03.11.2007.
Olj4ik
te mans, pagaidam vēl līgavainis, atnāca man pakaļ pie saviem vecākiem!
zvirbulis
Jippī! Mums kāzas tai pašā zaksā un tai pašā viesu namā būs :) Vai vari kādas atsauksmes, komentārus par viesu namu dot?
Nosūtīju šo pašu tev arī privāti
Nosūtīju šo pašu tev arī privāti
Olj4ik
mūsu kāzu avīze tika taisīta Ventas Balss redakcijā!!tur mūsu vedēji uzdarbojās!!mums pašiem tas bija liels pārsteigums!!vedēji bija savākuši no mūsu draugiem un vecākiem visādas bildes,kur mēs kopā,es nezinu kurš izdomāja tos tekstus(tie bija katrai billdei klāt) bet tie bija tik smieklīgi on oriģināli!tad tur bija tipa ziņas,kaut-kādas noziedzības,ugunsgrēki,sakarā ar mums!sludinājumi arī!tv programma! apsveikumi,horoskopi,laika prognoze!! nu tā kā īstajā avīzē!!!pat svītrkods bija!!!,ja un cena avīzei bija-CIK NAV ŽĒL!!
anta
Vispirms apsveicu! un tad gribēju jautāt, vai vari pastāstīt sīkāk par jūsu kāzu avīzi, līdz šim visas foruma tēmas, ko skatos par kāzu avīzi sastāv no atsūti un aizsūtīju uz meilu utml, gribētos redzēt kādu paraugu.:)
inesegatis
Izskatas loti jaukas,sirsnigas kazas.Apsveicu!Ja nav noslepums- kas fotografeja kazas?.Loti skaistas bildites!
maara
veelu tieshaam jums abiem draudziigi un saticiigi vienam viens otru miileet, dot siltumu un atbalstiit! juus viens otram esat vistuvaakie!:)
Lauminja
Lai Jums daudz laimītes katru dienu un spēja tās saskatīt arī ikdienišķās lietās.
Manuprāt, melnbaltās bildes ir lieliskas! Tad vēl tā - ar "dzīvo" sirdi :)
Manuprāt, melnbaltās bildes ir lieliskas! Tad vēl tā - ar "dzīvo" sirdi :)
Mīce
Liels sveiciens jaunlaulātajiem! Ļoti patīk bildes no fotosesijas pilī. Olj4ik, ja nav noslēpums, kas bija Jūsu fotogrāfs?
Precos Pro
Esi pakalpojumu sniedzējs?
Pievienojies mums un paplašini savu klientu loku
Uzzini vairākReklāma
Fabrikas restorāns
bagātīgas garšas un lieliska apkalpošana ar Vecpilsētas panorāmas skatu
Ziedu Ekspresis
ziedu un dekoru bāze
Māris Arbidāns
Kāzu fotogrāfs, LKFVA biedrs
Iesakām
Pianista Brīvdienas