Kāzas 28.07.2007.: atslābināties un izbaudīt :)
Lauminja
Man bija raksturīgas klasiskas vīriešu bailes - sabojāt lieliskas attiecības. Tāpēc ilgi pretojos kāzām un apprecējāmies tikai šovasar - mūsu attiecību desmitajā gadā. Šobrīd esmu priecīga par pieņemto lēmumu - mūsu ikdiena ir tāda pati ka agrāk - tikai labāka :).
Gatavošanās procesā smēlos iedvesmu šajā portālā - tāpēc piedāvāju arī savu kāzu aprakstu topošajām un esošajām sieviņām :).
Gatavošanās procesā smēlos iedvesmu šajā portālā - tāpēc piedāvāju arī savu kāzu aprakstu topošajām un esošajām sieviņām :).
Lauminja
Turpinām ar iepazīšanās spēli – katrs pieceļas kājās, nosauc savu vārdu un no iepriekš izvilktas lapiņas nolasa ierašanās iemeslu. Haralda draugs, kurš alkoholu nelieto vispār esot ieradies, lai piedzertos.
Fotogrāfs mūs nozog uz nelielu foto sesiju saulrietā. Kāds draugs gūst godpilnu pienākumu pieskatīt fotogrāfa līdzi paņemtos statīvus ar studijas gaismu, draugam ir garlaicīgi un viņš mēdās, lai sasmīdinātu mūs. Pievienojas arī mans brālis un foto sesijas beigās top dažas bildes no „skarbo vīriešu” sērijas.
Fotogrāfs mūs nozog uz nelielu foto sesiju saulrietā. Kāds draugs gūst godpilnu pienākumu pieskatīt fotogrāfa līdzi paņemtos statīvus ar studijas gaismu, draugam ir garlaicīgi un viņš mēdās, lai sasmīdinātu mūs. Pievienojas arī mans brālis un foto sesijas beigās top dažas bildes no „skarbo vīriešu” sērijas.
Lauminja
Vakara vadītāja lasa jokpilnas telegrammas no vecā brūtgāna Žaņa un brūtes Līzes. Telegrammām pievienotas arī dāvanas – maisi ar jaunām un mazlietotām dzīvē noderīgām lietām. Fonā tiek laista PowerPoint prezentācija ar mūsu bildēm. Man vairs nav žēl iepriekšējā vakarā miegam nozagtā laika, kurš pavadīts atlasot bildes.
Bildē - mana reakcija pēc telegrammas nolasīšanas ...
Bildē - mana reakcija pēc telegrammas nolasīšanas ...
Lauminja
Visus aicinām pie galda. Galds izskatās lieliski, viesu nama darbinieki ir izpildījuši visas sniegtās instrukcijas un mūs apbur rožu ziedlapiņas, krāsaini svečturi un mini šokolādes ar galda kartēm.
Lauminja
Pie durvīm uz maza galdiņa sagatavota sirds no mazām glāzītēm ar sarkanvīnu. Viesi saskandina ar mums, dāvina dāvanas, sniedz bučas un novēlējumus.
Lauminja
Viesu namā esam gaidīti. Iestādām rozīti. Tiekam garām bērnības vārtiem (mammas tur pudelītes ar ļoti saldu kakao), Haralds tiek galā ar savu un pusi no manas pudelītes. Veidojam viens otra iniciāļus, mēģinu ar lūpām satvert vīnogas, kuras piekārtas durvju ailē. Pēc mums joku ar vīnogu ēšanu atrodoties mīļotā vīrieša rokās izmēģina visi klātesošie pāri. Daudziem veicas labāk kā mums.
Lauminja
No Siguldas tilta laižam sirdis – tās peld tālu jo tālu. Saslēdzam ar atslēdziņu plīša mantiņas, atslēdziņu noslīcinām. Spēlējamies ar mantiņām.
Lauminja
Siguldā Melnajā kaķī izbaudām kafiju. Braucam uz Turaidu, kur vizināmies zirgu pajūgā un kaļam savu laimes pakavu. Iniciāļi pakavā izdodas lieliski, lietojam lielāko pieejamo āmuru – tā interesantāk.
Precos Pro
Esi pakalpojumu sniedzējs?
Pievienojies mums un paplašini savu klientu loku
Uzzini vairākReklāma
Fabrikas restorāns
bagātīgas garšas un lieliska apkalpošana ar Vecpilsētas panorāmas skatu
Ziedu Ekspresis
ziedu un dekoru bāze
Māris Arbidāns
Kāzu fotogrāfs, LKFVA biedrs
Iesakām
Pianista Brīvdienas