Kāzu pakalpojumi
Svinību vietas
Skatīt visus

Skatīt kartē

Kāzu modes katalogs
Idejas un padomi
Skatīt visus
Kāzu stāsti
Skatīt visus
plānošanas rīki

Kāzas: Mazs atskats no 20.07.2007

Atvērt jaunu tēmu

fidža

Tā kā man pašai ļoti patika skatīties kāzu bildes.... tad arī ļauju savas apskatīt Jums...
61 atbilde

fidža

...šeit ar savu vīriņu baroju ar medusmaizi... tā bija tik ļoti garšīga, ka beigās pacienājām visus viesus.... =)))

fidža

...pati bilde ir sanakusi simboliska - turam savu ģimenes laimiti savas plaukstiņās.... =))

fidža

šis bija viens mazs mirklitis visu pasākumu un atrakciju virpulī, bet spilgti palicis atmiņā...

...mums iedeva mazu zīlonīti un lika ieveleties kaut ko jauku.... vēlāk uzzināju, ka Turcijā zilonītis apzīmē ģimenes saticības un laimes simbolu...

fidža

šī ir bilde uz kuras varu skatīties stundām ilgi.... Man viņa asocējas ar bezgalīgu mīļumu....

zinu tikai to, ka visu oficiālo daļu gribēju pazust sava vīriņa azotē... ne mirklīti prom no viņa siltās plaukstas satvēriena... un tik bučas...bučas...bučiņas... un smaids līdz ausīm!!!

fidža

šeit laikām sākām atslābt no saspringuma... praktiski visulaiku kopš satikāmies pie dzimsarakstu nodaļas nespejām iztikt bez skūpstiem,bez siltiem apskāvieniem....

fidža

=))) Man patīk šī bildīte.... par spīti saules stariem un lielajam vējam tā ir sanākusi ļoti jauka.....

fidža

mja!!! mani mati ir taisni... lai iegūtu lokas - ruļļī... =) 11.00 sāka taisīt, bet kad lika pu'kes matos, tad jau raizējos, kapēc mašīna nav atbraukusi pakaļ ( ap 14.15 - 14.30)... Protams pa vidu bija ari make-up!!!!
a

anminka

fidža
2,5h frizūrai???
kā stāv ir atkarīgs ko lej matos!

fidža

frizura man turējās līdz 3 dienas ritam( jo 2 diena tik labi vēl izskatījās, ka negribējas jaukt laukā)... varbūt lokas nakamajā dienā vairs nebija tik izteiktas, bet friziera 2,5h darbs attaisnojās!!! frizūru ar frizierīti domajām jau 1mēn. pirms kāzām, bet saskaņojām kāzu rītā.... Sanāca vienkārši lieliski!!!!

Lauriņa2

Vai frizūra labi turējās? Domāju varbūt ko līdzīgu! Ļoti skaista!

fidža

mīļš paldies!!!!!!

agam

Sirsnīgi sveicieni Jaunajai ģimenītei!!!! Skaisti abi...:) Prieks skatīties! Mīlat viens otru...un, tad jau pārējais būs labi...:)

ieveens

Vieglu taku, raitu soli
Divatā staigājot,
Lai netrūkst mīļu vārdu
Visu mūžu dzīvojot.

fidža

Pirkta.... bet pāršuvu pēc saviem ieskatiem - nemaz nenožēloju, jo labāk jutos!!!! =))))

fidža

Jā!!! Rūpniecības ielā!!!
Pro reklāma

Precos Pro

Esi pakalpojumu sniedzējs?

Pievienojies mums un paplašini savu klientu loku

Uzzini vairāk

Pieraksties jaunumiem

Saņem aktuālākās kāzu idejas, iedvesmu un jaunākos pakalpojumu sniedzēju piedāvājumus.