Kāzu pakalpojumi
Svinību vietas
Skatīt visus

Skatīt kartē

Kāzu modes katalogs
Idejas un padomi
Skatīt visus
Kāzu stāsti
Skatīt visus
plānošanas rīki

Olj4ik

te mans, pagaidam vēl līgavainis, atnāca man pakaļ pie saviem vecākiem!
43 atbildes

iveta25

Lielum lieli apsveikumi jaunajai ģimenei:)
z

zvirbulis

Jippī! Mums kāzas tai pašā zaksā un tai pašā viesu namā būs :) Vai vari kādas atsauksmes, komentārus par viesu namu dot?
Nosūtīju šo pašu tev arī privāti

Olj4ik

mūsu kāzu avīze tika taisīta Ventas Balss redakcijā!!tur mūsu vedēji uzdarbojās!!mums pašiem tas bija liels pārsteigums!!vedēji bija savākuši no mūsu draugiem un vecākiem visādas bildes,kur mēs kopā,es nezinu kurš izdomāja tos tekstus(tie bija katrai billdei klāt) bet tie bija tik smieklīgi on oriģināli!tad tur bija tipa ziņas,kaut-kādas noziedzības,ugunsgrēki,sakarā ar mums!sludinājumi arī!tv programma! apsveikumi,horoskopi,laika prognoze!! nu tā kā īstajā avīzē!!!pat svītrkods bija!!!,ja un cena avīzei bija-CIK NAV ŽĒL!!

Olj4ik

liels...ne milzīgs paldies visiem!!!!

menesgaisma

es ari pievienojos sveicējiem daudz laimes un milestibas...

ieveens

Vieglu taku, raitu soli
Divatā staigājot,
Lai netrūkst mīļu vārdu
Visu mūžu dzīvojot.
a

anta

Vispirms apsveicu! un tad gribēju jautāt, vai vari pastāstīt sīkāk par jūsu kāzu avīzi, līdz šim visas foruma tēmas, ko skatos par kāzu avīzi sastāv no atsūti un aizsūtīju uz meilu utml, gribētos redzēt kādu paraugu.:)

Daniela

Daudz mīļu brīžu dzīvē!!!

inesegatis

Izskatas loti jaukas,sirsnigas kazas.Apsveicu!Ja nav noslepums- kas fotografeja kazas?.Loti skaistas bildites!

Karolina

Sirsnīgs sveiciens jaunajai ģimenītei!!! Kleita ļoti Tev piestāv :)

maara

veelu tieshaam jums abiem draudziigi un saticiigi vienam viens otru miileet, dot siltumu un atbalstiit! juus viens otram esat vistuvaakie!:)

Lauminja

Lai Jums daudz laimītes katru dienu un spēja tās saskatīt arī ikdienišķās lietās.

Manuprāt, melnbaltās bildes ir lieliskas! Tad vēl tā - ar "dzīvo" sirdi :)

Mīce

Liels sveiciens jaunlaulātajiem! Ļoti patīk bildes no fotosesijas pilī. Olj4ik, ja nav noslēpums, kas bija Jūsu fotogrāfs?

mazulīte

skaisti! :)
visu jums to labāko, jaukāko un mīļāko! lai mīlestība vienmēr jūs vieno! :)
a

anminka

ļoti skaisti!tika vienkārša un skaita, klasiska kleita-eleganti.un šlepe zaksā...
laimīti un mīlestību būžu kopā staigājot!
Pro reklāma

Precos Pro

Esi pakalpojumu sniedzējs?

Pievienojies mums un paplašini savu klientu loku

Uzzini vairāk

Pieraksties jaunumiem

Saņem aktuālākās kāzu idejas, iedvesmu un jaunākos pakalpojumu sniedzēju piedāvājumus.