Kāzu pakalpojumi
Svinību vietas
Skatīt visus

Skatīt kartē

Kāzu modes katalogs
Idejas un padomi
Skatīt visus
Kāzu stāsti
Skatīt visus
plānošanas rīki

Mūsu diena 28.06.2008.!!!

Atvērt jaunu tēmu

stirninja

Naktī uz 28.06.gulēju ļoti maz. 8.00 sēdēju jau frizieres krēslā, pēc tam make-up un 11.00 fotogrāfs ir klāt. Satraukums bija, taču pēc balzāma glāzītes rokas vairs tik ļoti netrīcēja...
73 atbildes

iveta25

Sirsnīgi sveicieni!!!:*:*:* Bildes ir vienkārši burvīgas:) Mēs ar spriedām, ka gribētu 3 bērnus, kaut pēc šķīvja spriežot, būtu daudz vairāk:D Lai jums laimīga kopdzīve!!!:)

Marrita

"2) tas kaa tanii anekdotee ,ja viss kaartiibaa komentaara nav"
man radās jautājums par šo tekstu... tagad kāzas ir sacensības kuram labākas bildes (pēc tavām domām).... vai tad tagad būtu jāklausa tevi un visas kāzas jātaisa dēļ bildēm ???? Man jau liekas ka tu ņekad neesi mīlējusi .. vai arī kā te teica tas ir reklāmas triks ... ja tā... nu negribētos ticēt ka tavas bildes ir tik izcilas.... jo tas ir GAUMES JAUTĀJUMS vienam patīk otram nē... ko tu ņemies...

stirninja

Es māku uzklausīt kritiku, taču es domāju, katram pārim ir sava gaume, izvēloties fotogrāfu. Tev nepatīk manas bildes, nu i Dievs ar to. Es neliku šeit bildes, lai izceltu savu fotorgāfu vai bilžu kvalitāti, dalījos priekos ar meitenēm, kuras priecājas kopā ar mani.
Kur tad Tavas bildes?

bebriic

kāda starpība vai kvalitatīvs fotogŗafs vai nē? es ne par kādu cenu neņemtu zavadski andreju(laikam pareizi uzrakstīju?!), lai gan viņu daudzi pieskaita pie krutākajiem...es gribu normālas bildes!!! katram sava gaume

gerda27

Kāda tu esi mēslu vabole....absolūti nekvalitatīvs produkts

riga

sveiciens .....visaam ,kuraam nepatiik mans komentaars .......
1) nu nelasiet un nebuus ko komenteet ..........
2) tas kaa tanii anekdotee ,ja viss kaartiibaa komentaara nav ......... bet ja ne ,tad lai ir maaciiba citaam ....... :)
3) laiks buut pieaugushaam un pashaam speet noverteet ,ja ne, tad vismaz iemaaciities redzeet kavalitaatiivu produktu un tad par to maksaat !
4) ............ un punkts :)
K

Kenta

Jā, man arī sāka likties, ka tas ir "profesionāls" piesitiens...

Knope

Cik noprotu, pēc pāris dienām pēkšņi parādīsies kāda "jauna, talantīga" fotogrāfa reklāma. Mjā, konkurence inflācijas apstākļos laikam sit augstu vilni, ja sākam nolaizties līdz melnā mārketinga elementiem...
Savā laikā te pieredzēta gan salonu īpašnieku savstarpējas dubļu cīņas, gan kāzu "vadītāju" samazgu spaiņu gānīšanās, gan fotogrāfi pacentās savā foruma tēmā kopējā medus podā šmuces pilienu savai pascieņai uztriept...
Bet Riga ir trekns punktiņš uz "i" - ka tik slēptas reklāmas vietā, kādam nesanāk pašam smaga antireklāma.

Marrita

Skaisti.. :D Apsveicu..
Tiešām super tie t-krekli :D

spigana_k

riga- ko Tu nemies? Jau vismaz 2. Tavs ieraksts pie kazu aprakstiem par fotografijam- ta tak vispar nav Tava darisana, kapec jaboja garstavoklis laimigajam parim?

riga

Sveicieni :) Un daudz baltu dieninju Laiminja dodi :) !
Vai Juus bildeeja pazinja ......... jaa taas bildes taadas nepaarliecinoshas ( piedod )

stirninja

paldies meitenes!

Daniela

Sirsnīgi sviecu laulības dzīvi uzsākot!

ringla

ļoti mīļi un sirsnīgi! :)
a

amorita

Nu dikti mīļas bildītes, lai tikpat mīļa kopdzīve jums!
Pro reklāma

Precos Pro

Esi pakalpojumu sniedzējs?

Pievienojies mums un paplašini savu klientu loku

Uzzini vairāk

Pieraksties jaunumiem

Saņem aktuālākās kāzu idejas, iedvesmu un jaunākos pakalpojumu sniedzēju piedāvājumus.