Kāzu pakalpojumi
Svinību vietas
Skatīt visus

Skatīt kartē

Kāzu modes katalogs
Idejas un padomi
Skatīt visus
Kāzu stāsti
Skatīt visus
plānošanas rīki

Ermansonu ģimenes skaistā diena 15.05.2010.

Atvērt jaunu tēmu

bubītis

Ir 15. maija rīts. Pulksteņa rādītājs apstājies uz cipara septiņi.. Mostoties sajūtas dīvainas - prāts vēl apmulsis, tikai ar sirdi saprotu - TĀ diena ir klāt, IR LAIKS...

Manās domās viss notiek kā palēninātā filmā, bet iemetot acis pulkstenī redzu kā laiks steidzas. Apkārt visi rosās, darbojas, kamēr es ļaujos frizieres un meikapa meistares prasmīgajām rokām un vēroju visu no malas...
34 atbildes
d

dzirkste

Skaistas bildes. :)
Apsveicu!
b

bumbulīt

No sirds apsveicu!!! Novēju visu to labāko jaunajai ģimenei!! :)
z

zhanete

Visu to labāko jaunajai ģimenītei!!! Ļoti skaisti izskatieties! Pantiņi pie bildēm ar tik saskanīgi piemeklēti! Lai viss notiek! :)

Axeriana

Ļoti skaistas bildes un kāzas!!! No sirds sveicu lielajā dzīves notikumā un novēlu, lai kopīgie sapņi piepildās!!! Mīlestību, saticību un uzticību! :)

saulux5

Es arī pievienojos laimes vēlējumiem... :)
k

krabitis

Cik skaisti! No sirds apsveicu! :)

Fincha

Urrā jau otrā Maija meitene,kura uztaīsījusi aprakstiņu :))
Lielum lieli sviecieni jaunajai ģimenei :))
u

umbrea

Sirsnīgi sveicieni! Mīlestību, saticību un laimi! :)

Madeline

No sirds apsveicu! Lai ilgi un laimīgi! :)

Daniela

Sirsnīgi sveicu kopīgo dzīvesceļu uzsākot

jamaica

Beidzot kāds šī gada kāzu aprakstiņš! :)
Tik skaisti! Pozitīvas emocijas pārņēma skatoties Jūsu bildes!
Veiksmīti Jums turpmāk! :)

zaiga87

Apsveicu ar ieiešanu sievas kārtā..lai ikdienas sīkumos, mazos un lielos darbiņos izdotas saglabāt un papildināt Jūsu lieliskās dienas sajūtas:)
Bildes ļoti skaistas, lūk dzīvs piemērs ka nav nepieciešami entie simti lai taptu skaistums:)

bubītis

Paldies! Jā, vairāki ir teikuši, ka esam līdzīgi, mums pašiem gan tā neliekas, bet ja jau visi saka... :)))
m

maijamaija

Pievienojos sveicējiem! :)
Man šķiet, ka jūs abi esiet līdzīgi vaibstos viens otram, un esmu dzirdējusi sakām, ka tiem ir laba saskaņa un laba dzīvošana kopā! Lai izdodas! :)

Mazapelite

Apsveicu! Skaistu, saulainu un ilgu Jums ģimenes dzīvi !!!!!
Pro reklāma

Precos Pro

Esi pakalpojumu sniedzējs?

Pievienojies mums un paplašini savu klientu loku

Uzzini vairāk

Pieraksties jaunumiem

Saņem aktuālākās kāzu idejas, iedvesmu un jaunākos pakalpojumu sniedzēju piedāvājumus.