Kāzu pakalpojumi
Svinību vietas
Skatīt visus

Skatīt kartē

Kāzu modes katalogs
Idejas un padomi
Skatīt visus
Kāzu stāsti
Skatīt visus
plānošanas rīki

Mana muuza skaistaakaa diena- 28.07.2007

Atvērt jaunu tēmu

Gvena

No manas kaazu dienas pagaajis jau laicins, tomeer gribaas padaliities savaas izjuutaas ar citaam.
mana kaazu diena iesaakaas diezgan mieriigi, jo lauliibas ceremonija bija paredzeeta 16.00 peecpusdienaa taapeec bez lielas steigas vareeju gatavoties. Izguleejos kaartiigi liidz kaadiem 9 no riita. 10.30 bija sarunaats frizieris, leenaam sagatavojos un devos uz salonu. Jutos loti mieriiga un laimiiga. Nebija nemazaakaa uztraukuma. mani safrizeeja un tad devos uz maajaam, jo 14.00 bija jaaierodas vizaazistei kas mani uzkraasos. kad ierados maajaas un mani saaka kraasot, ieradaas arii vedeeji, tad laikam tikai apjeedzu visu un uztraukums bija klaat. Vedeejmaate [aliidzeeja man sageerbties, kameer vedeejteevs aizbrauc pretii limuziinam. Kad esam gatavas un gaidam vedeejteevu satraukums pienemas speekaa, visu laiku domaaju lai tik kaut ko neaizmirstu.
Dodamies uz bazniicu.
18 atbildes

Gvena

Maza fotosesija bazniicaa, uz fotosalonu nebraucaam.

Gvena

Viss jau beidzies, esam viirs un sieva.

Gvena

teetis mani ieveda bazniicaa. lauliibas ceremonija bija loti skaista un ajutra. mums bija loti jauks maaciitaajs.
Pro reklāma

Precos Pro

Esi pakalpojumu sniedzējs?

Pievienojies mums un paplašini savu klientu loku

Uzzini vairāk

Pieraksties jaunumiem

Saņem aktuālākās kāzu idejas, iedvesmu un jaunākos pakalpojumu sniedzēju piedāvājumus.