Līgavas pušķis - pēc kāzām!
Sakiet lūdzu mīļās sievas ! Kur Jūs likāt savu pušķi pēc kāzām????? nju tas attiecas uz tām kuras viņu nemeta mičošanā!
Man viņš glabājas mājās,bet te nesen viena paziņa stastīja,ka neesot labi pušķi pēc kāzām uzglabāt! Tādēļ gribēju zināt ko Jūs pārējas sievas ar vinju darat??? Vai darījāt?? :))
Citiem vārdiem- rūpējieties par laulību nevis parastiem priekšmetiem, tad laulība būs ilga, laimīga un saticīga! To arī Jums visām novēlu!
Tāpat bija ar kleitu, kad paziņoju māsīcai, ka aiznesu uz tīrītavu, tad viņa iebrēcās, ka nedrīkst!!! Bet tā kā es aizliedzu viņai stāstīt, kas man par to draud, tad beigās izdomājām pašas, ka iztīrīt kāzu kleitu no dubļiem ir iztīrīt kāzu dienas atmiņas no sliktajiem momentiem un netīrumiem :) Punkts. Neko citu negatīvu es negribu dzirdēt, lai sevi neiekodēju.
Līdz kāzām īsti nezināju, ko pēcāk iesākšu ar savu pušķi, taču kad otrās dienas vakarā ieraudzīju to jau pavisam saņurkājušos, sapratu, ka kaltēt un glabāt to nevēlos, bija iekšēja sajūta, ka pušķis ir kas tāds, kas pieder jau noietam posmam manā dzīvē un man tas vairs nav vajadzīgs, arī ne sentimentālām atmiņām (tas vairs neizskatījās ne tuvu tik skaists un drīzāk izraisīja manī nožēlu). Piedāvāju vīram naktī aiziet līdz Lielupes tiltam un iemest upē manu pušķi un viņa piespraudi, ko arī izdarījām - ieelpojām vēl pēdējo reizi mūsu kāzu dienas ziedu smaržu un atdevām tos upei, kuras krastos daudzus gadus piedzīvoti mums nozīmīgi brīži.
es gan tam pušķim nepielieku tik lielu nozīmi, jo man tas ir pušķis, kuru no rīta uzdāvināja līgavainis. viesi taču arī dāvināja ziedus.. nu kaut kā tā es to uztveru. pušķis skaists. vēl stāv un priecē mani :)
Esmu redzējusi, ka met "viltotu" līgavas pušķi-kur acīmredzams, ka nav tas pats-tas gan man likās neforshi-kādēļ jāmēt-atrakcijai? Tad labāk nemet, ja nevēlies dāvāt to kādai un gribi saglabāt sev.
Man jau draudzenes mēnešiem runāja, ka grib ķert manu pušķi :)
Tas ko es saglabāju no kāzu nakts-ir sveces, kuras tad arī tiks aizdedzinātas kādos īpašos bŗīžos/datumos, gultas veļu ( dāvana mums), pārbaudījumos tapušas lietas-vārdi u.c.
Tā skaistumu varu apskatīt un apbrīnot kāzu bildēs! :)
Ja pazūd perspektīva, pazūd arī interese. Tā man šķiet.