FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Precos.lv raksti

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Precos.lv raksti

Baznīca vai dzimtsarakstu nodaļa?

P
Precos.lv 07.08.12. 14:46 | Kāzu datums: 20.05.2023

Kad skaidrs kļuvis tas, ka precēsieties, nākamais svarīgais jautājums, kas jānoskaidro, ir – kur to darīt? Baznīcā, dzimtsarakstu nodaļā, pie jūras, pilī vai varbūt gaisa balonā?

Lasīt visu rakstu

4 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
magdalena3 08.08.12. 07:56 | Kāzu datums: 15.09.2012

Tā ir katra cilvēka brīva izvēle. Manā gadījumā tā ir baznīca :)

s
signarins 05.01.14. 12:08 | Kāzu datums: 21.06.2014

Kā notiek ceremonija dzimtsarakstu nodaļā? Nekad neesmu bijusi kāzās, kas nenotiek baznīcā, bet pašiem baznīcas nebūs. Līgavas pieiešana pie līgavaiņa un sarakstītāja notiek tāpat kā baznīcā pie mācītāja - iet pa tādu kā eju cauri visiem viesiem vai kā? Ir iespējams pašiem izvēlēties mūziku, kas skan, kad līgava ienāk zālē?

C
Crexcrex 05.01.14. 18:58 | Kāzu datums: 10.05.2014

Parasti dzimtsarakstu nodaļā abi ienāk reizē, bet iespējams sarunāt arī citu kārtību-sazinies ar konkrēto nodaļu! Tāpat arī par mūziku ir jāvienojas ar nodaļas personālu, jo katrā vietā attieksme pret jaunā pāra vēlmēm var būt atšķirīga. Ja piedāvātā kārtība nepatiks, varat interesēties citās nodaļās, arī par reģistrāciju jūsu izvēlētā vietā.

kaktusiņš 27.02.14. 09:07 | Kāzu datums: 30.08.2014

Mani arī interesē dzimtsarakstu nodaļas kārtība. Vienas nodaļas aprakstā izlasīju "Dzimtsarakstu nodaļā jāierodas vēlākais 15 minūtes pirms ceremonijas, lai nokārtotu pēdējās formalitātes.", tas nozīmē, ka tiktos ar topošo vīru vēl pirms ceremonijas, bet es gribētu, lai viņš mani ierauga pirmo reizi nākam pa durvīm iekšā ceremonijas laikā, eh. Laikam tomēr būs jādomā par izbraukuma ceremoniju kādā parkā :)