Mūsu diena 08.09.07 jeb "shauttrie precas" :D
Niania
Beidzot arī es esmu saņēmusies kaut ko mazliet uzrakstīt. :) Kopumā var teikt - viss bija vienkārši lieliski! Iepriekšējā vakarā devos uz savām bērnības mājām netālu no Limbažiem, lai tur no rīta sagaidītu līgavaini. Ar miegu protams bija kā bija.. :) aizmigu ap 2iem un jau 5os pamodos. 7os bija jādodas pie friziera. Iepriekš biju nedaudz uztraukusies, jo frizierīte jauna un attiecībā uz kāzu frizūrām nepieredzējusi, bet tā kā nekas sarežģīts nebija plānots, izdevās vienkārši lieliski! Arī make-up meistare labi pastrādāja. Ap 10iem biju jau mājās lai sapostos. 11os ieradās līgavainis. Brīdis vienkārši burvīgs - ieraudzīt viņu..un viņa reakciju ieraugot mani (pēc veiksmīgas izpirkšanas)... kādu brīdi stāvējām vienkārši tāpat, jo trūka vārdu :) brīdi vēlāk jau devāmies Valmieras virzienā un diena varēja sākties...
Niania
tālāk jau devāmies uz svinību vietu, pa ceļam protams "gadījās" arī vārti... daļu varēja "piekukuļot" ar konfektēm, bet tie kuriem jau vairāk kā 18 ne par ko nebija uz konfektēm pierunājami, tāpēc nācās piedāvāt ko citu :)
Niania
viens no vedēju sagatavotajiem pārsteigumiem - pirmais valsis nebija vakarpusē svinību vietā, bet gan Dikļu pilī..
Niania
tālāk jau sekoja "tilti" jeb pareizāk sakot "mīļvietiņas" jo ne visas vietas kur bija paredzētas apstāšanās, bija tilti :) ar tiem tiltiem patiesībā bija tā - pēc katra tilta jutāmies nedaudz "aptaurēti" - jo faktiski visas mašīnas signalizēja, ieskaitot "fūres" - troksnis briesmīgs, bet patīkami tomēr :D
Niania
šeit jaunais vīrs mēģina uzkāpt man uz kājas, kas viņam arī veiksmīgi izdevās ar "atbilstošu centības grimasi" sejā :D man tas bija krietns pārsteigums :)))))) tajā brīdī vispār līdz kaut kam tādam nebiju aizdomājusies... :) un pirmais ko pēc tam automātiski izdarīju bija - apskatījos vai viņš nav man nosmērējis kurpi vispār nesaprotot par ko tas viss "joks" bija.. tajā brīdī nesapratu, lai gan šādu "tradīciju" zinu :) smieklīgākais bija tas, ka tajā brīdī fotogrāfi bija "gatavi darbam" tāpēc viss šis kājkāpšanas process tika smalki dokumentēts :D
Niania
tālāk sekoja "kopbilde" un visāda citāda fotografēšanās turpat netālu no Dzimtsarakstu nodaļas.
Niania
lielum lielais paldies šīm jaukajām dāmām - ceremonija bija vienkārši lieliska - sirsnīga un aizkustinoša.
P.S meitene tumšajā tērpā ir "dziedātāja" -ļooooti skaista balss un skaistas dziesmas bija, dāma gaišajā - dzimtsarakstu nodaļas vadītāja.
P.S meitene tumšajā tērpā ir "dziedātāja" -ļooooti skaista balss un skaistas dziesmas bija, dāma gaišajā - dzimtsarakstu nodaļas vadītāja.
Niania
šeit jau kā vīrs un sieva :) ceremonija bija tik aizkustinoša, ka tomēr no "asariņas" izvairīties neizdevās..gandrīz nevienam ieskaitot mani un manu nu jau vīru :) mazliet nožēloju, ka nepieteicām ceremonijas filmēšanu,būtu noteikti interesanti pēc tam paskatīties :) bet nu.. :)
Niania
ceremonija notika Valmieras dzimtsarakstu nodaļā plkst 13.00 :) biju domājusi, ka ja neprecos baznīcā, izpaliek arī tradicionālais "kāzu maršs" bet tā nebūt nebija - tas bija sava veida pārsteigums un pirmais moments, kad gandrīz jau "nobira asariņa" ..iekrampējusies savam mīļotajam rokā gāju un domāju "kaut tikai neuzkāptu uz kleitas", kas man iepriekš diezgan "veiksmīgi" vienā brīdī izdevās.. nav neviena foto kur es šajā brīdī skatītos taisni - nu nekādi nevarēju, jo citādi tiešām būtu apraudājusies :)
Precos Pro
Esi pakalpojumu sniedzējs?
Pievienojies mums un paplašini savu klientu loku
Uzzini vairākReklāma
Fabrikas restorāns
bagātīgas garšas un lieliska apkalpošana ar Vecpilsētas panorāmas skatu
Ziedu Ekspresis
ziedu un dekoru bāze
Māris Arbidāns
Kāzu fotogrāfs, LKFVA biedrs
Iesakām
Pianista Brīvdienas