Kāzu pakalpojumi
Svinību vietas
Skatīt visus

Skatīt kartē

Kāzu modes katalogs
Idejas un padomi
Skatīt visus
Kāzu stāsti
Skatīt visus
plānošanas rīki

Mūsu diena 28.06.2008.!!!

Atvērt jaunu tēmu

stirninja

Naktī uz 28.06.gulēju ļoti maz. 8.00 sēdēju jau frizieres krēslā, pēc tam make-up un 11.00 fotogrāfs ir klāt. Satraukums bija, taču pēc balzāma glāzītes rokas vairs tik ļoti netrīcēja...
73 atbildes

stirninja

lai gan bijām noguruši, čučēt devāmies plkst.3jos. kāzu nakti pavadījām viesnīcā Radissons SAS. Tas bija mans pārsteigums manam vīriņam...nakts bija pasakaina!

stirninja

un protams torte...

stirninja

vedēji bija izdomājuši fantastiku sievas un vīra lūgšanu. Visi tā smējās...

stirninja

protams, pēc tam bija dejas un spēles...pirms mičošanas nozaga mūsu vedējmāti, taču mēs atpirkāmies. mičošana bija mīļa...spēlēja saksafons un visi tik skaisti dziedāja...

stirninja

bija amatu dalīšana, laulības apliecības svinīga pasniegšana utt.kā arī pirmais valsis...

stirninja

aizdedzam sveces par vecāku, vecvecāku un mūsu mīlestību...

stirninja

kāzu galds bija lielisks. pa visu galdu bija rožlapiņas un pērlītes...

stirninja

lai gan pie altāra neuzkāpu vīram uz kājas, tāpat viss liecināja, ka būšu ģimenes valdītāja!:) arī šņabis tika man!:))

stirninja

pirmā kopīgā ligzdiņa

stirninja

uzzinājām patiesos iemeslus, kāpēc nolēmām precēties

stirninja

Pēdējo reizi kopā nogāzām podus...

stirninja

Otrie vārti....pārbaudīja cik katru gadu mums dzims bērni. Ja nemaldos,kopā sanāca, ka būsim daudzbērnu ģimene-9 bērni!

stirninja

Esam jau pie svinību norises vietas...
Pirmie vārti...Vīriņam bija jāuzpūš madracis un man jāsagatavo vieta gulēšanai.Palīgā nāca arī vedējtēvs!

stirninja

kad bijām nopirkuši ēdamo, devāmies uz fotostudiju Fotostill, kur biju ar www.precos.lv starpniecību laimējusi dāvanu karti 250ls vērtībā. Nomocīju mūs tur pamatīgi, taču bildes es ceru būs lieliskas (tās saņemšu tikai šo 5dien).

stirninja

Vedēji katram iedeva pa 5ls un lika sapirkt ēdamo viesiem, kuri bija izsalkuši. Lido it kā nevar ne filmēt, ne fotorgāfēt, bet mūsu vedēji nebija krituši uz mutes un visu nokārtoja.
Pro reklāma

Precos Pro

Esi pakalpojumu sniedzējs?

Pievienojies mums un paplašini savu klientu loku

Uzzini vairāk

Pieraksties jaunumiem

Saņem aktuālākās kāzu idejas, iedvesmu un jaunākos pakalpojumu sniedzēju piedāvājumus.