Kāzu pakalpojumi
Svinību vietas
Skatīt visus

Skatīt kartē

Kāzu modes katalogs
Idejas un padomi
Skatīt visus
Kāzu stāsti
Skatīt visus
plānošanas rīki

10.07.10 – mūsu skaistā diena!

Atvērt jaunu tēmu

jamaica

Pirms kāzām nakti pavadījām atsevišķi. Es paliku pie saviem vecākiem pa nakti. Visu nakti no patīkamā satraukuma nebiju gulējusi. Bet tas neiespaidoja manu superīgo garastāvokli. Jau no paša rīta pozitīvas enerģijas pārņemta sāku gatavošanās procesu. Friziera apmeklējums. Vizāžiste. Ģērbšanās.
Vedējtēvs un līgavainis jau bija ieradušies, bet man kleita vēl nebija uzvilkta. Vedējmāte satraucās vairāk nekā es pati.
Līgavainim bija jāiziet cauri izpirkšanas procesam, dažādiem uzdevumiem, kurus, viņš izpildīja ideāli. No 5 lūpu nospiedumiem viņš uzreiz atminēja manējās(par to mēs visi diezgan pabrīnījāmies kā kaut ko tādu var tik viegli atminēt) :D No trīs baloniem viņš izvēlējās saspridzināt pareizo, kurā iekšā bija zīmīte, ka viņš precas mīlestības dēļ.
Kamēr viņš nokļuva pie mums dzīvoklī, es jau biju saģērbta.
Atceros, kad man bija jāiznāk ārā no istabas, sirds man dauzījās no satraukuma. Galvā šaudījās domas par to vai es viņam patikšu šādā izskatā. :D
Viss bija lieliski!
Varējām doties uz laulību ceremoniju.
13 atbildes

jamaica

Paldies jums par jaukajiem vārdiem! :)

Tas ir viesu nams "Aļņi".
m

maijamaija

Mīlestības pilns pāris, pārējais paliek ēnā, jo tiešām var redzēt laimi jūsos! Lai tā saglabājas! :)
p.s. kas tas par viesu namu? Ļoti skaists!

frauA

apsveicu!!! fantastiskas bildes.. skaista kleita..
d

deMiss

Mmmm... :))) Lai Laimīte Jums pa priekšu iet! :)

jamaica

Seko ēšana, dejošana, spēles un vienkārši superīga laika pavadīšana.
Drīz jau klāt mičošana un guldināšana.
Pēc tam sekoja superīgs tusiņš līdz rītam!

Tā pagāja mūsu brīnišķīgā kāzu diena! Atmiņas par šo dienu, liek sirsniņai sisties straujāk un smaidīt! :)

P.S. Foto: Zane Nebeta

jamaica

Līdz tiekam viesu namā, mums jāizpilda kārtējie uzdevumiņi.
Saskandinām ar mūsu mīļajiem viesiem šampanieti pirms sēžamies viesu namā pie galda.

jamaica

Pa ceļam sastopam citu kāzinieku auto. Nofotografējamies starp mūsu kāzu mersīti un viņu čaiku.
Sveši cilvēki mums uzsauc „rūgts” :))

jamaica

......

jamaica

Tālāk vēl dažas vietas apmeklējam, izpildām vedēju sarūpētos uzdevumus. Un fotografējamies. :)

jamaica

Pirmā pieturvieta. Rakstam pagātnes grēkus, lokam laiviņas un palaižam pa straumi.
Nedaudz pafotografējamies.

jamaica

Lūk arī pirmie vārti! :D Mūsu šoferītis izdomāja kā atpirkties.

jamaica

...

jamaica

Pēc ceremonijas manas draudzenes priecājas par mūsu gredzeniem! :)
Pro reklāma

Precos Pro

Esi pakalpojumu sniedzējs?

Pievienojies mums un paplašini savu klientu loku

Uzzini vairāk

Pieraksties jaunumiem

Saņem aktuālākās kāzu idejas, iedvesmu un jaunākos pakalpojumu sniedzēju piedāvājumus.