FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzu dāvanas

ko likt fotogrāmatās vai albumos

K
Koncha 10.07.08. 23:17

Meitenes, kaut kur te forumā lasīju, ka daudzas kā dāvanu vecākiem izvēlas albumus vai fotogrāmatas. Kādas bildes jūs liekat iekšā - tikai savējās, bērnības, kopīgos ģimenes foto?

6 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
pucci 10.07.08. 23:29

Mes ielimejam pirmo bildi...un kāzās pateiksim ka albums domats svarīgakajiem momentiem no kāzu dienas!!!

naughtygirl 11.07.08. 07:55 | Kāzu datums: 25.07.2008

Salikām hronoloģiskā kārtībā bildes no bērnības līdz mūsdienām, gan kur mēs esam vieni, gan kur kopā ar ģimeni, un visbeidzot pēc hronoloģijas vadoties, salikām mūsu kopīgās bildes ar mīļoto...

D
Digna 11.07.08. 08:12 | Kāzu datums: 01.09.2007

Domāju, ka vecāki noteikti priecātos par ģimenes albūmu, iespējams pat sākumā ieliekot bildītes no viņu pašu bērnības un kāzām, tam sekojot bērnu nākšanai pasaulē, bērnu skolas gaitām, jaunības dienām, kopīgiem ceļojumiem un pasākumiem.

Es šādu albūmu plānoju taisīt, jau pāris gadus (vecākiem tādu nedāvināju), bet kā nevaru pieķerties tā nevaru, tās visas fotogrāfijas sameklēt ir tik laikietilpīgi! Ar jaunākajām jau forši tās ir pilns dators :), bet tās vecās... .

K
Koncha 11.07.08. 10:39

Es jau arī sāku atlasīt bildes, bet vienā brīdī apjuku, ko likt un ko nelikt. Doma arī bija, ka lieku kaut ko no bērnības, tad iepazīšanās bildes un kopīgie ģimenes pasākumi. Uz pareizā ceļa jau esmu :) Vēlā vakara stunda vakardien laikam to apjukumu radīja :)

E
Enki 11.07.08. 17:08 | Kāzu datums: 02.08.2008

mums uzsvars ir tieši kā mēs ar topošo izaugam, tad seko kopīgās bildes ar viņu. Protams, tas nenozīmē, ka šur tur neparādās vecāki:D

a
antrons 11.07.08. 17:32 | Kāzu datums: 02.08.2008

Man doma ir taisīt fotogrāmatu ar visas ģimenes interesantākajām bildēm, liekot iekšā gan māsu un brāļu , viņu ģimeņu bildītes, ne tikai mūsējās. Ideja vietā par to, ka var ielikt viņu kāzu bildes iekšā...to tagad apsvēršu :)