Kāzu pakalpojumi
Svinību vietas
Skatīt visus

Skatīt kartē

Kāzu modes katalogs
Idejas un padomi
Skatīt visus
Kāzu stāsti
Skatīt visus
plānošanas rīki

Kāzas 28.07.2007.: atslābināties un izbaudīt :)

Atvērt jaunu tēmu

Lauminja

Man bija raksturīgas klasiskas vīriešu bailes - sabojāt lieliskas attiecības. Tāpēc ilgi pretojos kāzām un apprecējāmies tikai šovasar - mūsu attiecību desmitajā gadā. Šobrīd esmu priecīga par pieņemto lēmumu - mūsu ikdiena ir tāda pati ka agrāk - tikai labāka :).

Gatavošanās procesā smēlos iedvesmu šajā portālā - tāpēc piedāvāju arī savu kāzu aprakstu topošajām un esošajām sieviņām :).
75 atbildes

Lauminja

Paldies!

Tikko nosvinējām 10 gadus kopš iepazīšanās un šobrīd varu teikt, ka lēmums apprecēties bija pareizs :) Nav noticis nekas no tā, par ko bažījos pirms kāzām.

Nenožēlojam arī ne latu no iztērētajiem līdzekļiem, jo nauda ir tikai nauda - to iztērē tā kā tā. Emocijas ir paliekošas. :))

Annaleah

Kaut ar novēlošanos, bet sveicu no visas sirds, jums tik jaukas bildes un tāda brīvības un viegluma sajūta jaušama, nekā samākslota vai lieka, skaisti tiešām.. Iedvesmojoši! līdzīgi iztēlojos arī savas kāzas!

Vēlu daudz laimes jaunajai ģimenei!

fidža

'loti,'loti skaistas bildes!!!

Lai ne tikai bildes ir skaistas, bet arī mūžiņš ko kopa dzīvosiet!!! Saudzējiet viens otru - mīliet un sargajiet... un galvenais nedariet viens otram pāri...

Visu to labāko - Fidža....=)))

Lauminja

Koncerts bija lielisks :)

Tā jau ir, ka šeit diezgan daudz ko apspriežam un rodas tāda tuvības sajūta ar lielajā dzīvē nepazīstamiem cilvēkiem :).

Pixy

Pārņema interesantas sajūtas Jus abus redzet Eltona koncerta, no vienas puses gribējās teikt čau, bet tad pieķēru pie domas, ka tikai virtuāli sheit esam pazīstamas, un noteikti nesapratisiet bez paskaidrojumiem to un turpināju pie sevis smaitīt un priecāties :)

Ceru, ka Jums koncerts patika :)

Anii

Kāzas atbilstoši Laumiņām - burvības, brīnumu, fantāziju, pasaku noskaņu pilnas... Ko gan jums vēlēt - kopā esot vienmēr palieciet īpaši!!!! Lai jūsu pasaka ir "Bezgalīgais stāsts." Apsveicu!!!

agam

Sirsnīgi sveicieni!!!!! Laimi, mīlestību, saticību kopdzīvē! :) Ļoti skaistas kāzas!

flA-a

sirsnīgi... vienkārši... skaisti... mīļi... tā turpināt!
e

eli...

Lai Jums visas kopīgās dzīves dienas tik pat jaukas un mīļas kā šī diena un vēl labākas:)

Lauminja

Ritas vīrs ir mana vīra draugs no tehnikuma laikiem :).
Necik sen vēl bijām viņu kāzās un apciemojām Jančuku dzemdību namā ... :)
Latvija ir maza valsts ... ja labi pacenšas var sameklēt visādas redieciskas, draudzīgas un koleģiālas saiknes :))

Lauminja

Man kopā vairāk kā 1,700 bildes. Šobrīd esmu atlasījusi pa mapītēm - atsevišķiem viesiem dodamās (pa ģimenēm un draugu kopām - kur šie paši redzami, īpaši daudz bērnu bildes, jo mazuļi jau vienmēr fotogēniski) un atlasījusi vairāk kā 400 bildes albūmam. Domāju, ka jāmēģina samazināt skaits vēl :).

ieveens

Lai kopīgs ceļš kā stipra dzija
Caur visu mūžu klusi stīdz,
Lai mīlai nenākas teikt: "bija",
Lai saule vienmēr nāk jums līdz!

Karolina

tajā bildītē no boulinga centra atpazīstu savas māsas labāko draudzeni... :)
a

anminka

egija
es jau domāju, kur jums tik maz!
?

Dzēsts lietotājs

anminka, nē:) Man kopumā ir 1500 bildes, bet attīstīju 400 :)
Pro reklāma

Precos Pro

Esi pakalpojumu sniedzējs?

Pievienojies mums un paplašini savu klientu loku

Uzzini vairāk

Pieraksties jaunumiem

Saņem aktuālākās kāzu idejas, iedvesmu un jaunākos pakalpojumu sniedzēju piedāvājumus.