FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzu dāvanas

Ko dāvināt vedējiem???

e
es-saule 08.07.08. 16:15 | Kāzu datums: 26.07.2008

Paldies visām par atsaucību!!!:)
Beigās pasūtijām pie podnieces lielu medus podu ar personisku tekstu un piepildijām to ar medu- tā kā cukuru vedēji nelietoja jau ilgu laiku, tad dāvana bija arī praktiski noderīga:))
Varbūt kādai šī ideja noder ;)

20 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
mariti 08.07.08. 16:16 | Kāzu datums: 20.07.2008

Tad pārsteidz viņus ar vienkāršību! :) Nu nezinu, uzcep kūku vai uzdāvini zemeņu ievārījumu :) nu kaut ko sirsnīgu un tā :) ne vienmēr dāvanai jābūt dārgai, dažkārt vienkārši mīļai :) nu tas tā manas pārdomas par tēmu...

kikucis111 08.07.08. 16:20 | Kāzu datums: 26.07.2008

Mūsu dāvana vedējiem būs kopīgs celojums...Mūsu vedēji ir mūsu labākie draugi un gribējām pēc kāzām atpūsties ar viņiem kopā no visa un visiem:)

e
es-saule 08.07.08. 16:24 | Kāzu datums: 26.07.2008

Mana vedējmāte pati vāra ievārijumus, marinē gurķus utt.(vienkārši apbrīnoju!), bet kūkas cept gan es nemāku, izceļojušies arī diezgan.... Bet paldies par atsaucību!:)

e
es-saule 08.07.08. 16:27 | Kāzu datums: 26.07.2008

Ak aizmirsu piebilst, ka viņiem ir 8 mēnešus vecs dēliņš, kas arī sarežģī situāciju!?

I
IewaSiewa 08.07.08. 16:28 | Kāzu datums: 16.08.2008

Tāda sajūta, ka nav nekā pasaulē, kas viņiem jau nebūtu. apžēliņ, nu tad nedāvini neko, ja gribi par visām varītēm uzdāvināt kaut ko, kas vi;niem nav. takš ne jau tas ir svarīgi vai viņiem tas ir, bet gan tas, ka jūs ar vīriņu to dāvinat. priecāsies taču tāpat.

mariti 08.07.08. 16:29 | Kāzu datums: 20.07.2008

nu jums tur vienkārši superpāris gadījies :D pa kuru laiku viņi to visu paspēj? :)

E
Enki 08.07.08. 16:29 | Kāzu datums: 02.08.2008

varbūt kādu superskaistu lielu kristāla/apgleznotu vāzi ar gravējumu-vislabākiem vedējiem vai kaut kā tā. Jo ja cilvēki turīgi un viņiem nav no tā sakāpis galvā, tad galvenais, lai tā dāvana būtu maksimāli personiska. Uzliks redzamā vietā, lai visi redz-kādi viņi malači!:)

M
Mazums 08.07.08. 16:31 | Kāzu datums: 11.08.2007

Arī mūsu vedēji ir diezgan pārtikuši, tāpēc mēs vedējiem uzdāvinājām milzīgu grozu - relaksācijas grozs, kurā iekšā bija konjaks vedējtēvam trifeles vedējmātei, ko baudīt kad izmantos dāvanu katri Rožmalās. Tas viss nav paliekošs, tāpēc, lai paliktu k-kas par piemiņu, mēs ar vīriņu ar stikla krāsām apgleznojām stikla trauku un tur ielējām medu - no saules, no laimes pa bišķītim, bet katru dienu. Cik zinu tas trauks vēl joprojām stāv vedējiem viesistabā.

a
alisee 08.07.08. 16:32

Loti labas idejas :)

e
es-saule 08.07.08. 16:33 | Kāzu datums: 26.07.2008

Paldies! Tā ideja par vāzi ar gravējumu ir baigi labā- bet vai kautkur vispār gravē uz kristāla?

E
Enki 08.07.08. 16:36 | Kāzu datums: 02.08.2008

vismaz glāzes mēs gravējām reklāmdrukā. Var jau uzzvanīt viņiem un uzprasīt. Īstenībā daudzkur gravē, ar dažādām tehnoloģijām pietam.

aginja 09.07.08. 17:06 | Kāzu datums: 01.05.2008

..es piem. šodien Vērmaņdārzā (gadatirgū) uzskrēju interesantai lietai...
dizaina papīrlietas "PURPURS" jeb UMBRA, SIA

..viņiem ir visādi smuki albumiņi, bloknoti un tamlīdzīgas lietas...
..un tad jau varētu sataisīt tādu, kā fotoalbumu, viesu grāmatu, pateicību grāmatu ...nu tur jau var sataisīt da jeb ko.... izprintēt un tad iesiet smukos vākos :)

...viņiem ir veikals Miesnieku iela 14/14
un birojs Artilērijas 2/4 - 2

patiesībā šodien ar viņiem runāju un sarunāt ar viņiem var vis kaut ko - vajag tik pašai savas idejas, un redzēt viņu darbus, kad radīsies iedvesma :)

lai veicas....
..man jau liekas, ka dāvanai vedējiem ir jābūt maksimāli personiskai

viibeke 09.07.08. 17:30 | Kāzu datums: 19.07.2008

nu vari apskatīties www.tortesdienas.lv tur ir visādas mīļas dāvanas, romatisks vakars pils parkā vai atpūta dikļu pilī ar izjādi zirga pajūgā...mēs saviem vedējiem iegādājāmies otro variantu,lai var pēc visām skriešanām divatā atpūsties...padārgi,bet viņi tiešām to ir pelnījuši...

Liena 09.07.08. 17:46 | Kāzu datums: 05.07.2008

Mēs vedējiem dāvinājām 4 skaistas šampanieša glāzes ar iegravētiem mūsu iniciāļiem, ziedu bildīti un datumiņu...!!!! Dodot dāvanu, kas protams bija iesaiņota, savu uzrunu tā arī sākām, ka mums vēl daudz daudz gadus kopā jānodzīvo un tikpat daudz reižu jāsatiekas ar vedējiem un tas būs kā vienojošs simbols un piemiņa no mums personīgi!!!!!

m
minchux 09.07.08. 19:28 | Kāzu datums: 18.07.2008

Es nesen sev atklāju jauku adresi www.tortesdiena.lv Tur atradām dāvanu manai ģimenei un vedējiem. Skatos, ka Jums varbūt piemērota varētu būt tāda neordināra lieta kā karikatūras zīmēšanas uzdāvināšana, kur var aizsūtīt abus. Paliks kā skaista piemiņa arī - humoriņš, kaut kas savādāks, jauna pieredze.
man jau ļoti patiktu kas tāds. Kādu laiku atpakaļ redzēju arī iespēju kaut kur, ka var uzdāvināt iespēju, ka viņus uzglezno. Arī tāds jauks interjera priekšmets (ja jau viņi ir pārtikuši, varbūt kaut kur mājās iederas tāda lieta kā skaists viņu attēls - ne kā pierastā bilde, bet kas īpašs.

J
Jann 11.08.08. 19:13
naughtygirl 12.08.08. 11:56 | Kāzu datums: 25.07.2008

Mēs izdomājām, ka vēlamies dāvināt ko paliekošu, kas viņiem arī atgādinātu par mums :) Izdomājām, ka dāvināsim gleznu. Man laukos kaimiņos dzīvo mana bijusī vizuālās mākslas skolotāja, kurai palūdzām, lai uzglezno gleznu. Kā tēmu gribējām airēšanu, ūdeņus, Salacu. Jo pats sākums, kāpēc arī daļēji viņi tika izvēlēti par vedējiem ir ar to saistīts. Vedēji brauca uz zvejnieksvētkiem, kad bija arī airēšanas sacensības. abi piedalījās un dabūja medaļas. Tieši pēc tam vakarā vedējmāte "izspļāva" manai mammai, ka viņa kādreiz labprāt manam vīram būtu par vedējmāti (viņi ir radi. Viņa ir mana vīra tante). Un vēlāk, kad izlēmām precēties, tad viņus arī lūdzām par vedējiem. Viņiem tas bija ŠOKS. Vedējmāte bija aizmirsusi, ka kaut ko tādu bija teikusi :D.

Pēc tam gada laikā gatavojoties kāzām, mēs parasti pulc;ejāmies manos laukos pie Salacas, tāpēc arī mums tā kļuva tuva.

Gleznā attēloja upi, ūdensrozes un abus katru savā laivā airējamies... Viņi bija sajūsmā. Uzdāvinājām ietītu papīrā, taču viņi savā istabiņā pēc mičošanas to bija noņēmuši un pēc tam nesa lejā parādīt visiem pārējiem. :)

Mājās esot aizveduši un uzreiz veco gleznu no sienas noplēsuši un tagad viņiem virs gultas esot šī. :)

D
Danotina 12.08.08. 12:10 | Kāzu datums: 22.08.2008

Bet ko dāvināt vedējiem, kas nav pāris?

Upmale 02.09.08. 20:14 | Kāzu datums: 25.07.2006

Mums tikko uzdāvināja dāvanu karti - romantiskas vakariņas vienā no Vecrīgas restorāniem.
Esam sajūsmā par šo žestu, kaut gan speciālu dāvanu negaidījām.

wrumiite 20.01.09. 20:28 | Kāzu datums: 16.08.2008

Noteikti, kaut ko tādu, kas paliek par piemiņu! Ja vedēji nav pāris, tad uztaisiet ģipša gleznu ar savu plaukstu vai pēdu nospiedumiem. Dāvana no sirds!