Kāzu pakalpojumi
Svinību vietas
Skatīt visus

Skatīt kartē

Kāzu modes katalogs
Idejas un padomi
Skatīt visus
Kāzu stāsti
Skatīt visus
plānošanas rīki

Kāzas: 21.07.07 Aija un Jevgenijs

Atvērt jaunu tēmu

Africa

Tātad par mums - pāris esam jau pusotru gadu, saderinājāmies septembrī un janvārī tikām pie sava skaistā kāzu datuma. Acīte paliek acīte un izvēlējāmies 21.jūliju. Kāzām gatavojāmies rūpīgi jo rūpīgi un krājām naudiņu.
Pēdējo nakti pavadījām atsevišķi katrs savā mājā. No rīta galīgi satraukusies aizskrēju pie frizieres un kosmētiķes Siguldas salonā "Ēdene", un tad jau braucu mājās ģērbties. Pa ceļam mani apturēja īsta ceļu policija, kas ieraudzījusi plīvuru matos, palaida vaļā pat dokumentus neprasot:)
Satraukta gaidīju savu līgavaini kopā ar vēdējmāti...
32 atbildes

Africa

paldies:))

iveta25

Apsveicu!!!Lai veicās!!!:)
a

anminka

vismaz tiek zinošās un gādīgās rokās...!!! :))

Africa

meitenes, miers, sen jau esam kopā, vīriņš vienkārši pajauns izskatās, nevienu dēlu citu neņemšu:))
r

rutuxs

Labi ka apprecējusies, citādi man dēls aug. Kas zin?! :)))))))))))))))))))))

durvjupele

Africa, mazgadīgo pavedēja.:)

Africa

ir gan:)
b

bulcinja

liigavainis taads pajauns izskataas. vai vinjam maz ir 18?

Africa

kleita ir pirkta 7 debesīs, plīvurs šūts pie draudzenes, audumu pirku TC pretī autoostai, aizkaru veikalā.

fidža

ļoti romantiska līgaviņa.... patīk tva kleitiņa un plīvurs - pati šuvi vai pirki?

zincha

Skaista kleita!!!!!
p

puuks

pievienojos apsveikumiem!
super! nu to es tiešām saucu par orģinālu līgavas tēlu:)))

agam

Sirsnīgi sveicieni Jaunajai ģimenītei! :) Laimi, mīlestību, saticību un visu, visu to pašu labāko vēlu Jums! :)
m

minciite

manām bildītēm jābūt šīs nedēļas laikā! tā vismaz fotogrāfe solīja! Tad būs arī apraksts! :)
Vienu bildīti dabūju no māsas:

Miika

Kur ir Tavas bildes no kāzām? Nu vismaz viena.... :))
Pro reklāma

Precos Pro

Esi pakalpojumu sniedzējs?

Pievienojies mums un paplašini savu klientu loku

Uzzini vairāk

Pieraksties jaunumiem

Saņem aktuālākās kāzu idejas, iedvesmu un jaunākos pakalpojumu sniedzēju piedāvājumus.