Kāzas: Neaizmirstamais 25.07.2008
naughtygirl
Nu arī mana kārta. Pēdējā nedēļa bija viena traka skriešana. Bet tā jau tam jābūt.
Pēdējo nakti ar topošo pavadījām šķirti. Es paliku vecmammas dzīvoklī kopā ar mammu. Topošais palika pie saviem vecākiem.
Bija neliels satraukums, jo nevarēju sagaidīt rītdienu. Viss bija padarīts, un še tev! Miegs nenāca! Pa LTV1 rādīja "Saldo indes garšu". Bija karsts. Visis logi vaļā. Vāļājos pa gultu līdz aizmigu, bet miegs bija diezgan švaks, jo ik pa laikam pamodos, jo aiz loga daudzdzīvokļu māju pagalmā vēl draiskojās jaunieši.
Pusdivpadsmitos vēl bija sazvanījusies ar topošo, viņš arī aizgāja tā pavēlāk gulēt, jo rakstīja diskos mūziku gan pirmajam valsim, gan pauzītēm, kad nespēlēs muzikants.
No rīta bija jāceļas 6.30, bet es pamodos jau 5.30 un sapratu, ka nav jēgas ilgāk gulēt, jo tikpat labi neizgulēšos. Mamma jau bija augšā un abas mierīgi izdzērām kafiju (mamma - tēju, jo negribēja, lai viņu pārņem uztraukums).
Pēc septiņiem ieradās tētis, lai aizvestu mūs pie frizieres.
Arī tur ieradāmies ātrāk. Bet... friziere pati nokavēja 20 minūtes! Tad mani jau nedaudz pārņēma satraukums. Bet daudz lielāks bija mans satraukums, kad friziere manu frizūru veidoja jau trešo stundu, lai gan bija paredzētas tikai divas stundas (izmēģinājuma frizūra tapa pusotrā stundā!).
Es jau prātā sāku pārcilāt, ko varētu pārcelt, atlikt, saīsināt... :D Mierināju sevi ar domu, ka galvenais ir paspēt laikā uz zagsu. :D
Kad beidzot frizūra bija gatava, steidzos ātri uz mājām(vecmammas) ģērbties. Ieskrēju mājās, un tur jau vedējmāte un fotogrāfs jautri pļāpā ar manu vecmammu! :)
Nu un fotogrāfs sāk jau fiksēt manu zibenīgo ģērbšanos...
Pēdējo nakti ar topošo pavadījām šķirti. Es paliku vecmammas dzīvoklī kopā ar mammu. Topošais palika pie saviem vecākiem.
Bija neliels satraukums, jo nevarēju sagaidīt rītdienu. Viss bija padarīts, un še tev! Miegs nenāca! Pa LTV1 rādīja "Saldo indes garšu". Bija karsts. Visis logi vaļā. Vāļājos pa gultu līdz aizmigu, bet miegs bija diezgan švaks, jo ik pa laikam pamodos, jo aiz loga daudzdzīvokļu māju pagalmā vēl draiskojās jaunieši.
Pusdivpadsmitos vēl bija sazvanījusies ar topošo, viņš arī aizgāja tā pavēlāk gulēt, jo rakstīja diskos mūziku gan pirmajam valsim, gan pauzītēm, kad nespēlēs muzikants.
No rīta bija jāceļas 6.30, bet es pamodos jau 5.30 un sapratu, ka nav jēgas ilgāk gulēt, jo tikpat labi neizgulēšos. Mamma jau bija augšā un abas mierīgi izdzērām kafiju (mamma - tēju, jo negribēja, lai viņu pārņem uztraukums).
Pēc septiņiem ieradās tētis, lai aizvestu mūs pie frizieres.
Arī tur ieradāmies ātrāk. Bet... friziere pati nokavēja 20 minūtes! Tad mani jau nedaudz pārņēma satraukums. Bet daudz lielāks bija mans satraukums, kad friziere manu frizūru veidoja jau trešo stundu, lai gan bija paredzētas tikai divas stundas (izmēģinājuma frizūra tapa pusotrā stundā!).
Es jau prātā sāku pārcilāt, ko varētu pārcelt, atlikt, saīsināt... :D Mierināju sevi ar domu, ka galvenais ir paspēt laikā uz zagsu. :D
Kad beidzot frizūra bija gatava, steidzos ātri uz mājām(vecmammas) ģērbties. Ieskrēju mājās, un tur jau vedējmāte un fotogrāfs jautri pļāpā ar manu vecmammu! :)
Nu un fotogrāfs sāk jau fiksēt manu zibenīgo ģērbšanos...
naughtygirl
Ierodamies zagsā, un pirmām kārtām, visi četri pēc kārtas dodamies uz tualeti... :D
Satraukums dara savu. :D
Uzgaidam istabiņā, mums izskaidro ceremonijas norisi... pārbaudam dokumentus... dodamies lejā, kur mūs jau gaida viesi, nostājamies un mums izskaidro ieiešanas kārtību. Manējais tikai atkārto: "Es neko nesaprotu!" Ar visu savu dīdīšanos, viņš gandrīz apgāza statīvu ar puķēm un svecīti... :D
Galvenais, ka es esmu visu sapratusi, un saku, lai viņš paļaujas uz mani...
Satraukums dara savu. :D
Uzgaidam istabiņā, mums izskaidro ceremonijas norisi... pārbaudam dokumentus... dodamies lejā, kur mūs jau gaida viesi, nostājamies un mums izskaidro ieiešanas kārtību. Manējais tikai atkārto: "Es neko nesaprotu!" Ar visu savu dīdīšanos, viņš gandrīz apgāza statīvu ar puķēm un svecīti... :D
Galvenais, ka es esmu visu sapratusi, un saku, lai viņš paļaujas uz mani...
naughtygirl
Izejot ārā no daudzdzīvokļu mājas, izdzirdu no mazas meitenītes: "a... cik skaista līgava!". Bērni bija tur sapulcējušies, jo jau redzēja rosību, atbraucot līgavainim, tāpēc bija gaidījuši, kas nu notiks tālāk...
Šis dzirdētais teikums mani tik ļoti uzmundrināja, ka es turpināju tikai smaidīt un smaidīt.... :)
Kad bijām jau aizgājuši līdz mašīnai, bērni bija jautājuši, uzkurieni Viņi brauc? Uz ko mūsējie atbildēja: Precēties brauc! Kur tad vēl līgavas var braukt?
Šis dzirdētais teikums mani tik ļoti uzmundrināja, ka es turpināju tikai smaidīt un smaidīt.... :)
Kad bijām jau aizgājuši līdz mašīnai, bērni bija jautājuši, uzkurieni Viņi brauc? Uz ko mūsējie atbildēja: Precēties brauc! Kur tad vēl līgavas var braukt?
naughtygirl
Tālāk tiek saskandinātas šampanieša glāzes un atklājas, ka mums vēl ir ļoti daudz laika, tāpēc nav par ko uztraukties! Tas priecē!
Dodoties prom, līgavainim jānoslauka mājas slieksnis pret skauģiem, un mamma pārklāj baltu dvielīti, pār kuru mums iet pāri...
Jau gatavojamies doties pāri, kad uzdodam jautājumu - kurš pirmais?
Tūdaļ atskan atbilde no fotogrāfa - Vispirms iet fotogrāfs un videooperators.
Atkal ir par ko pasmieties :D
Dodoties prom, līgavainim jānoslauka mājas slieksnis pret skauģiem, un mamma pārklāj baltu dvielīti, pār kuru mums iet pāri...
Jau gatavojamies doties pāri, kad uzdodam jautājumu - kurš pirmais?
Tūdaļ atskan atbilde no fotogrāfa - Vispirms iet fotogrāfs un videooperators.
Atkal ir par ko pasmieties :D
naughtygirl
Mīļais pārbaudījumus ir izturējis un beidzot mēs ieraugam viens otru. Abiem aizraujas elpa skatoties vienam uz otru... Mīļais dod man pušķi :)
Sasmejamies par viņa tauriņu, kas ir cietis no līgavaiņa māsas centīgi uzklātās tonālā krēma kārtas uz kakla... Par laimi, to var manīt tikai tad, kad to pasaka... :)
Sasmejamies par viņa tauriņu, kas ir cietis no līgavaiņa māsas centīgi uzklātās tonālā krēma kārtas uz kakla... Par laimi, to var manīt tikai tad, kad to pasaka... :)
naughtygirl
Tiek sagatavota viltus līgava izpirkšanas 3. uzdevumam...
Līgavainis gan saka, ka līgava ir laba, bet tā neesot viņa. Šī līgava esot kādam citam līgaviņa... :)
Līgavainis gan saka, ka līgava ir laba, bet tā neesot viņa. Šī līgava esot kādam citam līgaviņa... :)
naughtygirl
Nākamais uzdevums: kāpt pa kāpnēm un uz katra pakāpiena saukt mani mīļvārdiņā. Mana mamma pa durvju spraugu klausās un sasmejas par mīļvārdiņu "Sīkā". :)
Mīļais te jau sapriecājies, ka tik ātri ticis galā ar uzdevumu. Mans tēvs tikai noteic, ka viņam tāds švaks uzdevums bijis, tikai viens kāpņu posms, bet vajadzēja sākt no pirmā stāva! (Līdz piektajam) :D
Mīļais te jau sapriecājies, ka tik ātri ticis galā ar uzdevumu. Mans tēvs tikai noteic, ka viņam tāds švaks uzdevums bijis, tikai viens kāpņu posms, bet vajadzēja sākt no pirmā stāva! (Līdz piektajam) :D
Tara
Lasot šīs rindas tā vien pārņem patīkams satraukums, sejā parādās smaids līdz ausīm .. :)
Bet sajūtas kaifīgas... vai ne?!
Bet sajūtas kaifīgas... vai ne?!
naughtygirl
Līgavainis kāpj ārā no lifta kopā ar vedējtēvu. Viņus sagaida mans tēvs un vedējmāte. Vedējmāte uzdod līgavainim jautājumus par mani un manu ģimeni. Hmm... 2 nepareizas atbildes - mans augums 164cm (pareizā - 158cm) un kas par dienu (svētki, ieražas) ir mana dzimšanas diena - 29. septembris? (Miķeļdiena) Viņš: okupācijas diena? Tēvs: Skolotāju diena! :D
Precos Pro
Esi pakalpojumu sniedzējs?
Pievienojies mums un paplašini savu klientu loku
Uzzini vairākReklāma
Fabrikas restorāns
bagātīgas garšas un lieliska apkalpošana ar Vecpilsētas panorāmas skatu
Ziedu Ekspresis
ziedu un dekoru bāze
Māris Arbidāns
Kāzu fotogrāfs, LKFVA biedrs
Iesakām
Pianista Brīvdienas