FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzu dāvanas

Jautājums līgavām - kāzu dāvanas.

K
Klinģerīte 08.06.11. 12:33 | Kāzu datums: 01.02.2012

Krīzes gadu tendence ir prasīt, lai dāvina un dāvināt kāzās naudu.
Bet ja izslēdzam šo iespēju un ļaujamies pasapņot...

Kādu dāvanu Jūs labprāt saņemtu kāzās?
Un varbūt pie reizes - ko labāk tomēr ne.

Man laikam kārotos neliels izbrauciens ar kādu jahtu vai kuģīti. Neatteiktos arī no gaisa balona lidojuma, bet tas nav visai lēts prieks (tur draugiem nāktos samesties).

Savukārt, labprāt nesaņemtu fotorāmi. :)

9 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
k
kikimonc 08.06.11. 12:39

Es personīgi noteikti nevēlētos traukus, glāžu komplektus un citus piederumus, jo dažbrīd cilvēki dāvina tik muļķīgas dāvanas un nepadomā vai maz tas ir vajadzīgs, ka viņas nav kur likt.

K
Klinģerīte 08.06.11. 12:44 | Kāzu datums: 01.02.2012

Nu ja vien glāzes un trauki nav plastmasas, rozā vai pūkainas, bet kvalitatīvi un interesanti, es gan neatteiktos. :)

Nu un ko Tu gribētu?

Madeline 08.06.11. 12:46 | Kāzu datums: 14.08.2009

Es esmu par sajūtu dāvanām - dāvanu karte masāžai vai vakariņām divatā, kaut vai draugu noorganizēts pikniks pie jūras... mums draugi uzdāvināja 3 dienu atpūtu "Rakaros" pēc kāzām. Bijām sajūsmā!
Starp citu, neviens nevienu servīzi, kā senāk bija modē, neuzdāvināja... gandrīz žēl, jo būtu noderējusi. Tikām gan pie glāžu komplekta, kas arī ir cienīts un mīlēts, un labi kalpo.

Grūti pat pateikt, vai ir kas tāds, ko negribētu saņemt - ja dāvana ir pārdomāta, tai līdzi nāk stāsts un mīļums, tad neko vairāk nemaz nevar vēlēties!

b
baibba23 08.06.11. 12:58 | Kāzu datums: 23.07.2011

Mes gribetu naudu,jo esam ieplánijushi braukt celojumá,un ari vairak neuzturamies Latvija.tapec trauki buutu gruti nogadat musu dzivesvieta.

s
sicilia 08.06.11. 13:15 | Kāzu datums: 05.09.2009

Nu pirms kāzām mums daudzi prasīja ko dāvināt un dažas savas vēlmes izteicu. un esmu apmierināta. daudzi dāvināja naudu, salikām kopā un nopirkām trauku mazgājamo mašīnu. ļottti laba dāvana no viņiem sanāca.,.. cienīta un mīlēta visvairāk :D
nu uzdāvināja mums krūžu komplekti a'la servīze. stāv neizsaiņota no orģinālpakas. man nepatīk, praktiski lāgā nav pielietojama... aizņem vietu un krāj putekļus

E
ElīnaPelīna 08.06.11. 15:45 | Kāzu datums: 04.09.2010

Mums nebija nekādas norādes par dāvanām, līdz ar to daudzi uzdāvināja naudu. Bija viena servīze par ko sākuā pasmaidīju, bet tad tuvāk apskatot novērteju tās kvalitāti un ērtumu, un vēl gravētas kūku karotes, un man ļoti patīk tāda dāvana. Katrā ziņā servize ir no tādām, ko atstāt mantojumā bērniem.
Bet par izsapņotām - man tādu nebija, priecājos par visu, ko uzdāvināja, un īstenībā pirms kāzām nemaz par dāvanām nedomāju, kaut kā nekad īpaši nav bijis svarīgi.

i
ilze_egle 08.06.11. 19:01 | Kāzu datums: 05.01.2004

Es domāju, ka daļa cilvēku dāvina lietas nevis naudu, jo nezin, cik lielu summu ir pieklājīgi un cik lielu summu nepieklājīgi dāvināt. Šī varētu būt blakus tēma, blakus jautājums- sākot no cik Ls jūsuprāt ir pieklājīgi dāvināt uz kāzām? :)

Par mantām runājot- piekrītu, ka dāvināt servīzes un citus štruntus pārim, kas jau dzīvo vairākus gadus kopā savā miteklī, ir mazliet muļķīgi, jo visticamāk gandrīz visa iedzīve viņiem jau ir. Turpretī gados jauniem cilvēkiem, kas vēl nav kopā dzīvojuši (interesanti, vai mūsdienās tādi pāri vispār ir?), tāda veida dāvanas būtu pašā laikā, ar nosacījumu, ka viesi savā starpā tomēr vienojas, ko kurš dāvinās, lai neuzdāvina 10 servīzes :)

a
anchuu 08.06.11. 22:17 | Kāzu datums: 16.07.2011

Mēs jau 3 gadus dzīvojam kopā, bet tā pat ir daudz sadzīviskas lietas, kas noder,etu, priecāsimies pa rtraukiem, bļodām, galda piederumiem, virtuves kombainu un tamlīdzīgām dāvanām.

ingins 09.06.11. 08:39 | Kāzu datums: 16.08.2008

Es ar vīru pirms kāzām kopā bijām 8 gadus, bet tā pa īstam kopā nebijām dzīvojuši...sākām draudzēties ļoti agri, bija vidusskolas gadi, tad studiju gadu, kur katrs dzīvojām savā vietā, tad vēl šādas tādas mācības un darbi katram savā vietā, līdz ar to mums nebija kopīgu mantu un sadzīves lietas, tamdēļ kāzās lūdzām dāvināt dāvanas...tad nu mums bija segas, trauki, kombaini, galda piederumi, sadzīves tehnika, tajā skaitā televizors, mikroviļņu krāsns, dvieļi utt. Un par visām lietām ļoti priecājāmies un lietojam. Bija viesi,kas uzdāvināja arī naudiņu...nedaudz pielikām klāt un sanāca vēl jauks kāzu ceļojums:) Un cik zinu, tad viesi savā starpā bija daudz maz vienojušies, ko dāvinās, tamdēļ divas vienādas lietas praktiski nebija.