29.05.2010-kārtīga saīsinātā darba diena :)
Fincha
Lielā diena bija klāt :) No rīta abi pamodāmies,mierīgi paēdām brokastis vēl pārrunājot dažus sīkumus,lai neaizmirstam. Diena bija saulaina,bet no rīta bija lijis lietus-tā jau bija laba zīme. Tā nu abi ap desmitiem no rīta devāmies uz Madonu-viņš pēc puķēm,es uz skaistumkopšanas salonu :) Pēc trijām stundām biju gatava-sazvanījos,lai draudzene brauc man pakaļ. Ar plīvuru matos un džinsās stāvēju uz ielas un gaidīju,kad tikšu vesta ģērbties :) Mašīnas signalizēja,cilvēki māja ar rokām,svešinieki nāca klāt un izteica komplimentus :) Beidzot draudzene ar bija klāt un abas braucām atpakaļ uz līgavaiņa māju,lai sāktu pucētos :) Pa to laiku līgavainis jau bija sapucējies un kaut kur klīda apkārt,lai es viņu neieraudzītu :) Kamēr ģērbos tikmēr ieradās jau pirmie viesi,kas organizē līgavas izpirkšanu (iepriekš ar vedējiem vienojāmies,ka šo procesu vadīs mana māsa un trīs māsīcas). Laiks skrēja ātri :) Pēc pulkstens diviem sāka manu izpirkšanu.Pati biju „iespundēta” istabiņā,lai visu dzirdētu,ko par mani saka topošais vīrs. Pēc pāris pārbaudījumiem, mana māsa ar maniem vecākiem piekrita,ka mīļotais vīrietis var ņemt mani par sievu :)
Fincha
jā,ideja tiešām ļoti laba :) mūsu vedēju kāzās pirmo reizi šo ideju ieraudzījām un iepatikās :)
Chamux
Super aprakstiņš :)))
Daudz pozitīvu emociju.....
Lai arī turpmāk būtu jautrība, smiekli un prieks :)*
Daudz pozitīvu emociju.....
Lai arī turpmāk būtu jautrība, smiekli un prieks :)*
Vin:)
Sirsnīgi sveicieni jaunajai ģimenītei :):) Lai kopā piepildās lieli un mazi sapņi, un izaug garā un skanīgi gaišā mūžā :)
Fincha
Otrajā dienā mēs paši pamodāmies,uzreiz jau bija klāt modinātāji :) Bet lielāko daļu mēs piecēlām :) Tā nu vienā jautrībā un smieklos nosvinējām savas kāzas!
Fincha
Tālāk sekoja,iepazīšanās,amatu dalīšana un tikām ieslēgti pūkainos roku dzelžos,lai mūs nevarētu līdz 24.00 izšķirt. Pats labākais-ap 23.00 ieradās čigāni!!!! Pārģērbušies par „Riču ģimeni” :) Izdancināja un uzjautrināja mūs visus pēc pilnas programmas :) Bija atlicis pavisam nedaudz līdz 24.00,tad sākām manīt,ka grib nozagt mani vai manu vīru,bet tā kā bijām saslēgti roku dzelžos,tas apgrūtināja zagšanas procesu. Daudz netrūka,lai zagšana aizietu par traku :) Bet nu vedēji laikus izsauca visus laukā,lai gatavotos mičošanai :) Visi viesi izveidoja aleju un katram bija rokās laternas-ļoti skaisti izskatījās. Mūs iesēdināja laivā ,un mēs abi iededzām dīķa vidū pirmo ģimenes ugunskuru. Atgriezāmies krastā –man noņēma plīvuru un līgavainim piespraudi. Jauno pāri izvēlējāmies šādi-es metu pušķi un vīrs meta kājas lentu :) Kā saka oficiālā daļa bija beigusies, sākās afterparty :) Tā mēs ar jauno vīru un ar pārējiem viesiem nolecām līdz pieciem no rīta.Būtu jau lekuši tālāk,bet man uzlēca uz kājas!!!! :) Tad nu arī mūs nolika gulēt :)
Fincha
Kad pankūkas bija izceptas un apēstas,devāmies uz „Kučuru dzirnavām”. Vīrs dziedāja man serenādi,mazgāju vīram zeķes un, protams,plēsām šķīvi :) sanāca veselas vismaz divas futbola komandas :)
Fincha
Tad sekoja nākamais pieturas punkts-Ķirsona muiža. Tur mums bija sagatavots pārbaudījums-vīram jāiekurina plīts un man jācep pankūkas :) Kamēr cepās pankūkas, paspējām nodejot savu pirmo valsi :)
Fincha
Tālāk braucām uz keramiķa Seiksta darbnīcu,kur visiem kāzu dalībniekiem vajadzēja parakstīties uz māla poda,kas vēlāk nonāks mūsu īpašumā. Kamēr visi parakstījās,tikmēr uzkodām pīrādziņus un iedzērām šampīti :)
Fincha
Jau pēc desmit minūtēm lietus tiešām mitējās un varējām doties tālākajos piedzīvojumos. Tālāk notika lielā bildēšanās ar visiem viesiem un visādos veidos :) Pēc bildēšanās vedēji veda pirmajā pārbaudījumā-uz tiltiņu :) Jaunais vīrs gods godam tika galā ar uzdevumu :)
Fincha
Laulātāja runāja tik viegli un nepiespiesti,ka ik pa brīdim visi četri valdījām smieklus :) Smaids un smiekli pazuda tajā brīdī,kad sāka gāzt lietus kā no spaiņa un ceremonija tuvojās strauji beigām!!!! Ik pa brīdim skatījos uz vedējtēvu un vaicāju klusiņām:”Plāns B ir?” :) Ceremonija beidzās,bet lietus gāza. Nolēmām nedaudz uzkavēties,lai kaut drusciņ pierimstas lietus.
Fincha
Iesēdāmies mašīnā un devāmies uz Madonas Mūzikas skolu,jo tur mums paredzēta ceremonija. Tur mūs ar vedējiem ieveda atsevišķā telpā-deva norādījumus,ko un kas :) Pēc kādām 15 min mūs sauca,ka jāiet .Pirms iešanas vēl visi četratā pasmējāmies,jo mans topošais vīrs bija izstāstījis anekdoti :) Atskanot kāzu maršam,devāmies uz galveno ceremonijas vietu.
Precos Pro
Esi pakalpojumu sniedzējs?
Pievienojies mums un paplašini savu klientu loku
Uzzini vairākReklāma
Fabrikas restorāns
bagātīgas garšas un lieliska apkalpošana ar Vecpilsētas panorāmas skatu
Ziedu Ekspresis
ziedu un dekoru bāze
Māris Arbidāns
Kāzu fotogrāfs, LKFVA biedrs
Iesakām
Pianista Brīvdienas