Kāzu pakalpojumi
Svinību vietas
Skatīt visus

Skatīt kartē

Kāzu modes katalogs
Idejas un padomi
Skatīt visus
Kāzu stāsti
Skatīt visus
plānošanas rīki

30.05.2008. – secinājums “arī apgredzenoti putni lido”

Atvērt jaunu tēmu

Augustīne

Šobrīd, kad kopš kāzām pagājis gandrīz mēnesis, ir pienācis laiks arī man pastāstīt par dienu, kurā pirkstā uzvilktais gredzens nemainīja neko un mainīja visu…

Bildinājumu saņēmu pagājušā gada jūnija sākumā kā dāvanu savā dzimšanas dienā. Pēc kāzu datuma noteikšanas un aprēķiniem, ka līdz šai no bērnības izsapņotajai dienai jāgaida gads, radās sajūta, ka tas ir tālāk nekā līdz Mēnesim un atpakaļ.
Tā nu vairākus mēnešus dzīvojos pa šo forumu, kas man kļuva gandrīz kā otrās mājas, pārdzīvoju kopā ar citām meitenēm, meklēju sev nepieciešamo informāciju un pamazām tas dienu skaits saruka arvien ātrāk, līdz kādā brīdī sapratu, ka palicis pavisam mazs brītiņš, kurā sevi vēl varēšu dēvēt par līgavu.

Jā, nenoliegšu, bija dažas nedaudz mazāk gulētas naktis, bija daži murdziņi par to, ka kaut kas nav sadarīts, bija daža asara, kas raidīta līgavaiņa virzienā ar sajūtu, ka viss vienai jādara J, bet tas viss bija ilgi pirms…
Jo tuvāk nāca kāzu diena, jo satraukums mazinājās. Iepriekšējā vakarā vēl topošajam vīriņam teicu, ka dīvaini gan- biju tomēr iedomājusies, ka uztraukumam taču vajadzētu būt. Ja nav vakarā, tad noteikti no rīta radīsies…
82 atbildes

Augustīne

Vēlreiz saku Jums lielu paldies par jaukajiem apsveikumiem!
Mēs abi ar vīru esam patiešām pateicīgi mūsu vedējiem, jo man ne sapņos nerādījās, ka var uztaisīt kaut ko tik mīļu un gaišu (un tās negulētās naktis viņiem abiem...) Tā ka Brenda, ja Tu šo lasi, tad zini....:)

Un bildes, man ir 1000 bilžu, viena par otru skaistāka. Bija tik grūti izvēlēties, kuras taisīt papīra formātā.
Meitenes, topošās sievas, tas viss Jūs vēl sagaida :) Izbaudies šos mirkļus, lai pēc tam uz ilgu laiku ir miers :)

Siņča

Skaisti....
PAsveicu! :)

ashele

sirsnīgi sveicu!

tiešām skaistas kāzu bildes, var izjust to īpašo auru, kas bijusi jūsu kāzu dienā!
skaisti, pārdomāti un gaumīgi, romantiski un mīļi! jūs un vedēji esat labi pastrādājuši! :)

lady-di

superigi, apsveicu!!!!

Mīce

Super skaistas kāzu fotogrāfijas!:))Apsveicu!
J

Jaunkundzite

Tiesham skaistas kaazas Jums bijushas!No sirds apsveicu!!!
s

sandruks

Riktīgs prieks par diviem maniem kurabiedriem, kam bijušas tik feinas kāzas! :) :) :)
a

amorita

No visas novēlu tādu dzīvi arī tālāk nodzīvot!!!!
Ļoto skaistas bildes,skaista keita un līgaviņa arī protams!!!

Augustīne

Mums bija divi ļoti jauki fotogrāfi :)
Anna Gaļejeva un Aleksejs Ļeonovs. Ja interesē kontakti, varu tos iedot.

Un paldies, paldies visām laba vēlētājām. Tā jau saka, ka dalīts prieks ir dubults prieks! Lai mums visām viss izdodas :)

ibisa

Vismīļākie, jaukākie un patiesākie sveicieni jaunajai ģimenītei! Lai dzīvojas ilgi, krāšņi un lepni vēl mazmazmazmazbērnu pulciņā!!! :):):)
RŪGTS!
j

jelenak

No visas sirds apsveicu! Tiešam ļoti smuks pāris un kleita tev ļoti piestāv. Lasot un skatoties tavas bildes saskrēja asaras un tads saviļņojums. Esiet laimīgi!!!!
j

janette

Man atkal visvairāk iekrita acīs cik ļoti priecīgs un laimīgs izskatās jaunais vīrs! Tas šķiet tik mīļi un sirsnīgi! Līgaviņas frizūra ar garo, vienkāršo plīvuru tik dabiska un skaista...
Vienvārdsakot - skaisti paši un arī bildes bezgala skaistas!
Ps. Kas bija jūsu fotogrāfs?
Ps.2 Jā, un lai izdodas lidot ilgi, ilgi :)

nebēdniece :)

Mmmm... skaisti.Bildes ļoti jaukas. Lai Jums mīļa dzīvošana un vēl ilgi sirdī mājo šīs burvīgās dienas noskaņa!
?

Dzēsts lietotājs

Es arī lasu un raudu, cik skaisti izstāstīts, cik skaistas bildes!!! Tagad vēl vairāk nevarēšu sagaidīt MŪSU dienu...
No sirds apsveicu un lai jums katra diena kā pasaka! :)

iveta25

Skaisti bija...Jūs kā modeļi izskatījaties!Lai jums laimīga kopdzīve!!!;)
Pro reklāma

Precos Pro

Esi pakalpojumu sniedzējs?

Pievienojies mums un paplašini savu klientu loku

Uzzini vairāk

Pieraksties jaunumiem

Saņem aktuālākās kāzu idejas, iedvesmu un jaunākos pakalpojumu sniedzēju piedāvājumus.