Kāzu pakalpojumi
Svinību vietas
Skatīt visus

Skatīt kartē

Kāzu modes katalogs
Idejas un padomi
Skatīt visus
Kāzu stāsti
Skatīt visus
plānošanas rīki

Nebēdnieku prieki 10.05.2008 Fotostāsts...

Atvērt jaunu tēmu

nebēdniece :)

Nolēmu arī es dalīties savas lielās dienas bildēs un atmiņās.
Tiesa gan mazliet neierastā veidā- kā slideshow ar mūziku. Vienkārši bildes mums pašiem visas likās tik skaistas, ka te nepietiktu vietas un pacietības salikt. :)
tad nu, manu aprakstiņu varat noskatīt šeit:

www.nebednieki.axspace.com/

Komentāri tur tādi emocionāli,jo tie ir no mana kāzu piezīmju blociņa lappusēm, rakstīti ļotenē, tikko pēc kāzām - ceļā uz Krētu kāzu ceļojumā.:) (pilni saldu nopūtu)
Piedodiet ka tas būs tik gari, apm. pusstundu vajag, lai noskatītos, bet atceros, kā pati ar prieku lasīju citu laimīgo aprakstus, un dalīts prieks taču ir dubults prieks! :)
Paldies foruma meitenēm par idejām, padomiem un sarunām. Tas brīžiem padarīja stresaināku gatavošanās procesu, taču arī deva pieredzi un bagātināja mūsu lielo dienu.

Mazu gabaliņu kāzu VIDEO var redzēt arī draugos:
www.draugiem.lv/video/?2e00h

Patīkamu skatīšanos! Un lai visām mīļas, iedvesmojošas, neaizmirstamas un jautras kāzas!!!
66 atbildes

Paldies ,paldies jaukās!
a

alisee

Es ari tikko noskatijos- vienkrashi burviigi :))) Foto- perfekts un viss parejais ari. Izskatās, ka vedeji Jums ir labi pastradajushi :)

Sveicu no sirds un ceru, ka musu diena ari bus tikpat burviga un jauka :)

Zancene

Apsveicu!
Loti mīļš video un bildītes!:)
N

Nelda

Ļoti sirsnīgs video sanācis! Baigi skaistas bildes un jūs paši ar ... :):):) Lai laime ar jums roku rokā visu turpmāko dzīvi! :)

ieveens

Pievienojos sveicēju bariņam

Paldies mīļās, dārgās.. super apsveikumi! :)

Mjaa, tā sanāca, ka lieliska kāzu dāvana no dzīvokļa izīrētāja bij: dzīvoklis tiek pārdots! vēl jau pircējs nav atrasts, visādi nāk skatās...
tagad tādi laiki ka nepērk ,ceram ka vēl pāris mēnešus būs kur dzīvot. A pēc tam nez...it kā gribam paši pirkt 3 istabu kaut vai bez nekāda remonta. bet tagad tā situācija ar kredītiem tik murgaina, liekas ka cenas vēl var krist, un bail tagad pirkt.
Ai , vispār, nu ko es te par visādām problēmām!
Īstenībā ir sajūta, ka mums abiem viss pa spēkam, un ka viss notiek uz labu! :) lai vai kur dzīvosim, būsim laimīgi.
M

Margrietina

Vienkārši fantastiskas bildes,vēl kopā ar mūziku-super!Apsveicu un vēlu jums laimigu kopdzīvi!

iveta25

Kā tad tā?Kas notika ar dzīvokli???Par mazo, protams, jāpadomā...:)

Foririnka

Es gribētu pievienoties visam augstāk pieminētam - tas bija ļoti skaisti, aizkustinoši un mīļi! Kaut visa dzīve būtu, ka kazu diena! Lai izjūtat mīlestību ar katru dienu vairāk un vairāk, lai esiet piemērs saviem tuvajiem...Daudz laimītes!!!!:*:*:*

Paldies! Prieks ieraudzīt ik pa brīdim kādu mīļu vārdu te.
Eh..nu jau vairāk kā mēnesis apritējis... tā mierīgāk. pat jocīgi ka atkal jāstrādā, nav jāskatos skatlogos meklējot kādu vajadzīgu mantu vai jārēķina budžeti... :D
starpcitu, sarēķinot visu, izrādās esam iekļāvušies 2ar pusi tūkstošos!! ar 50viesiem, ar visiem tērpiem, ēdināšanu, viesu namu. izdevās un ļoti paveicās.. ļoti daudz palīdzēja draugi..ar mūziku, foto un video.. vēl sadāvināja pāri 1200 Ls!!! sanāca burvīgs ceļojums..mmmm.
bet nu vienalga patērējušies esam krietni. un piedevēm tagad meklējam dzīvokli..brrr! jebkurā brīdī varam nokļūt uz ielas!! un bija jau doma papildināt nebēdneiku skaitu..ko nu?
tā lūk mums iet.
?

Dzēsts lietotājs

Lai arī jau gandrīz gadu esmu sievas kārtā, vienalga dikti liels aizkustinājums bija aplūkojot jūsu slide show.īpaši jau piemeklētās dziesmas to fīlingu deva :) Malači!!

iveta25

Bija skaisti un aizkustinoši:) Pat apraudājos...:)

Paldies, mīļās!Eh... tik jocīgi, man pagaidām gan tikai smieties gribas.
Pēc kāda gadiņa vai diviem, kad skatīšos drošvien liksies jau pavisam savādāk, a pēc 10 gadiņiem jau bimbodama skatīšos :)

pašās kāzās man vissaviļņojošākie brīži likās...:
iešana pretī baznīcā pa eju, solījuma došana, brīdis kad dziedāja vokāliste baznīcā, mūsu deja un gājiens kalnā pirms mičošanas. Bet nu jāteic ka tā īsti savās kāzās raudāt negribējās .:)

Visjautrākais brīdis, kreklu vilkšana un guldīšana, arī vārti ar balonu šaušanu.
:D

T

Taube

Tiesham fantastisks atspoguljojums Jusu burvigajam kazam! Apsveicieni ari no manas puses!
Reali uz izbrinu mani pakjera tas pishamkrekls! Bet tik smiekligi! Un man majas laikam tads pats bardaks no rita bus! :D
Pro reklāma

Precos Pro

Esi pakalpojumu sniedzējs?

Pievienojies mums un paplašini savu klientu loku

Uzzini vairāk

Pieraksties jaunumiem

Saņem aktuālākās kāzu idejas, iedvesmu un jaunākos pakalpojumu sniedzēju piedāvājumus.