07.09.07 jeb diena,kad uz zemes tik laimiigs nebij' neviens!
ilssy
Kaut arii ir pagaajusi vairaak kaa nedeelja,bet joprojaam dziivojam shiis dienas atminjaas :) ik pa briidim sho to atceramies :)
Taa kaa bazniicaa ceremonija bija tikai plkst.16, tad taa mieriigi bez steigas tiku safrizeeta, uzkraasota un beigu beigaas arii sageerbta. No uztraukuma ne zinjas, ne minjas! plkst.15.30 piebrauc limuziins pie maajaam,lai vestu mani uz bazniicu (miiljotais sagaidiija mani pie altaara).
Taa kaa bazniicaa ceremonija bija tikai plkst.16, tad taa mieriigi bez steigas tiku safrizeeta, uzkraasota un beigu beigaas arii sageerbta. No uztraukuma ne zinjas, ne minjas! plkst.15.30 piebrauc limuziins pie maajaam,lai vestu mani uz bazniicu (miiljotais sagaidiija mani pie altaara).
ilssy
peec michoshanas fonaa skanot "Baltajai dziesmai" gaisaa palaidaam baltus balonus ar briinumsveciiteem...tad torte un shmapanietis...
ilssy
pirms michoshanas veel mammas muus aijaa.....fonaa skan "Cik tie beerni aatri gan aug....", shajaa briidii neviens nespeej arsaras valdiit...tik skaists un emocionaals briidis...
ilssy
liidz michoshanai laiks pagaaja TIK aatri! Liidz tam protams - sevchu iedegshana, tosti, amati, pirmais valsis, atrakcijas utt....
ilssy
pie viesu nama visvisaadas izdariibas - gan ugunskura kurshana, karoga pacelshana,no rozeem nopleesaam eerkshkus,lai dziive bez eerkshkiem, shkiivis, mammas ar maizi saali un uudeni, kaa arii aaabols! Lai arii citiem nepatiik shiis visas padariishanas - man taas gribeejaas. Tik iepriesh vedeejmaatei pateicu, ka noteikti negribu beernu mazgaashanu un malkas zaageeshanu. Bildee muusu gimenes karogs!
ilssy
jau braucot uz fotosalonu saaka smidzinaat lietus,kas iipashi neko nesabojaaja - tas tak naudinjai :) Peec fotosalona bija paredzeets brauciens pa Lielupi, un lietus nemaz to neiztrauceeja! Zem tiltiem (visi gan vienmeer uz tiltiem visu ko dara, bet mees - zem :)) - sliicinaajaam gan asaras, gan visu slikto,kas liidz shim bijis.....vedeeji bija paruupeejushies par visaam shiim izdariibaam vienkaarshi lieliski! Veel dabujaam savu gimenes ziimodzinju :) ko vakara gaitaa arii likaam lietaa :) Bilde ir no brauciena pa Lielupi!
ilssy
peec bazniicas, dodamies uz fotosalonu ar vecaakiem un vedeejiem bildeeties.Paareejie viesi dodas uz viesu namu "Zaljie atvari", Jelgavas rajonaa.
ilssy
pieejam pie altaara- sirds dauzaas kaa traka, juutu,ka miiljotais arii uzraucies ne pa jokam (varbuut pat vairaak kaa es), shim aciis asaras, man ar! taalaak ceremonija,kuraa visjaukaakais briidis bija soliijumu teikshana - taa sajuta,kad miiljotais to teica bija neaprakstaama! paaec ceremonijas, sveikshana, fotografeeshanaas pie bazniicas.
Precos Pro
Esi pakalpojumu sniedzējs?
Pievienojies mums un paplašini savu klientu loku
Uzzini vairākReklāma
Fabrikas restorāns
bagātīgas garšas un lieliska apkalpošana ar Vecpilsētas panorāmas skatu
Ziedu Ekspresis
ziedu un dekoru bāze
Māris Arbidāns
Kāzu fotogrāfs, LKFVA biedrs
Iesakām
Pianista Brīvdienas