Kāzu plānošana
Kāzu dāvanas
Davana - nauda
Sakiet lūdzu mus uzaicināja uz kāzam un mes nolemam uzdavinat naudu!Es saprotu ka naudu ka dāvanu var ielikt aploksne-vai uz aploksnes jāraksta no ka ir dāvana!?Varbūt ir citas idejas par naudas dāvināšanu-iesakiert lūdze!?
Uztaisi pati apsveikuma kartiņu un tici man- jaunlaulātie priecāsies par dāvanu- būs gan mīļi, gan lietderīgi.
mēs pagājušogad dāvinājā tā:
tā kā aploksnīte var nozust kaut kur, ja vien nav uzmeistarota aploksnīšu kaste, tad mēs izvēlējāmies naudu uzdāvināt "smagāk" :)
kopā laikam bija kādas 6 kastes kastē.
Katru kasti nofomēju citādi un ar vēstulīti atbilstoši noformējumam. Piemēram, ietinu pārtikas plēvē tā kārtīgi un tai kastītei piestiprināju lapiņu ar aforimsu par pacietību. Citu atkal aplīmēju ar tekstu izgriezumiem no žurnāliem, citu ar ko smieklīgu un klāt zīmīti ar anekdoti par jaunlaulātajiem vai to sadzīvi...nu tādā garā.
Pēdīgi pašā lielākajā kastē sabēru gar malām rīsus :) Un uz lielās uzrakstīju vēstuli ar kopīgu tēmu par visām kastītēm- ka dzīvē būs nepieciešama pacietība, sapratne, smiekli un prieks utt.
jaulaulātie mums pēc tam īpaši pateicās par šo dāvanu un teica, ka tā esot biju visinteresantākā no visām :)
Esam dāvanai paredzēto naudu samainījuši 1Ls un 2Ls monētās, un sabēruši glītā, ar etiķeti noformētā stikla burciņā kopā ar šokolādes monētām.
Paši šogad saņēmām mazu lādīti, pilnu ar rīsiem un daudziem citiem nieciņiem - mazi laimes pakaviņi, miniatūri maisiņi ar maizes drupatiņām un sāli utt., kuru starpā bija paslēpušies arī daudzi jubilejas latiņi. Ļoti patika šis noformējums, jo tādā veidā sajutām arī labās domas un laimes vēlējumus, un uzdāvinātā nauda nebija bezpersoniska.
Esam dāvanai paredzēto naudu samainījuši 1Ls un 2Ls monētās, un sabēruši glītā, ar etiķeti noformētā stikla burciņā kopā ar šokolādes monētām.
-----------
Tas ir visstulbākais ko var izdomāt. Draudzene pēc tam bija nelaimīga - lai bankā samain;itu uz papīra banknotēm, papildus atvelk %, bet, piemēram, jaunu TV ejot pirkt tak līdzi neņems maisu ar kapeikām. Tā viņa arī to naudu notrallināja - mikriņos pērkot biļetes, utml.
mans ligavainis kraj kolekcijas latus, taka par tadu iesainjojumu-samainitaas monetas, butu vairak kaa laimigs :)):)):))
Kāda starpība kur jaunais pāris to naudu notrallināja (no kurienes vispār pieņēmums, ka runāju par draudzeni)? Burciņas doma tieši tāda arī bija, kā simboliska ģimenes ietaupījumu ''krājkase'', no kuras paņemt pa latiņam kādā pirmsalgas dienā, da kaut vai mikriņa biļetei.
Aita, vai es runāju par tavu draudzeni? :DDD Stāstiju par savējo taču! Iemācies lasīt un tad te sprediķo!
Normāli cilvēki par sadāvināto naudu ko vērtīgu grib nopirkt, nevis notrallināt mikrinja biļetēs. Es būtu nelaimīga par tādu kapeiku burciņu! Turklāt šāds kapeiku pasniegšanas veids jau sen vairs nav nekas oriģināls.
Jā, tiešām pirmajā mirklī pārpratu tekstu un komentāru uztvēru kā attiecinātu uz sevi, jo bija atsauce uz manis rakstīto. Un? Pati vien aita būsi, savu viedokli var izpaust arī korektākā veidā bez blējieniem par to, kas ir vai nav visstulbākais. Tev stulbi, citiem nav.
Nevajag te iztaisīties par visu ''normālo'' cilvēku pārstāvi, turklāt es nevienā teikumā nebiju minējusi, ka pretendēju uz super truper orģinalitāti :D
Man šķiet, ka tu biku aizrāvies.... Domā taču nedaudz līdzi ko raksti!!
Autore prasīja idejas - janette pateica savējo! TAVU viedokli neprasīja!!! No kurienes gandrīz katrā diskusijā uzrodas šitādas kā tu?!?! Kauns...
Jā.... palasot visus tevis rakstītos komentārus var izsecināt, ka esi viena ar dzīvi neapmierināta vecmeita. :D Ko tu vispār dari šajā portālā? Savu žulti vari izgāzt tvnet vai delfu forumos.
Es esmu iecienījusi kāzās aploksnīti "iesaiņot" balonos :) šādu pakalpojumu piedāvā balonu pasaule -> milzīgā balonā tiek ielikti mazāki baloniņi, konfeti un Jūsu aploksnīte. apakšā lielajam balonam tiek veidotas dekorācijas pēc Jūsu ieskatiem. Un tas nav nemaz dārgi! (tagad neatceros cik izmaksāja - ja nemaldos tuvu 5 Ls)
Kad pasniedzu dāvanu jaunajam pārim lielā nesaprašanā bija kā to aploksni esam dabūjuši iekšā. Izskatās ļoti skaisti un interesanti.un teicās ka mums esot vis orģinālākā dāvana :) Dāvinot var izdomāt vārdus ar ko dāvināt- -> piem. lai kaut ko iegūtu no kaut kā jāatsakās :) jo balons būs vien jāpārplēš lai tiktu klāt pie dāvanas =)
te arī mājaslapa balonu pasaulei -->
http://www.baloni.lv/davanas.html
Es biju nopirkusi iegarenu dāvanu kastīti, saliku iekšā vienu pie otra smuki sarullētus un ar bantīti nosietus 5-latniekus. Pa cik kastīte bija vienkrāsaina, tad pāri nosēju vēl lentīti, tādu pašu kā naudiņai. Smuki bija.
kukuruku
Forša ideja!
mēs esam dāvinājuši naudiņu metāla spainī - apgleznojām spaini ar mīļiem ezīšiem un skaistu pantiņu, un naudiņu salikām iekšā - spaini iesaiņojām caurspīdīgā papīrā - jaunaispāris izskatījās tīri priecīgs :):)