Mūsu diena 28.06.2008.!!!
stirninja
Naktī uz 28.06.gulēju ļoti maz. 8.00 sēdēju jau frizieres krēslā, pēc tam make-up un 11.00 fotogrāfs ir klāt. Satraukums bija, taču pēc balzāma glāzītes rokas vairs tik ļoti netrīcēja...
stirninja
lai gan bijām noguruši, čučēt devāmies plkst.3jos. kāzu nakti pavadījām viesnīcā Radissons SAS. Tas bija mans pārsteigums manam vīriņam...nakts bija pasakaina!
stirninja
protams, pēc tam bija dejas un spēles...pirms mičošanas nozaga mūsu vedējmāti, taču mēs atpirkāmies. mičošana bija mīļa...spēlēja saksafons un visi tik skaisti dziedāja...
stirninja
lai gan pie altāra neuzkāpu vīram uz kājas, tāpat viss liecināja, ka būšu ģimenes valdītāja!:) arī šņabis tika man!:))
stirninja
Otrie vārti....pārbaudīja cik katru gadu mums dzims bērni. Ja nemaldos,kopā sanāca, ka būsim daudzbērnu ģimene-9 bērni!
stirninja
Esam jau pie svinību norises vietas...
Pirmie vārti...Vīriņam bija jāuzpūš madracis un man jāsagatavo vieta gulēšanai.Palīgā nāca arī vedējtēvs!
Pirmie vārti...Vīriņam bija jāuzpūš madracis un man jāsagatavo vieta gulēšanai.Palīgā nāca arī vedējtēvs!
stirninja
kad bijām nopirkuši ēdamo, devāmies uz fotostudiju Fotostill, kur biju ar www.precos.lv starpniecību laimējusi dāvanu karti 250ls vērtībā. Nomocīju mūs tur pamatīgi, taču bildes es ceru būs lieliskas (tās saņemšu tikai šo 5dien).
Precos Pro
Esi pakalpojumu sniedzējs?
Pievienojies mums un paplašini savu klientu loku
Uzzini vairākReklāma
Fabrikas restorāns
bagātīgas garšas un lieliska apkalpošana ar Vecpilsētas panorāmas skatu
Ziedu Ekspresis
ziedu un dekoru bāze
Māris Arbidāns
Kāzu fotogrāfs, LKFVA biedrs
Iesakām
Pianista Brīvdienas