7.7.7.- Mūsu brīnumskaistā pasaka!
Anii
7 dienās Dievs radīja pasauli un cilvēku, manā saderināšanās gredzenā ir 7 dimantiņi, 7 krāsas varavīksnē, 7 dienas nedēļā, 7 notis muzikālajā gammā, trīs septītnieki spēļu automātā nozīmē lielo laimestu, 7 pasaules brīnumi, septītajās debesīs – svētlaimē - es esmu, kad lūkojos mīļotā cilvēka acīs, 7.7.7, – mūsu kāzu diena....
Iepriekšējā naktī mans mīļotais aizmiga jau pus divos, savukārt es iedzēru 3 baldriānu tabletes (bet vajadzēja laikam dzert 13) un aizmigu ap 3...
Pamošanās 7, tase kafijas, pēdējo mantu sakrāmēšana pa somām, pēdējās instrukcijas...
Zvana mamma saka, Kuldīgā līstot... paskatos pa logu – nelīs, es zināju, ka nelīs, biju jau visu laicīgi sarunājusi ar sargeņģeli...
Paņemu plīvuru, diadēmu, rotas, zeķes, kurpes un 8.00 dodos pie friziera
Frizūra tiek taisīta 3 ar pus stundas, bet rezultāts ir burvīgs... Lai gan mani saraudināt ir grūti, taču, kad tika uzlikts plīvurs – sirds sitās kā negudra un acīs iemirdzējās asaras...
12.00 Skrēju pie draudzenes – frizūra, plīvurs, diadēma un džinsas... Pa ceļam strādnieki novēl septiņus bērnus Kāda salīkusi tantiņa uzsauc: „Kakāja krasavica! A što odna? Ubežala?” Smaidu, saule spīd, sabiedriskā transporta pasažieru skatieni pilni pārsteiguma, garām pabrauc kāzinieku auto...
Ierodos pie draudzenes – līgavas māsas, kur ir mana kleita un jau gaida meikapa meistarīte... Ik pa brīdim piezvana radi, draugi – uzdodot organizatoriskos jautājumus... sāku satraukties...
Topošais vīrs ar vedējiem devies pie floristes un pēc limuzīna, visu ir paņēmis, neko nav aizmirsis, malacis...
13.15 - Tā, esmu uzkrāsota, meitenes palīdz apģērbties... baltajā, kuplajā kleitā kājas, rokas trīc... Līgavas māsas puisis aizskrien pēc konjaka, lai mēs mazinātu uztraukumu...
Uztaisu foto ar līgavas māsas melno kaķenīti... Uzvelku māmiņas saderināšanās gredzenu...
13.30 Pēc manis ierodas brālis, knapi ietilpstu viņa BMW, visa vienā tilā, acis vien spīd...
13.45 Piebraucam pie Rīgas Krusta baznīcas... Topošais un vedēji kaut kur tur skraida, iepriekšējais pāris un viesi vēl fotografējas...
Iepriekšējā naktī mans mīļotais aizmiga jau pus divos, savukārt es iedzēru 3 baldriānu tabletes (bet vajadzēja laikam dzert 13) un aizmigu ap 3...
Pamošanās 7, tase kafijas, pēdējo mantu sakrāmēšana pa somām, pēdējās instrukcijas...
Zvana mamma saka, Kuldīgā līstot... paskatos pa logu – nelīs, es zināju, ka nelīs, biju jau visu laicīgi sarunājusi ar sargeņģeli...
Paņemu plīvuru, diadēmu, rotas, zeķes, kurpes un 8.00 dodos pie friziera
Frizūra tiek taisīta 3 ar pus stundas, bet rezultāts ir burvīgs... Lai gan mani saraudināt ir grūti, taču, kad tika uzlikts plīvurs – sirds sitās kā negudra un acīs iemirdzējās asaras...
12.00 Skrēju pie draudzenes – frizūra, plīvurs, diadēma un džinsas... Pa ceļam strādnieki novēl septiņus bērnus Kāda salīkusi tantiņa uzsauc: „Kakāja krasavica! A što odna? Ubežala?” Smaidu, saule spīd, sabiedriskā transporta pasažieru skatieni pilni pārsteiguma, garām pabrauc kāzinieku auto...
Ierodos pie draudzenes – līgavas māsas, kur ir mana kleita un jau gaida meikapa meistarīte... Ik pa brīdim piezvana radi, draugi – uzdodot organizatoriskos jautājumus... sāku satraukties...
Topošais vīrs ar vedējiem devies pie floristes un pēc limuzīna, visu ir paņēmis, neko nav aizmirsis, malacis...
13.15 - Tā, esmu uzkrāsota, meitenes palīdz apģērbties... baltajā, kuplajā kleitā kājas, rokas trīc... Līgavas māsas puisis aizskrien pēc konjaka, lai mēs mazinātu uztraukumu...
Uztaisu foto ar līgavas māsas melno kaķenīti... Uzvelku māmiņas saderināšanās gredzenu...
13.30 Pēc manis ierodas brālis, knapi ietilpstu viņa BMW, visa vienā tilā, acis vien spīd...
13.45 Piebraucam pie Rīgas Krusta baznīcas... Topošais un vedēji kaut kur tur skraida, iepriekšējais pāris un viesi vēl fotografējas...
Happy_Bride
Fantastisks apraksts!!! Teikšu godīgi - lasot raudāju.. asars bira kā trakas... :) Mūsu lielā diena ir 17.09.10... ceru, ka viss izdosies tikpat sirsnīgi un mīļi! Bet Jums vēlu tos 100 gadus nodzīvot roku rokā un tādā pašā laimē, kā šobrīd!!!
zincha
Paldies par skudriņām....
Princese! Kleita- mmmmm.... :)
Skaisti jūs, skaistu jums turpmāko dzīvi!!!!!!
Princese! Kleita- mmmmm.... :)
Skaisti jūs, skaistu jums turpmāko dzīvi!!!!!!
Laurita
Brīnišķīgs stāsts!!! Manī arī tas uzjundīja tik daudz patīkamu atmiņu.:)) Visi mūsu kāzu dienas mirkļi man vēl ir tik spilgtā atmiņā, atliek tikai ķerties klāt aprakstam, bet nesaprotu, ar ko lai sāk. :) Vēl briestu.:)
Pirms ieiešanas baznīcā biju tik uztraukta (pozitīvā nozīmē), ka jūs nemaz nepamanīju.:)
Lai jums dzīvē ir viss, kā nekad nav par daudz!
Pirms ieiešanas baznīcā biju tik uztraukta (pozitīvā nozīmē), ka jūs nemaz nepamanīju.:)
Lai jums dzīvē ir viss, kā nekad nav par daudz!
maara
Dieva sveetiibu un vadiibu juusu kopiigajaa celjaa! skaists kaazu apraksts un juus tadi laimiigi laimiigi:)
Africa
Vissirsnīgākie sveicieni Jums abiem, tik emocionālu un skaistu aprakstu nebiju ilgi lasījusi!
lai jūsu 110 gadi pilni ar lielu laimi, daudz prieka, nebeidzamas mīlestības un atvasēm, kas klausa savus bagātos vecākus:)
rūgts!
lai jūsu 110 gadi pilni ar lielu laimi, daudz prieka, nebeidzamas mīlestības un atvasēm, kas klausa savus bagātos vecākus:)
rūgts!
ieveens
Lai Tavas domas ir manējās
Un mani sapņi ir Tavējie.
Lai Tavas mājas ir manējās,
Veiksmes un neveiksmes - mūsējās.
Un mani sapņi ir Tavējie.
Lai Tavas mājas ir manējās,
Veiksmes un neveiksmes - mūsējās.
raicha&kika
Ilgi gaidiju jusu kazau aprakstu un sagaidiju! Milzigs prieks par jums, paris asareles par briniskigo stastu un ceriba, ka mums bus tikpat skaisti.. Apsveicu!
Vanessa
Burviigi:)) Manam braalim bija kaazu sviniibas Imulaas pirms 3gadiem, tad nu man lasot taadas pozitiivas atminjas:)
Laimi, veiksmi, miilestiibu!!!:)
Laimi, veiksmi, miilestiibu!!!:)
Siice
Anii, fantastisks apraksts. Brīžiem pat skudriņas skrēja pār ādu... :)
Laimi, mīlestību, stabilitāti, saticību un protams, veselus un gudrus pēcnācējus!
Rūgts!!! :)
Laimi, mīlestību, stabilitāti, saticību un protams, veselus un gudrus pēcnācējus!
Rūgts!!! :)
Anii
Tad devāmies pastaigā pa pils parku – tur ir ļoti skaisti...
Pēc tam uz Cinevillu – tur nejauši satikām vēl vienu 777 pāri – Santu un Ingusu, viņi ar savu jaunlaulāto busiņu ceļoja pa Latviju – saskandinājām ar viņiem šampanieša glāzi...
Nju un tad jau atpakaļ uz Rīgu...
Tāda, lūk, bija mūsu brīnišķīgā pasaka... Paldies visiem, kas palīdzēja mums šos mīlestības svētkus no sapņa pārvērst realitātē
Pēc tam uz Cinevillu – tur nejauši satikām vēl vienu 777 pāri – Santu un Ingusu, viņi ar savu jaunlaulāto busiņu ceļoja pa Latviju – saskandinājām ar viņiem šampanieša glāzi...
Nju un tad jau atpakaļ uz Rīgu...
Tāda, lūk, bija mūsu brīnišķīgā pasaka... Paldies visiem, kas palīdzēja mums šos mīlestības svētkus no sapņa pārvērst realitātē
Precos Pro
Esi pakalpojumu sniedzējs?
Pievienojies mums un paplašini savu klientu loku
Uzzini vairākReklāma
Fabrikas restorāns
bagātīgas garšas un lieliska apkalpošana ar Vecpilsētas panorāmas skatu
Ziedu Ekspresis
ziedu un dekoru bāze
Māris Arbidāns
Kāzu fotogrāfs, LKFVA biedrs
Iesakām
Pianista Brīvdienas