28.06.08. Neaizmirstamā diena ko tik ilgi gaidīju!
vituks2
Kāzas nu ātri pienāca un tikpat ātri pagāja, bet atmiņas no tām palikušas ļoti ļoti daudz. Arī bildes jau ir daudz maz dabūtas no fotogrāfiem! :) Tādēļ vēlējos arī nedaudz padalīties savā skaistajā dienā ar jums.
vituks2
Paldies. Man jau arī bija tāds mirklis, kā daudzām meitenēm pirms kāzām, ka sāk nepatikt sava kleita. Bet man frizūru uztaisīja skaisti vienkāršu un make-up arī, ka beigās man ļoti ļoti patika! :) Un diena ar visiem pasākumiem, apģērbiem (mičošanas, rūķu cepurēm, otrās dienas) bija kolosālas.
kristine
mmmm :)
ļoti mīļas kāzas :)
zini, uzreiz gribas vērtēt un minēt, nez kā man būs.. :)))) lai gan man nav ne jausmas, organizācija ir vedēju rokās :)))
Gribēju teikt, nu, jūsu sapnis piepildījās, neatstājiet sapņu plauktiņu tukšu, nospraužat jaunus mērķus! Un ejiet un iegūstiet, un piepildiet! Daudz laimītes :)
p.s. īpašs kompliments par ziediem un tērpu ;)
ļoti mīļas kāzas :)
zini, uzreiz gribas vērtēt un minēt, nez kā man būs.. :)))) lai gan man nav ne jausmas, organizācija ir vedēju rokās :)))
Gribēju teikt, nu, jūsu sapnis piepildījās, neatstājiet sapņu plauktiņu tukšu, nospraužat jaunus mērķus! Un ejiet un iegūstiet, un piepildiet! Daudz laimītes :)
p.s. īpašs kompliments par ziediem un tērpu ;)
nebēdniece :)
No manis arī vimīļākie sveicieni! Bildes ir izdevušās, prieks par vēl vienu laimīgu jaunu ģimenīti!
p.s. sasmējos par guldīšanas bildīti, kur burbulis uz deguna! :D
p.s. sasmējos par guldīšanas bildīti, kur burbulis uz deguna! :D
vituks2
Kopumā - kāzas ļoti skaistas. Uztraukums pēc ceremonijas baznīcā jau bija krietni mazāks, bet patīkams saviļņojums bija visu dienu. Arī visu nākamo nedēļu šis saviļņojums bija ar mani. Kādas tagad sajūtas kā sievai - nezinu. It kā jau tādas pašas, bet kaut kādā ziņā, mūsu attiecības ir nedaudz mainījušās. Ja pirms tam bija iestājusies nedaudz tāda kā rutīna, tad tagad atkal visu laiku gribas būt kopā, priecāties un mīļoties utt. Kāzas ir pasakaina padarīšana.
vituks2
Un lielākais pārsteigums otrajā dienā - tikām pie medusmēneša. Mēs uzreiz nebijām plānojuši braukt medusmēnesī, bet gan jau labu laiku atpakaļ augustā bija pasūtīts ceļojums uz Turciju. Tad nu uzskatījām, ka tas būs mūsu ceļojums. Bet mums uzdāvināja medusnedēļu Slovākijā. 13.07. braucam prom atpūsties! ;)
vituks2
Nu lūk. Nākamā dienā modāmies ap 9.00. Modināja mūs diezgan skaļi. Otrajā dienā bija tā mierīgā stilā. Visi atbrauca, paēdām brokastis, uzspēlējām spēles, paēdām zupu (ļoti laba uz pohām), pārrunājām visu. Nu ļoti jauki un mīļi. Tad nu pēc tam kāzu svinēšana man turpinājās vēl dzīvoklī kādus 3 vakarus, jo bija jāiztukšo tēva uzbrūvētais alus (~50l). Jautri.
vituks2
Pēc mičošanas mēs pateicām paldies vecākiem un vedējiem. Šajā momentā gandrīz apraudājos, jo mana mamma apraudājās. Un protams pasakainā kūka.
Precos Pro
Esi pakalpojumu sniedzējs?
Pievienojies mums un paplašini savu klientu loku
Uzzini vairākReklāma
Fabrikas restorāns
bagātīgas garšas un lieliska apkalpošana ar Vecpilsētas panorāmas skatu
Ziedu Ekspresis
ziedu un dekoru bāze
Māris Arbidāns
Kāzu fotogrāfs, LKFVA biedrs
Iesakām
Pianista Brīvdienas