Kāzu pakalpojumi
Svinību vietas
Skatīt visus

Skatīt kartē

Kāzu modes katalogs
Idejas un padomi
Skatīt visus
Kāzu stāsti
Skatīt visus
plānošanas rīki

Kāzas 28.07.2007.: atslābināties un izbaudīt :)

Atvērt jaunu tēmu

Lauminja

Man bija raksturīgas klasiskas vīriešu bailes - sabojāt lieliskas attiecības. Tāpēc ilgi pretojos kāzām un apprecējāmies tikai šovasar - mūsu attiecību desmitajā gadā. Šobrīd esmu priecīga par pieņemto lēmumu - mūsu ikdiena ir tāda pati ka agrāk - tikai labāka :).

Gatavošanās procesā smēlos iedvesmu šajā portālā - tāpēc piedāvāju arī savu kāzu aprakstu topošajām un esošajām sieviņām :).
75 atbildes

Lauminja

...

Lauminja

:)

Lauminja

Pēc tortes daļa viesu dodas mājup. Atvadoties dejoju ar brāli. Vēlāk mamma atzīstas, ka viņai šis likās viens no skaistākajiem brīžiem visā vakarā.

Mēs ar Haraldu turpinām dejas

Lauminja

Ieved torti. Kopīgi nogriežam pirmos divus gabaliņus, barojam viens otru. Torte ir burvīga – gaisīga no biskvīta, zemenēm, avenēm un biezpiena. Līdz nākamajam rītam paliek tikai trīs gabaliņi.

Lauminja

Mūsu superīgie priekšautiņi - "vīriņš virtuvē" un "sieviņa virtuvē" - nekādas diskriminācijas :)

Lauminja

Ar lukturiem rokās dodamies cauri viesu izveidotai alejai pie mammām. Sēžam mammām klēpjos, tiekam pie priekšautiem un laulātā drauga lietošanas instrukcijas. Apdāvinām vecākus, vecvecākus, manu brāli un draudzeni, kura negaidīti sarīkoja salūtu.

Lauminja

Haralds dejo ar visām dāmām, es – ar visiem kungiem.

Lauminja

Stāvam uz ceļiem uz pupām un lasām zvērestus. Man ir mīksta stāvēšana, jo kleitai ar visiem apakšsvārkiem ir piecas kārtas.

Haralds ar zobiem no manas kājas novelk zeķu gumiju. Gumija lido puišu virzienā. Metu arī savu pušķi.
Saņemot fotogrāfijas redzu, ka cīņa par pušķi bijusi kā amerikāņu filmās :)

Lauminja

Viesi sastājas aplī, mēs ienākam apļa vidū un dejojam Nat King Cole Fascination pavadībā. Aizķeros aiz saviem apakšsvārkiem un zaudēju līdzsvaru. Haralds mani notur savās rokās. Deju beidzu ar iegriešanos Haralda rokās un skūpstu. Atskan ovācijas un lūgums atkārtot. Dejojam vēlreiz. Vēlāk viesi saka, ka neko neesot pamanījuši. Vakara vadītāja atzīstas, ka viņai no dziesmas tirpas esot skrējušas pār kauliem. Saprotu viņu, jo ar mani ir tāpat.

Lauminja

mmmm

Lauminja

Atgriežamies viesu namā. Jūtamies nedaudz vainīgi, jo esam izjaukuši vakara vadītājas programmu. Laiks jau tuvojas vienpadsmitiem, bet mēs vēl neesam dejojuši pirmo valsi. Protamies un solam turpmāk būt rātni.

Viesiem izdala baltus ar hēliju pildītus balonus. Katrā balonā ir ieslodzīta luminiscējoša nūjiņa. Izstāstu, ka katram ir jāvēlas kas labs un skaists sev …. un tad kopīgi jālaiž baloni gaisā. Laukā mūs gaida pārsteigums – grandiozs salūts. Draudzenes dāvana, par kuru līdz pat pēdējam brīdim neko nenojautām. Pēc salūta palaižam gaisā balonus. Daži nelido, par ko neviens nepārdzīvo un izmanto šos balonus rotaļām. Bērni atsvabina dažas nūjiņas un ar tām spēlējas kā ar brīnumu.

Lauminja

Mani aizved uz Siguldas centru, kur satiekam vedējmāti. Zagļi vedina uz Gūtmaņalu. Gražojos un pieprasu kafiju. Bowlinga centrā gūstam kāroto kafiju, zagļi mēģina risināt telefona sarunas ar Haraldu un viņa palīgiem. Meitenes pie blakus galdiņa izbauda izrādi. Atbrauc Haralds un lieliski tiek galā ar uzlikto uzdevumu – izpilda romantisku serenādi repa stilā ar visām kustībām .

Lauminja

Atgriežoties pie viesiem noskaidrojam, ka nozagta vedējmāte. Mana draudzene vedina malā – tieši jautāju, vai vēlas nozagt? Jā. Momentāni pieņemu lēmumu nozagties un pati lecu auto priekšējā sēdeklī. Zinu, ka Haralds to uztvers normāli.

Lauminja

skarbie vīrieši :)

Lauminja

fotosesija
Pro reklāma

Precos Pro

Esi pakalpojumu sniedzējs?

Pievienojies mums un paplašini savu klientu loku

Uzzini vairāk

Pieraksties jaunumiem

Saņem aktuālākās kāzu idejas, iedvesmu un jaunākos pakalpojumu sniedzēju piedāvājumus.