Kāzu pakalpojumi
Svinību vietas
Skatīt visus

Skatīt kartē

Kāzu modes katalogs
Idejas un padomi
Skatīt visus
Kāzu stāsti
Skatīt visus
plānošanas rīki

Nebēdnieku prieki 10.05.2008 Fotostāsts...

Atvērt jaunu tēmu

nebēdniece :)

Nolēmu arī es dalīties savas lielās dienas bildēs un atmiņās.
Tiesa gan mazliet neierastā veidā- kā slideshow ar mūziku. Vienkārši bildes mums pašiem visas likās tik skaistas, ka te nepietiktu vietas un pacietības salikt. :)
tad nu, manu aprakstiņu varat noskatīt šeit:

www.nebednieki.axspace.com/

Komentāri tur tādi emocionāli,jo tie ir no mana kāzu piezīmju blociņa lappusēm, rakstīti ļotenē, tikko pēc kāzām - ceļā uz Krētu kāzu ceļojumā.:) (pilni saldu nopūtu)
Piedodiet ka tas būs tik gari, apm. pusstundu vajag, lai noskatītos, bet atceros, kā pati ar prieku lasīju citu laimīgo aprakstus, un dalīts prieks taču ir dubults prieks! :)
Paldies foruma meitenēm par idejām, padomiem un sarunām. Tas brīžiem padarīja stresaināku gatavošanās procesu, taču arī deva pieredzi un bagātināja mūsu lielo dienu.

Mazu gabaliņu kāzu VIDEO var redzēt arī draugos:
www.draugiem.lv/video/?2e00h

Patīkamu skatīšanos! Un lai visām mīļas, iedvesmojošas, neaizmirstamas un jautras kāzas!!!
66 atbildes
T

Taurinjsh

Oi, es arī apraudājos. Pa smuko un mīļo bezgala!
Cerams šosvētdien savu vedamo kāzās nebūšu noraudājusies vedējmāte. Bet ziu, ja raudās līgava, es arī! :))
l

liene.liene

Patiesi sirsnīci, es jau gandrīz apraudājos no aizkustinājuma! :)
a

aijochka

Ļoti skaisti! man jau pat asariņa saskrēja, jo atcerējos savas izjūtas....Laimīti jums abiem!!!!

Dzuulija

Tik ļoti skaisti un patiesi, ka noskatījos 3 reizes;))

Saulux

Vienkārši burvīgi!!! Skaistas bildes, skaisti mirkļi, skaisti JŪS!!! Vēlu lielāko laimi un skaistāko mīlestību! :)

marin4ix

Jūs esat kā radīti viens otram! no bildēm strāvo tāds miers, mīlestība un cieņa vienam pret otru!!! SUPER!!! nepazaudējiet to īpašo sajūtu vēl ilgi! Rūgts! :)
E

Enki

nu dikti smuki! Īsti mīlas balodīši!
p

pekainite

Noskatījos vēlreiz :)) un priecājos atkal un atkal un joprojām ar arvien lielāku nepacietību gaidam savas bildes :)
Man likās, ka jaunais uzvārds tev piestāv par 100% :) tāda nebēdnīga :)

Liena

Paldies par info! :)

Un vēlreiz paldies par bildēm un aprakstu, tiešām jauki :')

Maketu taisījām paši.
Cd rimbuljus vīrs darbā apdrukāja ar printeri. (ir tādi printeri ofisos ,kur liekās disks tādā kā kasetē)Nopirkām vairumā pa lēto apdrukājamos diskus ar baltu virsinju un vāciņus. Vāciņus drukājām ar parasto printeri. Pašizmaksa sanāca apm30 sant. diskam.
Es gan nezinu, kur vīrs pirka, bet sanāca lēti.

Liena

Fantastiski jauks un iedvesmojošs, patīkamu emociju apkopojums!!!! Liels paldies, ka dalījies savās sajūtās un emocijās par šo vissviss jaukāko dienu Jūsu mūžā!!!:)

P.S. Varbūt vari dalīties noslēpumā par disku noformējumu! kur izgatavojāt? kādas cenas? :)
Paldies jau iepriekš!

Ja, puški pasūtīt gājām kopā. Teicu: man vajag zilu debesu un dzeltenas saules krāsā. Un tādu -mežonīgu! Ar efeju!

Un vel ,un vel...ar neaizmirstulēm !
neaizmirstules lai ir visur..

Vīriņš tik smaidīja par manām iegribām.
Tad vēl es uzšuvu pati viņam zīda tauriņu šādās krāsās.. :)
(p.s. viens mīnuss ,ka neaizmirstulītes ātri novīst, bet pušķis tāpat bija neaizmirstams! )
un mežonīgāks vēl tieši tāpēc ka apvītis :)

mellene24

Pasakains stāsts jums sanāca :)
Skatoties bildes var sajust pavasara smaržu, vieglumu un laimi. Lai izdodas šo sajūtu saglabāt vienmēr :)
Jums piestāv jūsu uzvārds :)

P.S.Acīs iekrita Tav pušķis, jo manas mīļākas krāsas ir gaiši zilā un dzeltenā ;)
Kā arī man patīk neordināri līgavu pušķi, Tavējais izskatās pa pirmo :)

Bite

Apsveicu!!!!:)Burvīgi, skaisti....pasakaini! Vienkārši skatījos un no emociju pārpilnības citbrīd asaras saskrēja acīs lasot komentārus pie Jūsu bildītēm!
L

Laurel

Šis slaidšovs un tavas piepildes radīja tādu kā pasakas efektu! Skatoties to, atslēdzos no visa apkārtējā! Vienkārši būrvīgas kāzas!!! :)
Pro reklāma

Precos Pro

Esi pakalpojumu sniedzējs?

Pievienojies mums un paplašini savu klientu loku

Uzzini vairāk

Pieraksties jaunumiem

Saņem aktuālākās kāzu idejas, iedvesmu un jaunākos pakalpojumu sniedzēju piedāvājumus.