Kāzu pakalpojumi
Svinību vietas
Skatīt visus

Skatīt kartē

Kāzu modes katalogs
Idejas un padomi
Skatīt visus
Kāzu stāsti
Skatīt visus
plānošanas rīki

28.06.08. Neaizmirstamā diena ko tik ilgi gaidīju!

Atvērt jaunu tēmu
v

vituks2

Kāzas nu ātri pienāca un tikpat ātri pagāja, bet atmiņas no tām palikušas ļoti ļoti daudz. Arī bildes jau ir daudz maz dabūtas no fotogrāfiem! :) Tādēļ vēlējos arī nedaudz padalīties savā skaistajā dienā ar jums.
42 atbildes
v

vituks2

Vēl..
v

vituks2

Viesu namā ieradāmies, nezinu cikos. Bet arī tur viss bija ļoti jauki. Viesi lustējās, bija dažādas spēles un atrakcijas. Mēs bijām tik laimīgi, ka pat visu neatceros. Tik bildes ir kā atgādinājums, par visiem notikumiem. Bet vēl vēlos pieminēt mičošanu. Tā bija kolosāla. Mēs nācām laikā no viesu nama 00.00 bija uztaisīts skaists sveču ceļš, viesi turēja rokās svecītes un dziedāja, citi pūta burbuļus. Pasakaina sajūta.
v

vidzulitis

Kurā salonā fotogrāfējāties? Nevaru izdomāt kurā labāk, jo par Rundāļa salonu ir dzirdētas daudzas negatīvas atsauksmes bet par citiem viedokļu nav
v

vidzulitis

Super, es tieši skatījos tajā dienā uz jums, gandrīz vai pretīm braucošā auto iebraucu.
v

vituks2

Tālāk sekoja jau pārējie 6 tilti! Arī ļoti jauki viss bija izdomāts ar daž ne dažādiem pārsteigumiem. Jāmet olas upītē, jālaiž baloni gaisā, jāmet vainadziņi Gaujā, jāsaslēdz slēdzenīte. Man viss ļoti patika.
v

vituks2

Pēc tam sekoja jauka foto sesija salonā. Tad nu tālāk ļoti jauka vieta, kur devāmies - Vīnkalni. Iesaku visām meitenēm, kas plāno precēties Valmieras tuvumā. Ļoti skaistas atrakcijas un pārbaudījumi tur bija noorganizēti ļoti jaukā lauku stilā, mierīgā gaisotnē.

Siņča

Valmierieši - ja? Kur svinējāt tālak? :)
v

vituks2

Pirmais tilts pēc baznīcas - lietū. Tas bija super. Kā nācām ārā - tā lija kā no spaiņiem. Bet man patika. Šajā tiltā Mārtiņš mani nesa pāri uz rokām, skaitot soļus, kā gadus, kurus mēs dzīvosim kopā. Sanāca gara kopdzīve - 85 gadi.
v

vituks2

Pēc izpirkšanas14.00 seko svinīgā ceremonija Sv. Sīmaņa baznīcā. Uz šo momentu biju satraukusies visvairāk! Nezinu kāpēc.. Laikam jau tādēļ, ka visi viesi mūs tur gaidīja un tik daudzi vēroja. Bet ceremonija bija ļoti jauka un mīļa. Mācītājs teica ļoti skaistu runu. Un protams pēc tam visi mūsu mīļie mūs sveica.

iveta25

Apsveicu!!!Esat laimīgi!!!;)
v

vituks2

Kad nu ar nelielu kavēšanos līgavainis ieradās mani izpirkt, protams, ka tika piedāvāta cita ražena meita. No kuras Mārtiņš tomēr atteicās un vēlējās citu līgavu (mani). Tomēr līdz manim vēl vajadzēja tikt. Jāuzmin bija lūpu nospiedumi mani, kas Mārtiņam necik nevedās. Nosauca visas - izņemot manējās. :D Tālāk bija jāatbild uz jautājumiem par mani un jāsauc mīļvārdiņš, līdz tiekam beidzot kopā un mūsu pirmā buča! :)
v

vituks2

Rīts sākās agri. Negulēta nakts no stresa un jau ap 7.00 esmu augšā. 9.00 no rīta jābūt frizētavā, taisīt frizūru un make-up. Viss izdodas ļoti jauki un dabiski. Dodos tālāk uz mammas māsas māju, kur notiks izpirkšana. Saģērbos un nu jau gaidīju savu mīļoto. Laiks vilkās ļoti lēni, un nevarēju vairs sagaidīt.
Pro reklāma

Precos Pro

Esi pakalpojumu sniedzējs?

Pievienojies mums un paplašini savu klientu loku

Uzzini vairāk

Pieraksties jaunumiem

Saņem aktuālākās kāzu idejas, iedvesmu un jaunākos pakalpojumu sniedzēju piedāvājumus.