Mūsu 28.07.2007.
Karolina
Kopš mūsu laimīgas dienas pagājuši jau 2 mēneši un beidzot ir brītiņš laika uzrakstīt kāzu aprakstu... Diena pirms kāzām paiet vienā skriešanā – frizieris, manikīrs, pēdējie sīkumi, kas jānopērk, jāpaņem apakšsvārki uz nomu, jāpiesien končiņas pie galda kartēm, jāsasaiņo loterijas u.c. sīkumi... ap 11 vakarā ar mīļoto šķiramies, es palieku savu vecākā mājā, bet viņš iet gulēt pie vedējiem, kuri dzīvo turpat 5 min. attālumā gulēt aizeju ap 12 un naktī pāris reizes pamostos un skatos pulkstenī vai nav vēl rīts... tik ļoti gaidīju to dienu un tad nu beidzot 7-os zvana modinātājs, man acis plati vaļā, logā redzu zilas debesis un saulīti un man galvā tikai viena doma – šodien mūsu kāzu diena!!! Mierīgi pieceļos, aizskrienu uz pirtiņu nodušoties, paēdu brokastis un 8:30 man atbrauc pakaļ, lai aizvestu safrizēties un nogrimēties... sēžot pie friziera ik pa brīdim zvana mīļotais un prasa kaut ko, saka, ka ir nedaudz uztraucies... mājās esmu tikai 12:40, ātri jāsaģērbjas, jo 13-os paredzēts, ka man brauks pakaļ... pēc ½ stundas esmu gatava, vedējmāte zvana vedējtēvam un saka, ka nu viņi varot braukt man pakaļ... vīrs mani ieraugot paliek mēms un iečukst ausī, ka es izskatoties ideāli un sniedz man supersmuku pušķi iedzeram tēta gatavoto mājas vīnu, uzēdam končas un attopamies, ka laiks doties ceļā... kavējam... uz Krustabaznīcas ielas ciet pārbrauktuve, garais vilciens ar baļķiem tik brauc un brauc, mašīnas stāv garā rindā, pulkstenis jau rāda 14:00... mēs izmantojam savu statusu un braucam garām visai rindai... beidzot vilciens aizvilcies un 14:05 esam pie baznīcas... no baznīcas izskrien viena sieviete un saka, ka mācītājs mūs jau gaidot, bet mēs vēl nevaram sākt, jo daži viesi un mani vecāki vēl nav ieradušies, jo stāv garajā rindā pie pārbrauktuves... mācītājs saka, ka tajā dienā visas kāzas esot aizkavējušās par 10 min., jo iepriekšējais jaunais pāris bija aizmirsis mājās gredzenus :) turpinājumā pievienoju dažas bildītes...
Karolina
Paldies... sarkanā ir mana mīļākā krāsa... un interesanti bija tas, ka daudzām kāzu viešņām nezinot, ka man būs kleita ar sarkanu arī bija mugurā sarkanas kleitas... :) un kāzu mašīna arī mums bija sarkana... :)
ieveens
To spēku, kas egles zaros
Un brūnajos čiekuros slēpts,
Tās ilgas un dzīvības prieku
Ikdienā paņemiet līdz!
Un brūnajos čiekuros slēpts,
Tās ilgas un dzīvības prieku
Ikdienā paņemiet līdz!
Lauminja
Lai Jūsu dienas vērpjas kā pērļu virtene - katra pērlīte atšķirīga un katrai no tām piemīt savs mirdzums.
Man īpaši patika pirmā bilde pie Jūras - tie viļņi :)
Man īpaši patika pirmā bilde pie Jūras - tie viļņi :)
zhanna
Skaistas bildītes :)) Līgava un ligavainis burtiski staro :)) Apsveicu jūs un lai šī starojošā sajūta nekad nebeidzas :)
Digna
Fantastiska kleita un pušķītis, tā sarkanā krāsa, kas dominē tavā tēlā ir vienkārši fantastiska :))
Karolina
mičošanas bildes ar man patīk, mums viņas visas tādas krāsainas... tas tumšais fons tajā visā ļoti smuki izskatās...
durvjupele
Man atkal ļoti patika mičošanas bilde - kolorīta vārda abās nozīmēs.:) Bilde pie jūras (kontūras) arī lieliska.
Karolina
man tā chupa-chups bilde ir vismīļākā... man ir arī tāda krāsaina, bet melnbaltā ir smukāka... :))) un paldies par komplimentiem...
anminka
tiešām skaiti!
līgavainis dikti laimīgs izskatās-protams tu arī!
tā ar čupa-čups bilde man patika-tik izteiksmīgas skropsatas un seja.
līgavainis dikti laimīgs izskatās-protams tu arī!
tā ar čupa-čups bilde man patika-tik izteiksmīgas skropsatas un seja.
Precos Pro
Esi pakalpojumu sniedzējs?
Pievienojies mums un paplašini savu klientu loku
Uzzini vairākReklāma
Fabrikas restorāns
bagātīgas garšas un lieliska apkalpošana ar Vecpilsētas panorāmas skatu
Ziedu Ekspresis
ziedu un dekoru bāze
Māris Arbidāns
Kāzu fotogrāfs, LKFVA biedrs
Iesakām
Pianista Brīvdienas