FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzu dāvanas

Vislabākās dāvanas

B
Burunduks 26.06.08. 08:35 | Kāzu datums: 19.07.2008

Kādas dāvanas Jūs (jaunie) saņēmāt uz kāzām un Jūs (viesi) domājat dāvināt jaunajiem!?
Un, ja kāds pats ir izteicis viesiem kādas vēlas dāvanas uz savām kāzām, tad kādas tās ir.
Būšu ļoti priecīga, ja atbildēsiet! :)

6 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
26.06.08. 09:58

Manā skatījumā mums bija 3 visoriģinālākās dāvanas :

1) vīna kaste pilna ar jūras smiltīm, čiekuriem un latiņiem;
2) kartiņa, kurai virsū swarovski kristāli un naudiņa;
3) vistālākā dāvana bija no vīra brāļa atvests no Jaunzēlandes no 4000 gadus veca koka gatavots sienas pulkstensi ka 2 salas - viena pulkstenis, otra - mitruma mērītājs.

Kā viesi neesam bijuši daudz kāzās un vislabāk es atceros vienu no dāvanām:
1) pīts kubuliņš pilns ar šķeltajiem zirņiem un latiņiem.

Augustīne 26.06.08. 12:52 | Kāzu datums: 30.05.2008

manuprāt, kategorijās "vislabākais" vai "vissliktākais" jau grūti runāt, jo tas tā tīri subjektīvi- kas vienam labs, otram slikts.
teikšu tāpat kā Egija par oriģinālākajām dāvanām, ko saņēmām- viens bija bilžu albums, kurā katrā lapā bija ielīmēti dolāriņi un otra bija kastīte ar 1000000 rūpijām (Indonēzijas naudiņas), kas ļoti noderēja kāzu ceļojumā- jo iebraucot valstī nekas uzreiz nebija jāmaina.

a
aijochka 27.06.08. 13:36

man orģinālākā dāvana šķita foto ramītī ieliktas daudz un dažāda veida loterejas biļetes(kasāmas)Klāt bija aploksnīte ar naudiņu,bet tas foto rāmītis bija forss.

Pega 12.07.08. 00:53 | Kāzu datums: 18.07.2008

Diemžēl mēs vēl neesam bijuši nevienās kāzās, taču varu pateikt, ko kāzās vēlētos saņemt es.
Māju, dzīvokli, mašīnu :))
Bet ja nopietni, tad saņemt naudiņu nebūtu slikti, it sevišķi kaut kā orģināli :) Taču gribētos saņemt arī kaut ko praktisku un noderīgu, piem., to pašu albūmu, kur salikt kāzu bildes, tad vēl lielus, mīkstus dvieļus un labu pannu :)
Taču negribētu saņemt gludekļus, mikserus, servīzes, vāzes, glāzes utt.
P.S. Taču man interesētu - cik liela būtu tā summa, ko atļauties dāvināt? Jo pašiem būs jāiet uz kāzām pēc nedēļas un negribam dāvināt lietu, lai nepadomā, ka dāvinam kaut ko no savām kāzām :)

Lindy080808 12.07.08. 10:09 | Kāzu datums: 08.08.2008

Mēs, ejot uz vienām kāzām, nopirkām sarkankoka (izrotāta ar dažādiem akmentiņiem) dārgumu lādi, kuru piepildījām ar latiņiem :)

zincha 15.07.08. 01:43 | Kāzu datums: 13.07.2007

Paarsvaraa daavinaaja LVL, interesanti bija koleega daavinaats labs shampanietis un kristaala glaazes dikti gliiti iepakoti, dzeeriens tika iztukshots vakar:)