Kāzu pakalpojumi
Svinību vietas
Skatīt visus

Skatīt kartē

Kāzu modes katalogs
Idejas un padomi
Skatīt visus
Kāzu stāsti
Skatīt visus
plānošanas rīki

Mūsu Kāzu diena ar nelielu ceļu satiksmes negadījumu - 24.08.2007.

Atvērt jaunu tēmu
t

tlusēnc

Nakts bija diezgan samocīta- visu laiku modos augšā, lai arī stresa nebija- tomēr nebija mans spilventiņš, mana sedziņa un mana gultiņa... un nepierasts klusums, jo garām nebraukāja mašīnas. Tā nu es pamodos ap sešiem un septiņos jau biju skaistumkopšanas salonā- frizūra, make- up, pa vidam kafija un tad jau šoferis pakaļ un aizveda atpakaļ uz mājām.
Pēc tam pāris stundas bija tādas, ka neko nebija ko darīt- mamma ar māsu rosījās pa māju, es sēdēju savā kādreizējā istabā pie datora un bezdarbībā ložņāju pa internetu. Ap pus12 asāka braukt pirmie viesi un man sākās neliels uztraukums. Bija arī laiks vilkt savu kleitu- māsa palīdz aiztaisīt korseti.. un johaidī- nevaru paelpot- stingrāka nekā mērīšanā- sarunājām ar māsu, ka attaisīs man dažus āķīšus lai varu paelpot un kad vajadzēs doties pie mīļotā, tad aizāķēs ciet.
Nu arī ap 12 ierodas mans mīļotais- skaisti izpušķotā mašīnā. Tēvs ar mammas brāli uzvilkuši policistu formas jau sastāda pirmo administratīvo protokolu par manis savaldzināšanu. Visi iet uz dārzu, kur pēc pāris minūtēm izskrien pirmā viltus līgava- viņai piemēra kurpīti- par lielu. tad izskrien otra "līgava"- tai krietni par mazu kurpīte. Tad tēvs ved mani- ar kabatlakatu asaras slaucīdams. protams, ka kurpe man tieši laikā un es tieku pie nenormāli skaista puķu pušķīša, izdzeram šampi un dodamies uz Jaunpils pili.
Ierodamies pilī, reģistrācija ļoti skaista- bez liekas muldēšanas, viena dziesma, pēc tam kāzu maršs un jau apgredzenoti dodamies uz pagalmu, kur mūs sagaida viduslaiku drānās tērpti cilvēki. Arī viduslaiku kāzu ceremonija ļoti skaista un uzjautrinoša, jo mēs jau abi neesam uz mutes krituši. Visiem smiekli, mēs atbrīvoti.
Tālāk viesi tiek norīkoti doties uz viduslaiku spēlēm, bet mēs ar vedējiem uz jūru. Skaistā diena neiztika arī bez ceļu satiksmes negadījuma- mūsu mašīnas sānos ietriecās kaut kāda skuķe, kas tikko tiesības bija dabūjusi- es stresā par jauno mašīnu. Pārsēdāmies pie fotogrāfa džipā un turpinājām ceļu. Un pie jūras man pirmo reizi pa visu dienu noritēja aizkustinājuma asaras- speciāli mums bija pasūtīts koncerts- spēlēja grupa dažādas skaistas latviešu dziesmas. Pēc izdzerta šampanieša un uzjautrinošas fotosesijas devāmies atpakaļ uz pili nežēlīgi izsalkuši.
Pēc tam viss vakars pagāja kā vienā mirklī- vakariņas, spēles, tosti, rūgts saukšana mums, mičošana , pirmais valsis un gulēt likšana. Pusnaktī bija patīkams paŗsteigums- visi viesi sveica mani dzimšanas dienā, kas iestājās tieši ar pusnakti. Protams, mēs ar vīriņu izmantojām mūsu numuriņā esošo džakuzi- notusējām pa to kādu stundu un tad atlūzām karaliskajā gultā. No rīta modināja mūs ar dziesmām un katlu vāku šķindoņu un kāds aizsvinējies draugs ar lielu bērzu meiju rokās. Kāzu un manas dzimšanas dienas Svinības turpinājām manu senču mājas dārzā.
Un galvenais, ka atsauksmes no visiem viesiem, ka kāzas bija fantastiski skaistas.
41 atbilde
t

tlusēnc

pati tā kā no pierīgas, bet sāku domāt, vai manās asinīs kaut kas nav jaukts no kādiem senču senčiem, jo mūsu ģimenē tādu karstasinīgo nav. es vienīgā varu iet patiesību ar dūru palīdzību noskaidrot. vienmēr par kādu ne tādu varu izspļaut, ka laikam sen nav norāvies:D

anima_de_nera

superiiga kleita :)) laimiites abiem!
l

lapšuks

Lloti skaistas kaazu bildes, it iipassi taas pie juuras. Laimiigi Jums!

durvjupele

Saprotu.:) Bet laikam ne gluži kāzu dienā derētu izmēģināt dāmu boksa paņēmienus.:) Svaigs manikīrs, asi nagi, izskrāpētu tai jaunkundzei vēl kādu aci un ko tad?:) Bet tie kurzemnieki jau esot tādi karstasinīgi, ak nē, tev vīrs no Kurzemes, bet pati -?
t

tlusēnc

ehh. man tāds rakasturs- iet un skaidroties un izcīnīt savu taisnību- pat ar dūrēm, ja būs vajadzīgs. neesmu gan nekad mūžā izmēģinājusi, cik stipri varu uzšaut pa aci, bet šoreiz prasījās.
t

tlusēnc

jaunais vīrs tiešām ir no tās puses:) Kuldfīgā skolā mācījās:0) varbūt esat pazīstami:?
?

Dzēsts lietotājs

Sirsnīgi, sirsnīgi sveicieni jaunajai sievai un vīram!!!!!!!!! :*
Arī mūsu kāzas bija šajā pat datumā :D

Anii

Jaunais vīrs man šķiet ir no Kuldīgas (es arī)... Jauks apraksts! Līgav i tik smuk kā kompet! Daudz laim un saticīb un galvenais mīlestīb!!! Ventiš rūgts!!!

agam

Sirsnīgi sveicieniņi Jaunajai ģimenītei! Ļoti skaista kleitiņa! ;)

durvjupele

Jā, jo tad bildētājiem būtu bijis vēl gardāks kumoss - līgava, kas ar pušķi piekauj otru jaunkundzi, padomātu vēl, ka vīra dēļ saplēsušās.:)
t

tlusēnc

Jā, avārija bija tukumā. es jau gribēju iet skaidroties un vēl sist pa acīm, bet man aizliedza kaut kur iet vispār un kāpt ārā no mašīnas. es arī būtu aizgājusi un atņēmusi visiem garāmbraucošajiem fotoaparātus un mobilos, kuri centās šo "brīnumu"iemūžināt. es vienkārši atņemtu un aizmestu projām un nolamātu. bet man jau neļāva, teica lai sēžu un nekāpju ārā.

Evss

Tā avārija takš bija Tukumā? Jo kad mani ar līgavaini veda dažādās rotaļās pie Durbes pils, dzirdēju, ka kāds kāzinieku autiņā ieskrējis!!! Trakums..
Bet kopumā, tas viss ir uz labu.. :))

Laurita

Uiiii, sāpīgi izskatās...:(
Nu par šitādu cūcību no vainīgā puses jāprasa kompensācija ne tikai naudā!:))

ieveens

tur būtu īsts " čik fait "
1. mašīna sabojātā
2. pie tam tas viss kāzu dienā

durvjupele

Es, man liekas, būtu tās vainīgās mašīnas šoferim acis izskrāpējusi!:)
Pro reklāma

Precos Pro

Esi pakalpojumu sniedzējs?

Pievienojies mums un paplašini savu klientu loku

Uzzini vairāk

Pieraksties jaunumiem

Saņem aktuālākās kāzu idejas, iedvesmu un jaunākos pakalpojumu sniedzēju piedāvājumus.