Kāzu pakalpojumi
Svinību vietas
Skatīt visus

Skatīt kartē

Kāzu modes katalogs
Idejas un padomi
Skatīt visus
Kāzu stāsti
Skatīt visus
plānošanas rīki

07.09.07 jeb diena,kad uz zemes tik laimiigs nebij' neviens!

Atvērt jaunu tēmu

ilssy

Kaut arii ir pagaajusi vairaak kaa nedeelja,bet joprojaam dziivojam shiis dienas atminjaas :) ik pa briidim sho to atceramies :)
Taa kaa bazniicaa ceremonija bija tikai plkst.16, tad taa mieriigi bez steigas tiku safrizeeta, uzkraasota un beigu beigaas arii sageerbta. No uztraukuma ne zinjas, ne minjas! plkst.15.30 piebrauc limuziins pie maajaam,lai vestu mani uz bazniicu (miiljotais sagaidiija mani pie altaara).
32 atbildes

ilssy

peec michoshanas fonaa skanot "Baltajai dziesmai" gaisaa palaidaam baltus balonus ar briinumsveciiteem...tad torte un shmapanietis...

ilssy

michoshanaa....

ilssy

pirms michoshanas veel mammas muus aijaa.....fonaa skan "Cik tie beerni aatri gan aug....", shajaa briidii neviens nespeej arsaras valdiit...tik skaists un emocionaals briidis...

ilssy

liidz michoshanai laiks pagaaja TIK aatri! Liidz tam protams - sevchu iedegshana, tosti, amati, pirmais valsis, atrakcijas utt....

ilssy

pie viesu nama visvisaadas izdariibas - gan ugunskura kurshana, karoga pacelshana,no rozeem nopleesaam eerkshkus,lai dziive bez eerkshkiem, shkiivis, mammas ar maizi saali un uudeni, kaa arii aaabols! Lai arii citiem nepatiik shiis visas padariishanas - man taas gribeejaas. Tik iepriesh vedeejmaatei pateicu, ka noteikti negribu beernu mazgaashanu un malkas zaageeshanu. Bildee muusu gimenes karogs!

ilssy

taalaak jau celsh uz viesu namu, pa celjam veel dazhi tilti....

ilssy

jau braucot uz fotosalonu saaka smidzinaat lietus,kas iipashi neko nesabojaaja - tas tak naudinjai :) Peec fotosalona bija paredzeets brauciens pa Lielupi, un lietus nemaz to neiztrauceeja! Zem tiltiem (visi gan vienmeer uz tiltiem visu ko dara, bet mees - zem :)) - sliicinaajaam gan asaras, gan visu slikto,kas liidz shim bijis.....vedeeji bija paruupeejushies par visaam shiim izdariibaam vienkaarshi lieliski! Veel dabujaam savu gimenes ziimodzinju :) ko vakara gaitaa arii likaam lietaa :) Bilde ir no brauciena pa Lielupi!
B

Bubū

Vieglu taku, raitu soli
Divatā staigājot,
Lai netrūkst mīļu vārdu
Visu mūžu dzīvojot.
B

Bubū

Sveicieni jaunajai ģimenītei!

ilssy

ae vecaakiem!

ilssy

:)

ilssy

melnbaltaas bildes,manupraat, pat ir labakas par kraasainajasam!

ilssy

muusu miiljie vedeeji!

ilssy

peec bazniicas, dodamies uz fotosalonu ar vecaakiem un vedeejiem bildeeties.Paareejie viesi dodas uz viesu namu "Zaljie atvari", Jelgavas rajonaa.

ilssy

pieejam pie altaara- sirds dauzaas kaa traka, juutu,ka miiljotais arii uzraucies ne pa jokam (varbuut pat vairaak kaa es), shim aciis asaras, man ar! taalaak ceremonija,kuraa visjaukaakais briidis bija soliijumu teikshana - taa sajuta,kad miiljotais to teica bija neaprakstaama! paaec ceremonijas, sveikshana, fotografeeshanaas pie bazniicas.
Pro reklāma

Precos Pro

Esi pakalpojumu sniedzējs?

Pievienojies mums un paplašini savu klientu loku

Uzzini vairāk

Pieraksties jaunumiem

Saņem aktuālākās kāzu idejas, iedvesmu un jaunākos pakalpojumu sniedzēju piedāvājumus.