Kāzu plānošana
Kāzu materiāli
Teksts ielūgumā
Vēlos Tevi uzmundrināt - nav pareiza vai nepareiza teksta, svarīgākais ir kā jūs to izjūtat, kāda ir kāzu noskaņa un tematika. Ja vēlies varu Tev uz @ pastu aizsūtīt savu ielūguma teksta variantu:)
Paldies mana e-pasta adresite:)
dronerita@gmail.com
Nosūtīju:)
Liels tev paldiesins,Jums loti skaists teksts:)
es ari aizsutiju 2 pantiņus!
sākuma es arī izstudēju visus te atrodamos paraugus, un tad tikai sākās, sapratu, ka gribu mazliet personiskāk uzrunāt ielūdzamos viesus, nevis ar cien, bet mīļāk
tad gribējās ielikt kādu radošu domu pašā ielūguma tekstā
tad radās visādi p.s. kurus uzskatīju par vajadzīgu ierakstī, un beigu beigās ielūgums galīgi vairs nelīdzinājās tam standartam, kas te visur atrodams :))
es esmu par to, ka tomēr jāpieiet radoši tam visam un ka tieši tā kā tu pati uzrakstīsi, būs vislabāk un pareizāk :)
hmmm,ir kādas idejas kā savādāk sākt ielūguma tekstu bez Cien.?????
Cien. pavisam noteikti kāzu ielūgumā var aizvietot ar mīļie, dārgie utt...
Mums ari patik Mielie...
mēs rakstījām - mūsu mīļajiem draugiem - - tādiem un tādiem
vai vnk mīļajiem ...
arī neizmantojām uzrunas veidu, bet gan rakstījām, kam ielūgums domāts - tā labāk saderējās ar noformējumu un visu pārējo
Bet kaa ar vedejiem,viniem ari ielugumi jataisa,vai ari kaa savadak?
Visiem ielūgumi jātais identiski...
Mums vedējiem bija atsevišķs ielūgums - savādāks kā citiem. Tāpat savādāku taisījām arī vecākiem un vecvecākiem. Pārējiem viesiem gan bija vienādi.
bet kā rakstīt? "Mīļie vedēji! Esiet laipni aicināti...." Vai tiešām vedējiem ir jāsūta vai nav jāsūta ielūgums??? Esmu nedaudz nesaparašanā...
Protams,ka arī vedējiem ir jādod ielūgums!!!
Viņiem taču ar vajag kaut ko rokā turamu nevis tikai mutiski:)
Es arī rakstīju Mīļie, jo kaut kā tomēr savējiem rakstu ne jau svešiem!:)
Mēs vedēju ielūgumā rakstījām paldies, ka viņi uzņēmušies šo svarīgo pienākumu, kā arī atgādinājumu, kur notiks reģistrācija, kur viesības
mēs vedējiem arī rakstījām "Dārgie ___! Paldies Jums, ka būsiet ar mums kopā laimīgākajā mūsu dzīves brīdī, kad viens otram teiksim jā vārdu! " un tālāk kā ielūgumos viesiem (tikai neminot, kas ir vedēji :) )
paldies ņemšu vērā!
Lūdzu padalieties arī ar mani ielūgumu tekstos :) Sabiine@one.lv Paldies!
Es but uloti pateiciga, ja kada/kads varetu ari man atsuti savu ielugumu Tekstu paraugu.. Ludzu, ludzu..:)
maritanakukle@inbox.lv
Jau ieprieksh, liels paldies!!