Kāzu pakalpojumi
Svinību vietas
Skatīt visus

Skatīt kartē

Kāzu modes katalogs
Idejas un padomi
Skatīt visus
Kāzu stāsti
Skatīt visus
plānošanas rīki

07.09.07 jeb diena,kad uz zemes tik laimiigs nebij' neviens!

Atvērt jaunu tēmu

ilssy

Kaut arii ir pagaajusi vairaak kaa nedeelja,bet joprojaam dziivojam shiis dienas atminjaas :) ik pa briidim sho to atceramies :)
Taa kaa bazniicaa ceremonija bija tikai plkst.16, tad taa mieriigi bez steigas tiku safrizeeta, uzkraasota un beigu beigaas arii sageerbta. No uztraukuma ne zinjas, ne minjas! plkst.15.30 piebrauc limuziins pie maajaam,lai vestu mani uz bazniicu (miiljotais sagaidiija mani pie altaara).
32 atbildes

ilssy

tad teetis pienaak pie limuziina - saka, nu iesim! Man saakas uztraukums...bazniicas durvis bija nedaudz pieveertas, taas atveras un es redzu visus savus miiljos un tuvos, bet pie altaara miiljoto.....shis briidis bija viens no emocionaalaakajiem. Ejam iekshaa, teetis tik atkaarto- neuztraucies!neuztraucies!

ilssy

pie bazniicas piebraucam aatraak kaa vajadzeeja,tad nu seezhu viena limuziinaa, skatos kaa viesi pamazaaam ieiet bazniicaa. Ieraugot savu mazo krustdeelinju (1 gadinsh) smukaa uzvalcinjaa - aciis sarieshas asaras.
Pro reklāma

Precos Pro

Esi pakalpojumu sniedzējs?

Pievienojies mums un paplašini savu klientu loku

Uzzini vairāk

Pieraksties jaunumiem

Saņem aktuālākās kāzu idejas, iedvesmu un jaunākos pakalpojumu sniedzēju piedāvājumus.