Kāzu plānošana
Kāzu dāvanas
ko likt fotogrāmatās vai albumos
Meitenes, kaut kur te forumā lasīju, ka daudzas kā dāvanu vecākiem izvēlas albumus vai fotogrāmatas. Kādas bildes jūs liekat iekšā - tikai savējās, bērnības, kopīgos ģimenes foto?
Mes ielimejam pirmo bildi...un kāzās pateiksim ka albums domats svarīgakajiem momentiem no kāzu dienas!!!
Salikām hronoloģiskā kārtībā bildes no bērnības līdz mūsdienām, gan kur mēs esam vieni, gan kur kopā ar ģimeni, un visbeidzot pēc hronoloģijas vadoties, salikām mūsu kopīgās bildes ar mīļoto...
Domāju, ka vecāki noteikti priecātos par ģimenes albūmu, iespējams pat sākumā ieliekot bildītes no viņu pašu bērnības un kāzām, tam sekojot bērnu nākšanai pasaulē, bērnu skolas gaitām, jaunības dienām, kopīgiem ceļojumiem un pasākumiem.
Es šādu albūmu plānoju taisīt, jau pāris gadus (vecākiem tādu nedāvināju), bet kā nevaru pieķerties tā nevaru, tās visas fotogrāfijas sameklēt ir tik laikietilpīgi! Ar jaunākajām jau forši tās ir pilns dators :), bet tās vecās... .
Es jau arī sāku atlasīt bildes, bet vienā brīdī apjuku, ko likt un ko nelikt. Doma arī bija, ka lieku kaut ko no bērnības, tad iepazīšanās bildes un kopīgie ģimenes pasākumi. Uz pareizā ceļa jau esmu :) Vēlā vakara stunda vakardien laikam to apjukumu radīja :)
mums uzsvars ir tieši kā mēs ar topošo izaugam, tad seko kopīgās bildes ar viņu. Protams, tas nenozīmē, ka šur tur neparādās vecāki:D
Man doma ir taisīt fotogrāmatu ar visas ģimenes interesantākajām bildēm, liekot iekšā gan māsu un brāļu , viņu ģimeņu bildītes, ne tikai mūsējās. Ideja vietā par to, ka var ielikt viņu kāzu bildes iekšā...to tagad apsvēršu :)