Kāzu pakalpojumi
Svinību vietas
Skatīt visus

Skatīt kartē

Kāzu modes katalogs
Idejas un padomi
Skatīt visus
Kāzu stāsti
Skatīt visus
plānošanas rīki

Kāzas: Neaizmirstamais 25.07.2008

Atvērt jaunu tēmu

naughtygirl

Nu arī mana kārta. Pēdējā nedēļa bija viena traka skriešana. Bet tā jau tam jābūt.
Pēdējo nakti ar topošo pavadījām šķirti. Es paliku vecmammas dzīvoklī kopā ar mammu. Topošais palika pie saviem vecākiem.
Bija neliels satraukums, jo nevarēju sagaidīt rītdienu. Viss bija padarīts, un še tev! Miegs nenāca! Pa LTV1 rādīja "Saldo indes garšu". Bija karsts. Visis logi vaļā. Vāļājos pa gultu līdz aizmigu, bet miegs bija diezgan švaks, jo ik pa laikam pamodos, jo aiz loga daudzdzīvokļu māju pagalmā vēl draiskojās jaunieši.

Pusdivpadsmitos vēl bija sazvanījusies ar topošo, viņš arī aizgāja tā pavēlāk gulēt, jo rakstīja diskos mūziku gan pirmajam valsim, gan pauzītēm, kad nespēlēs muzikants.

No rīta bija jāceļas 6.30, bet es pamodos jau 5.30 un sapratu, ka nav jēgas ilgāk gulēt, jo tikpat labi neizgulēšos. Mamma jau bija augšā un abas mierīgi izdzērām kafiju (mamma - tēju, jo negribēja, lai viņu pārņem uztraukums).

Pēc septiņiem ieradās tētis, lai aizvestu mūs pie frizieres.

Arī tur ieradāmies ātrāk. Bet... friziere pati nokavēja 20 minūtes! Tad mani jau nedaudz pārņēma satraukums. Bet daudz lielāks bija mans satraukums, kad friziere manu frizūru veidoja jau trešo stundu, lai gan bija paredzētas tikai divas stundas (izmēģinājuma frizūra tapa pusotrā stundā!).

Es jau prātā sāku pārcilāt, ko varētu pārcelt, atlikt, saīsināt... :D Mierināju sevi ar domu, ka galvenais ir paspēt laikā uz zagsu. :D

Kad beidzot frizūra bija gatava, steidzos ātri uz mājām(vecmammas) ģērbties. Ieskrēju mājās, un tur jau vedējmāte un fotogrāfs jautri pļāpā ar manu vecmammu! :)

Nu un fotogrāfs sāk jau fiksēt manu zibenīgo ģērbšanos...
88 atbildes

naughtygirl

tas ir lācis! :D

fotogrāfa triks :D

iveta25

Bildes ļoti skaistas!!!Esat laimīgi!!!:)

miice

Hm, man nezin kāpēc liekas, ka lācis,):, bet laikam jau suns):Apsveicu:)

naughtygirl

Gribēju ielikt vienu bildīti, ko mūsu fotogrāfs bija kā pārsteigumu mums sagatavojis:

Vai pamanīsiet, kas šai bildē ir lieks?

Es sākumā skatot bildes pat nepamanīju! :D

Krista_

Loti skaitas bildes un kaazas...Veiksmiiti un laimiiti jums turpmaakajaa dziivee.. =)

Jaateic mees ar pirmo reiz kad laulaajaamies dz.nodalaa tikaam pie Miervalza Jenca un knapi novaldiijaamies nesmejoties, draugi ar liidz asaraam gandriiz nosmeejas, un taa operdzidaataaja kas iedziedaajaas/ieblaavaas, kad vilkaaam gredzenu bija kronis visam :D , es jau saaku domaat, ka kaads no draugiem blauj ka iebilst.. :D Bet nu sanaaca taadas nenormaali smiekliigas kaazas...

PS super ideja par to kalendaariiti veselam gada, buus mums ar taads jaauztaisa.. =)

bjusi

Forši-par diviem cilvēkiem laimīgāka pasaule:):*
Malači-lai jums veicas:)
a

aijochka

(Beidzot arī tieku pie bilžu apskatīšanas-vakar nevarēju sagaidīt)

Daudz laimes, sirsnības,pacietības, iecietības vienam pret otru, mīļuma, veiksmes vēl daudzus gadus!!!!!!

Saulux

Sirsnīgs sveiciens jaunajam pārim! No bildēm staro mīļums - lai tas pavada jūs visu turpmāko mūžu! :)

Kukainiitis

Savienotas sirdis, rokas,
Ceļš nu viens un mērķis viens,
Divas takas kopā lokās,
Šķetināts jauns pavediens!
Slēgta ir šī derība
Mīlestībā, cerībā!

Mīlestību, saticību jaunajiem kopā dzīvojot!!!!!! :))))

naughtygirl

Paldies jums, meitenes!
b

brenda

Bildīte ar lapseni limuzīnā ir vienkārši super! Labs moments noķerts. ;)
Apsveicu! :)

scorpio20

Šī varbūt skaistākā no dienām
Kas mūžā bijušas un būs.
Tā divas upes saplūst vienā
Un viena straume tālāk plūst!

APSVEICU....

Daniela

No sirds apsveicu Jūsu īpašajos svētkos!!!
G

Grieze

Nu tad daudz baltu dieniņu! Jums jābūt ļoti laimīgam pārim. Arī es esmu dzimusi 29.septembrī un kāzas svinējām 25.jūlijā, tikai tas bija 1987.gadā. Arī lielo sirdi toreiz griezām un ģimenes karogs mums ir no tās dienas. Un jūtās nekās nav mainījies, mīlestība palikusi arvien stiprāka. Sargājat un kopjat savējo lai pēc daudziem gadiem varat teikt to pašu.

naughtygirl

Paldies! :)
Pro reklāma

Precos Pro

Esi pakalpojumu sniedzējs?

Pievienojies mums un paplašini savu klientu loku

Uzzini vairāk

Pieraksties jaunumiem

Saņem aktuālākās kāzu idejas, iedvesmu un jaunākos pakalpojumu sniedzēju piedāvājumus.