Kāzu pakalpojumi
Svinību vietas
Skatīt visus

Skatīt kartē

Kāzu modes katalogs
Idejas un padomi
Skatīt visus
Kāzu stāsti
Skatīt visus
plānošanas rīki

Kāzas 28.07.2007.: atslābināties un izbaudīt :)

Atvērt jaunu tēmu

Lauminja

Man bija raksturīgas klasiskas vīriešu bailes - sabojāt lieliskas attiecības. Tāpēc ilgi pretojos kāzām un apprecējāmies tikai šovasar - mūsu attiecību desmitajā gadā. Šobrīd esmu priecīga par pieņemto lēmumu - mūsu ikdiena ir tāda pati ka agrāk - tikai labāka :).

Gatavošanās procesā smēlos iedvesmu šajā portālā - tāpēc piedāvāju arī savu kāzu aprakstu topošajām un esošajām sieviņām :).
75 atbildes
a

anminka

egija
400?
man bija pāri 1000 ja nemaldos!
Lauminja
kārtējie laimes vēlējumi!
vēlreeiz pārlasīju, dikti jauki!
patika, ka vīriņš palika savā stilā...
?

Dzēsts lietotājs

Man arī bija grūti atlasīt, beigās aptuveni 400 bildes sanāca un 2 albumi pilni .

Lauminja

Paldies visām par laba vēlējumiem :).

Es pati arī esmu sajūsmā par bildēm ... tik grūti atlasīt albūmā liekamo izlasi :)

Lauminja

Mēs pēdas kā filigrāni ar skoču pielīmējām - tā filigrāni nolīmējām (līdz svētdienas vakaram neviena pēda nebija izkustināta :)))

chiepa

burviigas bildes, un paardomaatas, sirsniigas un skaistas kaazas! :) Ljoti skaisti!!! Lai jums viss kopeejais muuzhs tikpat burviigs! :)

larri

lloti paardomaata kaazu diena un taa izdevusies ar visaam emocijaam un sajuutaam!! veiksmi,laimi un miilestiibu turpmaak!!! :))
M

Mīkijs

TAD LŪK KAS KĀPŅU TELPĀ SIENAS SMĒRĒ!!! A mēs domājām ka bērni :)

Bet vispār šķiet ļoti skaistas un sirsnīgas kāzas, tā tik turpināt!!!
?

Dzēsts lietotājs

pasakainas bildes, apraksts,
Novēlu Jums -mūžīgu mīlestības, saticības, uzticības, pārpilnības deju :)

mazulīte

mmm...burvīgs apraksts un bildes!!! :)
lai mīlestība vieno jūs mūžīgi!!! :)

zincha

Burvīgas saulrieta bildes!!!!
Laimi un saticību!!!!
a

anminka

nu dikti jauki un skaiti!
atslābināties nesanāca(bija jādzīvi līdzi stāstam), bet gulēt aiziet pirms atsāsta beigam arī nesanāca!
emocijas, emocijas, emocijas...
sievietes-viens vārds- sievietes!

Lauminja

Ziedi bija ne vien skaisti, bet arī gardi :)

Lauminja

Sadāvinātie ziedi

Lauminja

Dodamies gulēt – kamēr izjaucam manu frizūru un nomazgājam špakteli ir jau seši no rīta. Vēlāk uzzinām, ka DJ darba diena (nakts?) arī beidzās ap to pašu laiku.

Mums bija ideāla kāzu diena. Neko tajā nemainītu pat tad, ja būtu neierobežoti resursi un iespējas.

Lauminja

Otrajā stāvā puiši atraduši hēliju. Uzjautrināmies runājot pārvērstā balsī.

Ar izturīgākajiem viesiem dejojam līdz četriem no rīta. Atrodam kastīti ar ziepju burbuļiem un izlietojam atlikušo burbuļus.
Pro reklāma

Precos Pro

Esi pakalpojumu sniedzējs?

Pievienojies mums un paplašini savu klientu loku

Uzzini vairāk

Pieraksties jaunumiem

Saņem aktuālākās kāzu idejas, iedvesmu un jaunākos pakalpojumu sniedzēju piedāvājumus.