28.06.2008! Mūsu īpašā diena!
Taube
Beidzot saņēmos atrādīt bildītes un mazliet pastāstīt kā man noritēja kāzu diena.
Sākšu ar to, ka visu nedēļu līdz kāzam nevienu nakti nedabūju izgulēties, jo bija palikuši tik daudz neapdarīti darbiņi. Un kāzu rītā mani pamodināja friziere, kas bija ieradusies 7.15. Man vienīgā doma, ka gribu vēl pagulēt. Bet pēc 15 minūšu klejošanas pa māju sāku aptvert, ka jāsāk taču jau taisīt frizūra, bet neesmu ne nomazgājusies, ne plīvuru izgludinājusi. Tad iedevu savai frizierītei gludināt meitiņai jaciņu un plīvuru un pati savācos.
Tad nu bildītes no taisīšanās.
Sākšu ar to, ka visu nedēļu līdz kāzam nevienu nakti nedabūju izgulēties, jo bija palikuši tik daudz neapdarīti darbiņi. Un kāzu rītā mani pamodināja friziere, kas bija ieradusies 7.15. Man vienīgā doma, ka gribu vēl pagulēt. Bet pēc 15 minūšu klejošanas pa māju sāku aptvert, ka jāsāk taču jau taisīt frizūra, bet neesmu ne nomazgājusies, ne plīvuru izgludinājusi. Tad iedevu savai frizierītei gludināt meitiņai jaciņu un plīvuru un pati savācos.
Tad nu bildītes no taisīšanās.
Africa
Millllzīgi sveicieni jaunajai ģimenītei, prieks, ka tik jauki cilvēki ir kopā!
Taube, kleita tiešām ir kā no Holivudas:)
bilžuki arī visi vnk ideāli, it sevišķi no Rundāles pils!
tev komandā novākušies daudzas redzētas sejas - Ingreta ar vīru, Lauritas vīrs filmē, precos.lv tuvina cilvēkus:)))
Taube, kleita tiešām ir kā no Holivudas:)
bilžuki arī visi vnk ideāli, it sevišķi no Rundāles pils!
tev komandā novākušies daudzas redzētas sejas - Ingreta ar vīru, Lauritas vīrs filmē, precos.lv tuvina cilvēkus:)))
aijochka
Ļoti skaisti!!!!!
Nevarēju sagaidīt, kamēr visas bildītes saliksi.....
Sveicies jaunajai ģimenītei!Lai visi jūsu sapņi piepildās!!!!
Laimi, laimi, laimi......
Nevarēju sagaidīt, kamēr visas bildītes saliksi.....
Sveicies jaunajai ģimenītei!Lai visi jūsu sapņi piepildās!!!!
Laimi, laimi, laimi......
montha
Super!Apsveicu Jūs ar lielo notikumu Jūsu ģimenē! Fantastiski skaists pāris un tās bildes :)) Lai vienmēr Jūsu ģimenē valda mīlestības, saticība, cieņa un tā nedziestošā kaisles dzirksts :))
Taube
Atskatoties uz kāzām varu teikt, ka viss izdevās lieliski un sirsnīgi. Otrajā dienā spēlējam spēles un arī kāzu naktī bija jautru jautrās spēles saorganizētas. Soļanka pēc Ingūnas ieteikuma, aizgāja uz urrā un pirtošanās visas dienas garumā bija ideāla!
Pateicoties mūsu mīļajiem viesiem devāmies kāzu ceļojumā pa Eiropu. Jutāmies kā no jauna iemīlejušies! Kā divi balodīši. :D
Pēdēja bildīte no mūsu ceļojuma! :D
Pateicoties mūsu mīļajiem viesiem devāmies kāzu ceļojumā pa Eiropu. Jutāmies kā no jauna iemīlejušies! Kā divi balodīši. :D
Pēdēja bildīte no mūsu ceļojuma! :D
nebēdniece :)
Nu tad beidzot arī Taubes bildītes! Foooorshas!!!
Īpaši patika kur jūs ar vedējiem lecat, un tā kur abas ar Ingret- vispār! :D
un pati protams smuka bez gala!
Apsveicu Jūs abus !
Īpaši patika kur jūs ar vedējiem lecat, un tā kur abas ar Ingret- vispār! :D
un pati protams smuka bez gala!
Apsveicu Jūs abus !
Taube
Mičošanas laikā bija jābrauc ar laivu pa dīķi un mana mamma mums par pārsteigumu bija uzorganizējusi uguņošanu. Tad bija superīgi! Pilnīgi iespiedzos no pārsteiguma!
Precos Pro
Esi pakalpojumu sniedzējs?
Pievienojies mums un paplašini savu klientu loku
Uzzini vairākReklāma
Fabrikas restorāns
bagātīgas garšas un lieliska apkalpošana ar Vecpilsētas panorāmas skatu
Ziedu Ekspresis
ziedu un dekoru bāze
Māris Arbidāns
Kāzu fotogrāfs, LKFVA biedrs
Iesakām
Pianista Brīvdienas