07.09.07 jeb diena,kad uz zemes tik laimiigs nebij' neviens!
ilssy
Kaut arii ir pagaajusi vairaak kaa nedeelja,bet joprojaam dziivojam shiis dienas atminjaas :) ik pa briidim sho to atceramies :)
Taa kaa bazniicaa ceremonija bija tikai plkst.16, tad taa mieriigi bez steigas tiku safrizeeta, uzkraasota un beigu beigaas arii sageerbta. No uztraukuma ne zinjas, ne minjas! plkst.15.30 piebrauc limuziins pie maajaam,lai vestu mani uz bazniicu (miiljotais sagaidiija mani pie altaara).
Taa kaa bazniicaa ceremonija bija tikai plkst.16, tad taa mieriigi bez steigas tiku safrizeeta, uzkraasota un beigu beigaas arii sageerbta. No uztraukuma ne zinjas, ne minjas! plkst.15.30 piebrauc limuziins pie maajaam,lai vestu mani uz bazniicu (miiljotais sagaidiija mani pie altaara).
kriksene
Apsveicu, laimi, milestibu un saticibu visa muza garumaa!!:))
Mums jau ari sis skaistais notikums ir aiz muguras, bet sirsnina vel esam taja lielaja diena:)))Kad bus vairak laika ari ieliksu paris bildites un nelielu aprakstinu:)
Mums jau ari sis skaistais notikums ir aiz muguras, bet sirsnina vel esam taja lielaja diena:)))Kad bus vairak laika ari ieliksu paris bildites un nelielu aprakstinu:)
Africa
kleitiņa tiešām super, tev ļoti piestāv
bilde uz kuģīša visatraktīvākā:)
Ingreta ar vīru izcili strādājuši!
bilde uz kuģīša visatraktīvākā:)
Ingreta ar vīru izcili strādājuši!
Dzēsts lietotājs
Daudz baltus gadiņus nodzīvot, daudz jautrus bērniņus sadzīvot un visus rožu ērkšķus pārdzīvot!!
No sirds sveicu :)
Skaista līgaviņa:)
No sirds sveicu :)
Skaista līgaviņa:)
sikasaulite
Super bildes - ļoti skaistas, kleita arī burvīga un jauks stāsts.
Lai izdodas ar šādu mīļumu, gaišumu un mīlestību pavadīt kopdzīvē katru dienu!!!:)))
Lai izdodas ar šādu mīļumu, gaišumu un mīlestību pavadīt kopdzīvē katru dienu!!!:)))
anminka
nu ļoti, ļoti skaisti...
ar nepacietību gaidīju katru bildīti un klikšķinmāju uz refresh!
jauki-apsveicu!
īpaša bilde ir uz kugīša...
un ļoti grawciozi viņš tur tevi rokās -kā tāds Herkuless
ar nepacietību gaidīju katru bildīti un klikšķinmāju uz refresh!
jauki-apsveicu!
īpaša bilde ir uz kugīša...
un ļoti grawciozi viņš tur tevi rokās -kā tāds Herkuless
ilssy
Es piedzimu pasaulee,
Lai kopaa ar Tevi
Satiktu ik riitu.
Es piedzimu pasaulee,
Lai Tavas rokas sasildiitu
Ne tikai dienu
Ne tikai muuzhu
Zem debesiim zilgaam.
Divus muuzhus,
Triis muuzhus,
Daudz ilgaak....
Lai kopaa ar Tevi
Satiktu ik riitu.
Es piedzimu pasaulee,
Lai Tavas rokas sasildiitu
Ne tikai dienu
Ne tikai muuzhu
Zem debesiim zilgaam.
Divus muuzhus,
Triis muuzhus,
Daudz ilgaak....
ilssy
no riita vedeeji ar viesiem naaka muus modinaat, skataas,ko nu "mees pa nakti sadariijushi"! taalaak brokastis(soljanaka bija tieshi laikaa) :) nedaudz veel pasvineejamies viesu namaa, tad tuveekie viesi devaas pie maniem vecaakiem uz laukiiem,bet mees uz Siguldu atpuusties!
Tikai tagad apjaushu,cik labi kaazas taisiit 5dienaa, jo veel 6dienaa var svineeties un tikai 7dienaa saakt domaat par darba nedeelju :) Visu protams nemaz nav iespeejams uzrakstiit un izstaastiit,cik shii diena bija skaista.... :)
Tikai tagad apjaushu,cik labi kaazas taisiit 5dienaa, jo veel 6dienaa var svineeties un tikai 7dienaa saakt domaat par darba nedeelju :) Visu protams nemaz nav iespeejams uzrakstiit un izstaastiit,cik shii diena bija skaista.... :)
Precos Pro
Esi pakalpojumu sniedzējs?
Pievienojies mums un paplašini savu klientu loku
Uzzini vairākReklāma
Fabrikas restorāns
bagātīgas garšas un lieliska apkalpošana ar Vecpilsētas panorāmas skatu
Ziedu Ekspresis
ziedu un dekoru bāze
Māris Arbidāns
Kāzu fotogrāfs, LKFVA biedrs
Iesakām
Pianista Brīvdienas