FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzu dāvanas

Mazbudžeta dāvana zelta kāzās

burkaninjsh 23.05.10. 18:19 | Kāzu datums: 07.07.2011

Mana līgavaiņa vecvecākiem jūlija sākumā bus zelta kāzu jubileja. Tā kā esam studenti, naudiņa ir pamaz, pašiem kāzām jākrāj. Bet nu uz tik nozīmīgu notikumu noteikti vēlamies no sirds apsveikt vecvecākus. Lūdzu palīdziet ar idejām dāvanai, kas nebutu dārga, vai kādu pārsteigumu. Nevaram atļauties dāvināt dārgus ceļojumus vai lielas dāvanas. Visticamāk, ka līdz 50ls.

2 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
d
deMiss 23.05.10. 22:15 | Kāzu datums: 21.08.2010

Manuprāt, Ls 50 ir pietiekoši adekvāta summa zelta kāzu jubilejas dāvanai šajos laikos. Man sķiet, ka ļoti skaista dāvana varētu būt viņu portretu zīmējums greznā, senlaicīgā rāmi, ar stiklotu virsmu. Tā varētu būt viņu kāzu bilde, vai kāda nesen tapusi, bet varbūt Tev jau pašai padomā ir kāds foto uzņēmums, kas viņiem ir dikti, dikti mīļš. Viņiem noteikti patiks, kā arī šāds mākslas darbs kļūs par visas dzimtas mantojumu. Varu ieteikt labu mākslinieku. Ņemot vērā izmaksas, jāpieliek nedaudz fantāzijas un darbiņa rāmīša izveidē un Tevis nosauktajā summā noteikti iekļausities!
Lūk, viņa sludinājuma links [ja šis nepatīk, portālā ss.lv sadaļā "māksla" var atrast arī citus variantus]:
http://www.ss.lv/msg/lv/hobbies-interests/art/ekxhd.html

Madeline 24.05.10. 10:57 | Kāzu datums: 14.08.2009

Es nesen pie vienas pazīstamas mākslinieces noskatīju kaut ko, ko labprāt kādam dāvinātu līdzīgā jubilejā un ne mazāk labprāt saņemtu arī pati... tā bija māla servīze ar nosaukumu "Kafija diviem" - komplektā ietilpst divas tasītes, cukurtrauks, kanniņa (pamatā), ir arī citi komplekti, kur to papildina vāzīte, paplāte, saldumu trauks.... cilvēkiem, kas novērtē roku darbu un dažādas dizana lietņas, noteikti patiktu... domāju, ka var ar māksliniekiem sarunāt uztaisīt kaut ko līdzīgu speciāli apsveicamajam pārim...cena grozījās no 50 - 70 latiem...