29.05.2010-kārtīga saīsinātā darba diena :)
Fincha
Lielā diena bija klāt :) No rīta abi pamodāmies,mierīgi paēdām brokastis vēl pārrunājot dažus sīkumus,lai neaizmirstam. Diena bija saulaina,bet no rīta bija lijis lietus-tā jau bija laba zīme. Tā nu abi ap desmitiem no rīta devāmies uz Madonu-viņš pēc puķēm,es uz skaistumkopšanas salonu :) Pēc trijām stundām biju gatava-sazvanījos,lai draudzene brauc man pakaļ. Ar plīvuru matos un džinsās stāvēju uz ielas un gaidīju,kad tikšu vesta ģērbties :) Mašīnas signalizēja,cilvēki māja ar rokām,svešinieki nāca klāt un izteica komplimentus :) Beidzot draudzene ar bija klāt un abas braucām atpakaļ uz līgavaiņa māju,lai sāktu pucētos :) Pa to laiku līgavainis jau bija sapucējies un kaut kur klīda apkārt,lai es viņu neieraudzītu :) Kamēr ģērbos tikmēr ieradās jau pirmie viesi,kas organizē līgavas izpirkšanu (iepriekš ar vedējiem vienojāmies,ka šo procesu vadīs mana māsa un trīs māsīcas). Laiks skrēja ātri :) Pēc pulkstens diviem sāka manu izpirkšanu.Pati biju „iespundēta” istabiņā,lai visu dzirdētu,ko par mani saka topošais vīrs. Pēc pāris pārbaudījumiem, mana māsa ar maniem vecākiem piekrita,ka mīļotais vīrietis var ņemt mani par sievu :)
Fincha
Karogu mums vedēji noorganizēja :) Cik dzirdēju pa ausu galam- esot vēdējmātei paziņa uzšuvusi :)
Zandiņa
sirsnīgi sveicu savu skaisto dienu nosvinot!! :) Ir prieks raudzīties smaidošās sejās un klausīties aizrautīgos jautrības stāstos!! Lai ik diena jums tā tiktu pavadīta!! :)
Axeriana
Pēdējā bildē redzamo uz jums uzlikto "karogu" jūs darinājāt pasi, vai kur pasūtījāt? Ļoti skaists! :)
Axeriana
Ļoti labs apraksts! Par ko liels paldies! ;)
Apsveicu arī es lielajā dienā un novēlu smaidu saglabāt arī turpmāk tik pat pozitīvu un saulainu!!! :)
Apsveicu arī es lielajā dienā un novēlu smaidu saglabāt arī turpmāk tik pat pozitīvu un saulainu!!! :)
Fincha
Tās es pirku Vtendence Dominā,vai kā viņu tur sauc :))
Māla pods tas gan pieejams tikai Madonā :)
Māla pods tas gan pieejams tikai Madonā :)
Annačka
Super, man liekas šis šogad ir pirmais kāzu apraksts. Sveicieni jaunajai ģimenei un novēlu patīkamu medusmēneša baudīšanu ;)
Zanch
Sirsnīgs apraksts :) Nevarēju neievērot, ka tev ir superīgas zeķbikses :) Kur tu tādas ieķēri ?
Precos Pro
Esi pakalpojumu sniedzējs?
Pievienojies mums un paplašini savu klientu loku
Uzzini vairākReklāma
Fabrikas restorāns
bagātīgas garšas un lieliska apkalpošana ar Vecpilsētas panorāmas skatu
Ziedu Ekspresis
ziedu un dekoru bāze
Māris Arbidāns
Kāzu fotogrāfs, LKFVA biedrs
Iesakām
Pianista Brīvdienas