FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzu dāvanas

Kur dabūt foto rāmi

Njau 09.05.11. 15:45 | Kāzu datums: 27.05.2011

Sveikas meitenes!
Lūdzu padalieties ar info, kur var nopirkt, Rīgā, skaistus fotorāmjus? Biju vienu noskatījusi, bet tas izrādījās albūms priekš jaunlaulātajiem, bet fotorāmji mums nepieciešamivecāku dāvanām.:)

3 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
Signe84 11.05.11. 10:24 | Kāzu datums: 19.08.2011

Alan Deko ir glīti.
Pēdējā laikā neesmu bijusi, bet kādreiz The Pier bija smuka izvēle. Un tad jau vēl fotosalonu klāsts kādā no iepirkšanās centriem... Atkarīgs, kādā stilā gribat. Ja neko supergreznu, tad arī Tiger var lētus un jaukus dabūt.

Ketta 11.05.11. 10:27 | Kāzu datums: 21.05.2011

vienkāršākus, bet tai pat laikā gana glītus foto rāmjus redzēju depo;
alan deko ir ļoti plaša izvēla, un tiešām smalki, bet attiecīgi arī maksā,
alfā ir veikals ar visiem foto piederumiem, pirmajā stāvā, tur arī bija diezgan interesanti varianti, tiesa, neatceros kā to veikalu sauca

z
zobenzivss 13.05.11. 12:19 | Kāzu datums: 17.09.2011

OOOO.. šitā ir nevāja problēma, mēs vēl gribējām abiem vecākiem vienādākus, tas bija murgs, visur ir, bet pa vienam :@ Meklēju gan pa Valmieru, gan pa Rīgu. beigās man speciāli atveda un dabūju pat 3 vienādus :)

Tad nu, ir rāmji pretim Galerijai Centrs ir tāds stūra veikaliņš, tur pulksteņi+foto piederumi. Vēl skaistus redzēju Origo, tajā foto salonā, kas netālu no veikala Timari. Bet vispār stacijā ir vairāki mazi veiklai, kur ir dažādi foto rāmji, jāiet vien pa ejām un jāčeko :)

Veiksmi! Esmu laimīga, ka man tas murgs ir galā :)