Jūs!

Annaleah

Pasakaini!
Sveicu Jūs abus!
p

pekainite

Super! Super! Super! Tik kolosālas bildes, tik mīļas un skaistas, tas līgavas ziedu pušķis.... Fantastiski!!! :)
Lai tiešām tikpat ideāli dzīvojas, kā šajās bildēs izskatās ;)
P

Pele27

kolosāla filmiņa sanākusi. paldies par iespēju ielūkoties jūsu skaistākajā dienā. noskatoties , sirdī ielīst kāds gaišuma un miera stars! :)

Hmmm.. varbūt esi saistīta ar kādu dizaina studiju? strādāju gadu fotostudijā pie fotoapstrādes.Varbūt caur turieni? vēl varu būt redzēta mūziķu- komponistu aprinās, un kā jauniešu projektu vadītāja.Visuvisādās radōšās jomās esmu iesaistīta. Varbūt atraksti man privāti savu vārdu uzvārdu? ;)
Pro reklāma

Precos Pro

Esi pakalpojumu sniedzējs?

Pievienojies mums un paplašini savu klientu loku

Uzzini vairāk

Pieraksties jaunumiem

Saņem aktuālākās kāzu idejas, iedvesmu un jaunākos pakalpojumu sniedzēju piedāvājumus.