Jaunais pāris mičošanā - jā vai nē?
Kā jūs rīkosiet mičošanu tradicionālo? Vai jums būs jaunais pāris? Vai līgaviņas atdos savu plīvuru, vai tomēr taisīsiet rezerves?
Kā jūs rīkosiet mičošanu tradicionālo? Vai jums būs jaunais pāris? Vai līgaviņas atdos savu plīvuru, vai tomēr taisīsiet rezerves?
Man plīvurs ar nebūs.
(Kaut kā desmitajā kopdzīves gadā nelikās iederīgi :)).
Metīsim pušķi (īsto) un prievīti. Pagaidām par nekādu papildus amzieri jauna pāra sakarā neesam domājuši.
doma ir interesanta, galvenais apspēlēt - lai nav samulsums :), jo lentīti parasti jaunais vīrs met un kungi ķer
Pušķi metīšu īsto un vīriņš metīs lentīti...
Pirmais, es metisu viltoto ligavas puski meitenem, ta meitene ar savejo bus viens paris;
Otrais, manejais vilks man no kajas zilo lentiiti (krievu val. Podvjazka), metis draugiem, tas bus otrais;
Bet treso mes vienkarsi izvelamies, kuriem bus obligati japrecas nakosiem. Tie ari mums palidzes torti griest un parnems visus pienakumus pec 12:00.
Mums tāds jautājums pat neradās, mičošana bija gan tradicionālā, gan arī pušķi metu (mana pušķa dublikātu). Vīrs man noņēma plīvuru un uzlika jaunajai līgavai, es noņēmu ziediņu no žaketes un pieliku jaunajam līgavainim. No rīta visu saņēmām atpakaļ, jo visiem jau zināms, ka kleitu var neglabāt visu mūžu, bet pušķi un plīvuru jau gan..